Cettua Silky and Clear Nose Strip / Siyah Nokta Temizleme Bandı

Cettua Siyah Nokta Temizleme Bandı burnunuzun üzerinde var olan kiri, siyah noktaları güçlü yapışkan özelliği ile çekmeyi vaad ediyor. Bir çok markaya ait burun bantları mevcut, ben özellikle bunların içerisinde en güçlü yapışkan özelliğe sahip olduğu belirtilen Cettua markasına ait bu temizleme bandını satın aldım bundan bir kaç ay evvel.. Son bir tane kalmıştı, hem kullanıp hemde yazısını yazayım dedim..
Cettua Siyah Nokta Temizleme Bandı
Gözenekli bir cilde sahibim, ne kadar dikkat edip bakımını da yapsam ister istemez içleri kir ve yağ ile dolabiliyor zaman zaman. ( buralar biraz mide bulandırıcı kabul ediyorum :/ ) Bu tarz temizleme bantları uzun vade de değil ancak o anı ve bir kaç gün sonrasını kurtarabiliyor.. 
Cettua Siyah Nokta Temizleme Bandı
Bu tarz bantları ıslak cildinize yapıştırıp bekliyor sonrası da sonuca ulaşabiliyorsunuz. Cettua temizleme bandı da aynı şekilde ıslanmış cildinize özel yapışmış ambalajından çıkartıp, yapışkan kısmı cildinize gelecek şekilde yapıştırıyorsunuz. 15 - 20 dakika bekletiyorsunuz. Bu süre içerisinde bant sertleşecek kaskatı kesilecek. 

Sonrasında bandı yavaşça çıkarıyorsunuz cildinizden ve kir,yağ ne varsa banda yapışmış olduğunu görüyorsunuz.. Paketin arkasında detaylı kullanma talimatı yazıyor. 
Cettua Siyah Nokta Temizleme Bandı
Görüntü için özür dilerim anlayabilmeniz açısından koymak durumundaydım, küçük bir kısım alabilmiş ancak daha da almayan yerler var! Sonrasında ciltte bıraktığı yapış yapış his ayrı bir sıkıntı..
Cettua Siyah Nokta Temizleme Bandı
Anlayacağınız gibi bandı çıkardığınızda cildinizde öyle aman aman tertemiz bir görüntüyle karşılaşmıyorsunuz maalesef, bana göre çokta gerekli bir ürün değil. Ayrıca bu tarz bantlar sürekli kullanımda, zamanla siyah noktaları ve gözenekleri daha fazla genişleterek artmasına neden oluyorlarmış.. Bu sebeple denemek adına alınabilir ancak sürekli kullanıma pek uygun değiller.. Bu sıkıntıyı daha rahat gidermek için en basit yöntem, cildinize buhar banyosu yapıp hafifçe gözeneklerinizi açıp kendiniz temizleyebileceğiniz yöntemdir, daha sağlıklı ve daha temiz bir sonuç verir size. 

Elbette siyah nokta ve gözeneklerden kurtulmanın en büyük yöntemlerinden biri de kil maskesi,  belirli aralıklarla mutlaka kil maskesi uygulamalısınız cildinize..
Cettua Siyah Nokta Temizleme Bandı
Velhasıl sonuçlarını istediğim gibi alamadığım bir daha almayı düşünmediğim bir ürün kendisi.. Farklı markaları deneyimleyip fikir edinmeyi seviyorum, dediğim gibi denenebilir ancak sürekli kullanımda sıkıntı yaşayabileceğiniz türden ürünler, gerek yok yani..

Cettua markasını Gratis mağazalarından bulabilirsiniz.Markanın bir çok ürünü bulunmakta, çeşit çeşit maskeleri var ve memnun kalanlar epeyce çoğunlukta.Henüz denemedim maskelerini ancak onları da deneyimleyip sizlerle paylaşıcam elbette..

10 yorum :

  1. merhaba cnm bende severek kullanıyorum gayet başarılı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım, ben pek memnun kalmadım ama sen beğendiysen birşey diyemem tabi..

      Sil
  2. Çok orta karar bulmuştum bunu ne iyi ne kötü sanki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz daha kuvvetli olabilirdi etkisi sanki ben de memnun kalacağımı düşünüyordum, ama....

      Sil
  3. bu ürünü severek kullanıyorum :) takipteyim senide bloguma beklerim :)

    http://shoeeobsessionn.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, zaten takipçinim ben seni göremedim asıl ben beklerim bloguma ;)

      Sil
  4. Bende meraktan almıştım hiç memnun kalmadım hala da duruyor bir kenarda. Keşke bu kadar övülmese şu ürünler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, o kadar övüldüğünü görüp, merakla satın alıp kullandıktan sonra ''hadi canım sende!'' dediğim bir sürü ürün var. Sanırım seçici olmak gerekiyor yorumlarına inanacağımız kişiler içerisinde! :/

      Sil
  5. Merak edip bende aldım bu ürünü ama malesef memnun kalmadım :(

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel