Maybelline Color Tattoo Krem Far - On And On Bronze

On and on boronze Maybelline color tatto krem farları içerisinde en popüler olan renklerden birisi.. Bronze - bakır renklerini çok severek kullanıyorum, bu farda ışıltılı bir bronz. Bazsız göz kapağında 6-7 saat durabilen baz ile sürülümde ise kalıcılığı oldukça güzel olan bir krem far. Yağlı göz kapağına sahipseniz mutlaka baz ile kullanmanızı öneririm, krem yapıda olması sebebiyle birikme ve dağılma yapma ihtimali söz konusu..

Maybelline Color Tattoo Krem Far : On and On Bronze

Ürünün yapısı sert öyle köpük tarzında yumuşak değil bu sebeple fırçayla sürülmesi biraz sıkıntı yaratabiliyor, ben daha çok parmaklarımla uygulamayı seviyorum. Tenimin ısısıyla yumuşayıp daha rahat dağıldığını düşünüyorum zira..Aksi halde fırça ile dağılımı oldukça zor, topaklanma ve yer yer öbek öbek kalma sorunu oluyor..

Maybelline Color Tattoo Krem Far : On and On Bronze

Ürünün pigmentasyonu oldukça güzel, tek başına kullanabileceğiniz gibi ışıltılı kahve farlarınızın altına baz olarakta kullanabilirsiniz bu ürünü.. Mat farların altına alttan ışıltısı belli olacağı için ben pek tercih etmiyorum.. Mac paint pontlarına benzer olarak gösteriliyor bu krem farlar hatta öyle ki onlardan bile daha iyi olduğunu söyleyenler var.Bir diğer favorim ise bu seride Permanet Taupe rengi. Onuda oldukça severek kullanıyorum.Almak istediğim diğer renkler ise Eternal Gold ve Pink Gold..

Maybelline Color Tattoo Krem Far : On and On Bronze

Maybelline bu farlarını ben oldukça beğeniyorum, bereketliler öyle kolay kolay bitecek gibi görünmüyorlar..

Ürünün Gratis, watsons ve kozmetik mağazalarından satın alabilirsiniz..Fiyatı 17 tl civarı olması lazım..

6 yorum :

  1. Bende kullanıyorum çok memnunum hem fiyat açısından hemde başarı açısından oldukça kullanışlı bir ürün :)

    YanıtlaSil
  2. Ay bende her rengi var. Özellikle bu ara bu rengi benim aşkım.

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel