Mimlendim! (Favori Ürünler)

sanatinsaklisirlari (YasminDelReyçok hoş bir Tag paylaşmış, hem alıcaklarıma fikir olsun hem de sizlerin favorileri nelerdir öğrenmek isityorum demiş. :) Bence iyi de etmiş, keyifle cevaplıycam sorularını, umarım fikir olabilir az çok..



1*Akmadığını düşündüğün en sevdiğin siyah göz kalemi? 

Maybelline master drama göz kalemi şuana kadar denediklerimin içerisinde en kalıcı olanı diyebilirim..

2*Krem allık için tavsiye istesem önerin ne olurdu ?

Açıkçası krem allık kullanmadım henüz, bir öneride bulunamıycam..

3*Sana en yakıştığını düşündüğün ruj ve en sevdiğin renge sahip olan ruj hangisi?

Kırmızı - bordo tonlarını daha çok yakıştırıyorum.. En sevdiğim renge sahip olan ruja tek marka veremiycem elimdekilerin hepsini çok severek kullanıyorum zira :)

4*Göz çevresi için nemlendirici olarak tekrar tekrar tercih edebileceğin ürün ?

Göz çevrem için sıklıkla doğal yöntemleri kullanıyorum, özellikle şu ürün diyebileceğim bir ürü yok, keza çeşitliliği seviyorum şuana kadar göz çevrem için işte bu, bittikçe alırım dediğim bir ürünle karşılaşmadım henüz..


5*Makyajını temizlemek için düşündüğün sağlıklı/iyi sonuç aldığın en pratik yöntem ?

Pamuk ve temzileyici su/losyon/süt vs ürünlerimle temizliğini yapıyorum cildimin.. Sadece kirpiklerim için şu yöntemi kullanıyorum eğer çok ağır rimel uyguladıysam (ki genelde böyle yaparım :) ) yüzümü yıkar, kirpiklerimi ıslatır yumuşatır daha sonra pamukla çıkarma işlemine geçerim.Diğer türlü zorlanıyorlar ve göz altlarıma sürtünmeleri rahatsız ediyor beni..

6*En sevdiğin parfüm veya parfüm markası ?

Hugo Boss, Victoria Secret en sevdiklerim.. 

7*Kapatıcılığının çok iyi olduğunu düşündüğün veya beğendiğin göz altı kapatıcısı ?

Çok iyi, hayatımın kapatıcısı diye düşünmüyorum ancak sevdiğim, aydınlatıcı ve kapatıcılığı tek üründe bulduğum, gayet başarılı olduğunu düşündüğüm kapatıcı, Loreal True Match kapatıcı..

8*İyi sonuç aldığın veya en sevdiğin saç bakım ürünü ?

Özel bitkisel karışımım var oldukça verim aldığım bir kür, onun haricinde uygun fiyatlı ama çok sevdiğim Watsons Ballı saç maskesini kullanıyorum, sanırım hayatım boyunca kullanabilceğim bir ürün..


9*Göz makyajını temizlemeyi tercih ettiğin ürün ?

Önce makyaj temizleme suyum ile üzerinden geçip, en son Bebak temizleme sütü ile silip bitiriyorum. Doğal ve besleyici bir ürün olduğu için göz makyajımı temzilemeyi mutlaka onunla bitiriyorum..

10*Kimi Pahalı fiyatlı rujlara taş çıkartacağını düşündüğün uygun fiyatlı ruj ?

Wet n Wild Mega Last rujlar bence çoğu pahalı markaya taş çıkarırlar..

11*Sadece 1 makyaj ürünü kullanman gerekseydi o ürün ne olurdu ?

Maskara :) Göz makyajı özellikle de kirpikler benim için olmazsa olmaz..

12*Alınacaklar/Dilek listende olan ilk sıradaki ürün ?

Loreal Magıc Blur kapatıcı krem. Bu ürünü çok merak ediyorum alacaklarımın ilk sırasında bulunuyor..

13*En çok tercih ettiğin oje rengi ?

Kırmızı, siyah ve nude renkler.. Tek renk veremem asla :)

14*Çok yoğun bakım yaptığını düşündüğünüz el kremi ?

Bir çok ürün var ellerime güzel bakım yaptığını düşündüğüm, Neutrogena'nın kremlerini oldukça beğeniyorum, Oriflame'den de beğendiğim bir kaç el kremi var, el ve tırnak bakımında çok iyi ürünleri bulunuyor cidden. Dalan dolive ellerime çok iyi gelir mesela, tek isim söylersem, hem kolay bulunabilir hemde oldukça başarılı bir el kremi bana göre..

8 yorum :

  1. Yaa çok güzel yazmışsınıız ^-^ Çokta güzel fikirlerim oldu, olmaz mı? Okurken zevk aldım ya, wetn wild in rujlarını okadar çok merak ediyorum ki herkes övüyor ve renklerine bayıldığım halde bir türlü istediğim renkleri hiçbiyerde bulamıyorum :( Bende sizin gibi göz temizliğini acıbadem sütüyle yapıyordum sonra tüylendiriyor falan gibi yorumlar yaptılar korktum ya halbuki kolay oluyordu :( İçime sinen birşeyle temizleyemiyorum şimdi bir an önce birşey bulmak derdindeyim ^-^ Çok sevdim çokda yararı oldu yarın not edeceğim birkaç şeyi, çok teşekkür ederim ellerinize sağlık :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim canım, olabildiğince her zaman herkesi bulabileceği ürünlerden ama oldukça beğendiklerimden örnekler vermeye çalıştım. Acı badem sütünün tüylenme yaptığını hiç duymadım canım, böyle bir durumlada karşılaşmadım uzun zamandır kullanırım çünkü..Wet n wild rujları bulabilirsen mutlaka edin, cidden çok güzeller ve iyiler :) Ben teşekkür ederim canım :)

      Sil
  2. Güzel bir mim olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Kırmızı ve bordo tonları benim de favorim :)

    YanıtlaSil
  4. wet n wild ları ben de çok severim. kirpik konusunda aynı fikirdeyim. loreal lash architect kullanıyom ben , kısa kirpiklerim yoğun da değil ama o iyi hacim veriyor;) mim çok güzelmş:D eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lash architect merak ettiğim bir maskara benim de :) Hoşuna gitmesine sevindim, ben teşekkür ederim :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel