Essence All About Matt! Yağ Kontrol Makyaj Bazı

Essence all about matt! yağ kontrol makyaj bazı uzun süre dayanıklı ve mat bir makyaj isteyenler için üretilmiş bir ürün. Ürünün vaad ettikleri uzun süre matlık, gözenek görünümünü azaltma ve pürüzsüz bir cilt. Yapısı hafif, ağır olmayan,silikonsuz bir yapıya sahip. 

Essence all about matt! yağ kontrol makyaj bazı

Benim cildim özellikle de T bölgem bir tık daha fazla yağlıdır. Bu ürün evet matlık vaadini güzel yerine getiriyor, tek başına bile kullanılabilir bir ürün.Ancak makyaj altına çok uzun süre dayanabilme de bana pek yeterli gelmedi. Karmaya dönük ciltlere yeterli gelebilecek türde bir ürün. 

Essence all about matt! yağ kontrol makyaj bazı

Ürünün rengi ilk sıkımda bulanık beyaz yapıda ancak cilde uygulandığında tamamen şeffaf renksiz bir hal alıyor. Başlarda ıslak bir görünümü olsa da kısa bir süre sonra cildi tamamen mat bir görüntüye kavuşturuyor..

Essence all about matt! yağ kontrol makyaj bazı

Dediğim gibi bana yeterli gelmedi, ben baz konusunda problem yaşayan bir cilde sahibim maalesef ki. Hala içime sinerek kullandığım bir bazla karşılaşamadım..Ancak dediğim gibi karmaya dönük, çok daha az gözenek ve problemsiz ciltlere sahip olanların seveceği bir ürün. Fiyatını da düşünürsek tercih edilebilir bir yağ kontrol bazı..

Essence all about matt! yağ kontrol makyaj bazı'nı ve diğer Essence ürünlerini Gratis mağazalarından ve çeşitli kozmetik dükkanlarından temin edebilirsiniz. 

2 yorum :

  1. bende merak ediyordum bunu ama elimde rimmelin matte primer'i var. çok memnunum =) istersen testerına bir bak belki istediğin gibi bir sonuç alırsın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı çok uygun aslında alıp denemekten birşey çıkmaz seversin belki de :) Evet onuda merak ediyorum, birde loreal magic blur serisindekini :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel