Golden Rose / Emily Göz Kalemleri

Emily göz kalemleri Golden rose markasının yan ürünü bilindiği gibi. Bu sebeple kolay bulunan fiyat olarakta oldukça uygun ürünler. Çok geniş bir renk yelpazesine sahip bu kalemlerin yapıları yumuşak,özellikle göz üzerine kalem çekmek isteyenler için çok ideal. Çok severek kullandığım bu kalemlerden 2 tanesini hala devam eden Çekilişime de koymak istedim öyle ki..

Golden Rose / Emily Göz Kalemleri
Bende 8 adet bulunuyor. Denk geldiğimde mutlaka alasım geliyorum benim bu kalemlerden. Alınabilir daha çok rengi var. Kalıcılıkları 3-4 saat gidiyor, bir baz üzerine daha da kalıcı hale gelebiliyorlar.. 

Golden Rose / Emily Göz Kalemleri

Ben zaman zaman krem far niyetine, toz far altına rengi desteklemesi adına baz niyetine de kullanıyorum.Hatta krem far niyetine kullanmayı çok daha seviyorum bile diyebilirim..


Golden Rose / Emily Göz Kalemleri

Baştan; 111 numara; açık metalik sedefli bir gri, göz kapağında smokey eyes makyajda kullanılabilir bir renk.
106 numara; hafif sedefli bronz bir renk, özellikle favorilerimden biri.Bronz makyajda çok rahat kullanılabilir bir renk.
204 numara dudak kalemi; çok hoş bir pembe-gül kurusu rengi.Emily kalemlerin hepsini koymak istedim çok başarılı buluyorum dudak kalemlerini de, diğer renklerini de almak istiyorum, yine aynı fiyatlarda oldukça uygun ve başarılı ürünler.
Golden Rose / Emily Göz Kalemleri

116 numara; mavi ile mor arası mat hoş bir renk.Diğerlerinden daha az pigmentasyonu var diyebilirim, renk vermede ve sürümde diğerlerinden bir tık daha geride..
114 numara; çok güzel mat bir koyu yeşil renk. Bir diğer favorilerimden..
104 numara; mat orta koyulukta bir kahve rengi. Yine bu kalemde bronz-kahve tonlarda makyajlarda far niyetine çok rahat kullanılabiliyor.
Golden Rose / Emily Göz Kalemleri

112 numara; mat bir mor renk. Mürdüm tonlarda bir makyajda kullanılabilir bir ton.
120 numara; gün ışığında böyle biraz sedefliymiş gibi çıksa da aslında bu kadar sedefli bir yapısı yok, mat ile sedefli arası çok güzel bir rengi var,koyu gri kurşuni bir renk diyebilirim.Yine bu rengide çok severek kullanıyorum.
103 numara; mat ve tamamen koyu kahverengi. Yine favori renklerimden bir diğeri..

Waterproof yazsa da asla böyle birşey yok, kalıcılıkları dediğim gibi 3-4 saat. Baz ile desteklendiği takdirde biraz daha uzayabiliyor bu süre.

Emily kalemlerini hemen hemen her kozmetik ürünler satan dükkan ve mağazalarda bulabilirsiniz. Gratis,Watsons'larda 2,50 tl satılıyor. Denk gelirseniz mutlaka deneyin derim..

12 yorum :

  1. renkleri çok güzelmiş, ben de mutlaka buldukça bir kaç tane edineceğim. :)

    YanıtlaSil
  2. bende kahvesini ve siyahını kullanuyorum ve kolay kolayda akmıyor.

    YanıtlaSil
  3. Ben de emilynin kalemini kullanıyorum. kolay sürülüyor.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba. Blogunuzun takipcisiyim :) Sizi de kendi bloguma beklerim katılımınız beni çok sevindirir. http://nurundelidolublogu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz,teşekkür ederim elbette hemen geliyorum blogunuza :)

      Sil
  5. 111'den aldım ben de memnunum fiyatına bakıldığında böyle bir şey beklemiyordum da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen fiyatına baksan birşeye benzetemiyorsun ancak performansı utandırıyor insanı :)

      Sil
  6. Ben de severek kullanıyorum. Fiyat olarak performansları on numara.

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel