Wet n Wild Tekli Far - Brulee

Wet n Wild Brulee tekli far! İndirimli indirimsiz her koşulda stok yapılacak kadar başarılı bir ten rengi far.. MAC Brule'ye muadil olarak gösteriliyor, MAC Brule kullanmadım birşey söyleyemiycem ancak netten gördüğüm kadarıyla oldukça yakın ürünler..

Wet n Wild Brulee

Wet n Wild Brulee tamamen nötr, sade bir makyaj isteyenler için uygun fiyatlı farlar içerisinde biçilmiş kaftan.. Yapı olarak ince ve yumuşak. Kolay yayılıyor. Ben zaman zaman göz altıma kapatıcıyı sabitlemek adına bu farı pudra gibi uyguluyorum, gayette güzel sabitleniyor ve çizgilere dolmuyor.. Çok işlevsel bir ürün olduğunu düşünüyor ve oldukça severek kullanıyorum.. Standlarda çok kolay bulunmuyor diye biliyorum, bulursanız mutlaka edinmelisiniz.. Özellikle indirim dönemlerinde stok yapmak için değerlendirebilirsiniz.. Ben çoğu zaman böyle yapıyorum, ürünle tanıştığımdan bu yana eksik etmediğim bir makyaj ürünü.. 
Bu gece bitecek olan Çekilişime de bir adet koymak istedim öyle ki..


Wet n Wild Brulee

Pigmentasyonu oldukça başarılı, fiyatına rağmen bu özelliği cidden çok iyi..Tek alımda bile rengini veriyor.. Tozutma problemi mevcut diğer bir çok farda olduğu gibi. Kalıcılığı gün içerisinde altına bir baz ile gayet kalıcı. Tazeleme gerektirmiyor, çizgilere dolmuyor.Verdiği aydınlık gayet tatmin edici..
Kaş altına, göz pınarına, göz kapağına, göz altına sürülebilecek gayet işlevsel bir ürün..
Tek olumsuz yanı ambalajı! Diğer Wet n Wild farlar da olduğu gibi tırnakları biraz zorluyor..

Wet n Wild ürünlerini Gratis mağazarında temin edebilirsiniz.. Fiyatı gayet uygun 6,5 tl gibi fiyatı var, 1,7 gramlık bir ürün. İndirimli indirimsiz her koşulda alınacak kadar iyi bir far bana göre. Drugstore ürünler içerisinde kesinlikle ve şiddetle tavsiye edebileceğim bir ürün..

6 yorum :

  1. ohh n güzel yazmışsın artık almasam olmaz ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, kesinlikle tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Çok güzel ve aydınlatıcı bir yazı olmuş çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. WW nin tekli farları bir harika güzel inceleme yapmışsın :) Banada beklerim.

    www.beautybygizzy.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmene sevindim :) Takipçinim zaten canım..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel