Flormar Vücut Losyonu - Aloe Vera

Aloe vera'lı ürünlerin kokusuna oldum olası bayılıyorum. Vücutta bıraktığı o hoş kokusu nemlendirmesinin yanında harika.. 
Flormar Body Lotıon Aloe vera'lı olması sebebiyle cildi çok güzel bir şekilde nemlendirdiğini, Shea Butter ve Gliserin ile zenginleştirerek koruduğunu ve beslediğini belirtiyor açıklamalarında. 
Nemlendirmesi vücut losyonları için orta seviyede diyebilirim, aman aman bir nemlendirmesi olmasa da ciltte yağlı his bırakmadan, yapış yapış ve parlak bir gönüm vermeden işini yapması benim hoşuma gitti.
Flormar Vücut Losyonu Aloe Vera
Cildimin kuruyan yerlerine gliserininde etkisiyle çok iyi geldi, yumuşacık yaptı ve sanki birşey sürmemişim gibi yok etkisi yarattı bunuda sevdim..Fiyatına göre güzel bir ürün, yapısı çok yoğun olmamakla birlikte çokta sıvı akışkanda değil.Yayılımı ve emilimi çok güzel ve hızlı bu en çok hoşuma giden özelliği oldu..Kokusuna ise bayıldığımı yinelemem gerekiyor sanırım, insanın içini açan o bilindik Aloevera kokusu cildimde buram buram kokarken verdiği o rahatlık hissi bu ürünü bittikçe alacağım garantisini verdi bana..

Flormar Vücut Losyonu Aloe Vera
Alovera'lısından hariç 5 adet farklı içeriğe sahip çeşidi de bulunmakta. Pomegranate (Narlı), Olıve Oıl (Zeytin Yağlı), Mango'lu, Strawberry (Çilekli) ve yoğun bakım içeren çeşidi Intensıve Care.. Özellikle Mangonun kokusuna bayıldım.

Flormar Body Lotıon fiyatı 6.00 tl ancak şuan Flormar'da % 70'e varan indirimler mevcut, bu üründe 3,60 tl gibi bir fiyata satılmakta..Gratis,Watsons,çeşitli kozmetik marketler ve online sitesinden ürünlerine sahip olabilirsiniz..

8 yorum :

  1. flormar indirimi bitmediyse bakmak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Danışmanın söylediğine göre bu ay sonuna kadar devam ediyormuş indirimler.. Göz at mutlaka :)

      Sil
  2. Ne zamandır aradığım vücut losyonunu buldum sanırım ! Teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, fiyatınıda düşünürsek gayet güzel bir ürün, umarım seversin :)

      Sil
  3. bugün almayı düşündüm ama geri bıraktım. mutlaka gidip alacağm canım :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir krem, bilgiler için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel