Neutrogena Visibly Clear Yağsız Nemlendirici

Neutrogena ürünleri uygun fiyatlı ve gayet başarılı ürünlere sahip bir marka. Gerek okuduğum yorumlar gerekse deneyimlediğim ürünlerinden çıkardığım sonuç bu yönde.. Bu yazımda ise yine markanın çıkarmış olduğu Neutrogena Visibly Clear Yağsız Nemlendirici'ye yer vermek istiyorum.
Neutrogena Visibly Clear Yağsız Nemlendirici
Ürünün vaad ettikleri şu şekilde;
  •  Hafif ve kolayca emilen nemlendirici gözenekleri tıkamadan cildin tüm gün nemli ve yumuşak kalmasını sağlar
  • Eşsiz formülü, sivilcelere karşı etkisi kanıtlanmış patentli MicroClear teknolojisi içerir. Daha temiz ve sağlıklı bir cilt için günlük kullanıldığında, sivilcelerin azalmasına ve oluşumunu engellemeye yardımcı olur.
  • Ton farkının daha az olduğu ve sağlıklı görünen bir cilt için sivilce izlerinin görünümünün hafiflemesine yardımcı olur.

Evet çok kolay emilen bir yapısı kesinlikle var, verdiği yumuşaklıkta çok hoş.Cildinize sürdüğünüz an bir mentollü hisle karşılaşıyorsunuz, sanki cildiniz nefes alıyor, gözenekleriniz açılıp kapanıyor gibi bir his.Bu üründe en çok hoşuma giden özellik oldu. Yaklaşık 1 aydır düzenli kullanımımda sivilce oluşumunda ciddi bir azalma gözlemledim.Yağsız yüzde ağırlık yapmayan bir yapısı var ayrıca, nette bir kaç yorumda beğenilmediğini gördüm ancak ben tam aksine oldukça beğenerek kullanıyorum bu nemlendiriciyi..
Neutrogena Visibly Clear Yağsız Nemlendirici

Ürünü uyguladığım ilk an daha canlı ve aydınlık bir cilt görüyorum karşımda ancak bunu gün içerisinde tekrarlama ihtiyacı da duymuyor değilim, çok kolay ve hızlı emilen bir yapısı olması neticesinde cildim tekrar istiyor maalesef bu konuda sanki bir tık yetersiz onu da dediğim gibi gün içerisinde sürünce o sorun kayboluyor..Ürün hakkında benim tek olumsuz söyleyebileceğim şey sabah akşam sürümünün yetmemesi, cildin tekrarına ihtiyaç duyması başka bir olumsuz yanını göremedim ben, hatta bitince tekrar tekrar alacağım memnun kaldığım nadir ürünlerden..Bu güzel ürün sevgili Ceyda'nın hediyelerinin içerisindeydi, kendisine tekrardan teşekkür ediyorum denememi sağladığı için..

Neutrogena Visibly Clear Yağsız Nemlendirici Dermotolojik testlerden geçmiş, 50 ml'lik bir ambalaja sahip bir ürün.. Gratis, Watsons, çeşitli kozmetik mağazaları,marketler ve online alışveriş mağazalarından temin edebilirsiniz.. Fiyatı 15 tl civarı, indirimde çok daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz, en azından bir deneyim derim..

24 yorum :

  1. Bu ürünü bende kullanıyorum, benim için tek sıkıntısı kokusu. Sanki yüzüme ilaç sürüyormuşum gibi bir koku alıyorum. Onun dışında bende memnunum bu üründen eline sağlık canım güzel inceleme için:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu bende sıkıntı yaratmadı hassasiyetle alakalı sanırım, doğrudur. Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  2. Böyle bi nemlendiriciden bihaberdim ben :( yağlı cildimde çoğu nemlendirici gün içinde parlama yapıyor, bunda bu sorunu yaşıyor musunuz veya bana önerebileceğiniz matlaştırıcı bir nemlendirici var mı? Kurutucu değil de matlaştırıcı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu nemlendirici yağsız evet ancak matlaştırıcı özelliği ne yazık ki bulunmuyor. Garnier'in bu matlaştırıcı nemlendiricisini deneyebilirsiniz Garnier Nem Dengesiyeterli gelebilirmi cilt tipinizi bilemediğim için net birşey söyleyemem ancak şans verip denemenizi öneririm. Nemlendirirken matlaştırıcı özelliği var.. Yağlı ciltler içerisinde de ben sıkıntı yaşıyoruz ne yazık ki :)

      Sil
  3. nemlendirmesi,yaglandırmaması güzel yalnız kokusu çok kötü ya:) senin begenmene sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusunun kötülüğünü bir kaç arkadaş daha değinmiş ancak nedense ben fark bile edemedim.Daha dikkatli koklaya koklaya sürücem bakayım :) Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  4. malesef ben de pek bir işe yaramadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt yapısı işte..Bende de bir işe yaramasaydı ben verdiği o mentöllü hisle yinede severek kullanırdım, psikolojik sanırım iyi hissettiriyor verdiği etki beni..

      Sil
  5. ben de bir ara kullanmıştım gayet başarılı bir ürün bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı düşünüyoruz, bence de gayet başarılı..

      Sil
  6. Beğenmiş olmana ne kadar sevindim anlatamam:) Blogunda gezinirken gördüm yazıyı aslında ''Google Aramalarda İlk Sıralarda Çıkmak İçin 6 Öneri '' yazını okuyordum baklamışken hepsini okuyayım dedim:)
    Güzel günlerde kullan hepsini inşallah hepsi işine yarayan şeyler olmuştur
    Bu arada Google aramaları için yazdığın yazında müthiş bilgilendirici emeğine sağlık canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin ol canım severek kullanıyorum hepsini, gerçekten de beğendim nemlendiriciyi :)
      Yazımı beğenmiş olmanada çok sevindim, işe yaraması ve fayda sağlaması mutluluk verir bana, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Neutrogena'nın bu ürününü kullanıyorum.Kokusu dışında oldukça memnunum ;)
    Sağlıkla iyi günlerde kullanın :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusunun etkilemediği tek kişiyim sanırım :) Teşekkür ediyorum, sizde öyle :) Sevgiler..

      Sil
  8. Sanırım bu ürünü denesem iyi olucak :)

    YanıtlaSil
  9. Yağlı cildim için pek çok ürün denedim ancak her seferinde kendime kızdığım ve artık seni terk etmeyeceğim dediğim tek ürün var: AVENE CLEANANCE EMULSION

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnceleyeceğim bu ürünü, benimde cildim karma-yağlıdır teşekkür ederim..

      Sil
  10. Ciltte her hangi bir tüğlenme yapmıyor demi bu ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben öyle bir sorun yaşamıyorum, sürekli kullandığım bir ürün.O tarz bir soruna pek rastlamadım açıkçası kullananlarda.

      Sil
  11. ben ürünü bugün aldım ve yüzümde uyguladım burun kenarlarımda ve çenemde yanmalar yaptı bi sayfada ürün yorumunu okudum orda da yanma yaptığını söylüyordu birde içinde paraben varmış kısaca ben aldığım için pişman oldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birincisi kullandığınız %95 üründe paraben ve türevleri var, paraben olmayıp daha beter maddeler olanda ayrıca! İkincisi ben hiç bir sıkıntı yaşamadım, bittikçe alıyorum, ciltten cilde fark eder etkiler.Size yaramamış olabilir bu çok doğal..

      Sil
  12. Yuzumde yanmalar oluyo ona ragmen suruyorum yuzumde yumusaklik hissi veriyo yalniz parlaklik konusunda sikayetciyim cildim yeteri kkadar parliyo zaten yanik konusunda cevap bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanma hissi normal, mentollü bir etkisi var zaten. Cildim benimde yağlıdır ancak nemlendirmesi bazen yetersiz kaldığında tekrar bile istiyor cildim.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel