Flormar Bacak Fondöteni - 01 Light

Bacak fondötenlerinin gerekliliğini buradaki yazımda net bir şekilde anlatmıştım. İhtiyaç duyulan zamanlarda kullanılabilir bu ürünlerden olan Flormar bacak fondötenine yer vermek istiyorum bu yazımda.. Diğer yazımdaki Bebak bacak fondöteninden ne kadar memnun kaldıysam üzülerek bu üründen de o derece memnun kalmadım diyebilirim..

bacak makyajı
İlk bacak fondöteni ürünümdü kendisi. Merakla ve beklentim yüksek şekilde satın almıştım, fiyatının da uygunluğuna dayanarak. Ancak ne yazık ki beni son derece hüsrana uğrattı bu ürün. Verdiğim paraya acıdım derler ya aynen verdiğim paraya bu ürünle acıdım! 

Ürün yapısı diğerlerinden çok daha sıvı geldi bana, bu nedenle yayılımı kolay ancak sıvılığından kaynaklı biraz dengesiz dağılım oluyor. Verdiği pürüzsüzlük eşit dağılımda çok güzel evet, gayet doğal bir görünüm çıkıyor ortaya ancak kalıcılığı ''0'' 

Ürün içerisinde Talk, paraben ve parfüm içermiyor keşke böyle temiz içerikli üründen memnun kalıp severek kullanabilseydim..

Fondöteni aldığımda tek bir kez dışarı çıkmadan önce uyguladım.Bekle bekle bekle yarım saate yakın beklemişimdir her 10-15 dakikada bir kontrol ediyordum ancak ne mümkün kurumuyordu.O sinirle duşa girip tüm hepsini çıkardım. Cidden kaç saat sonra kuruyor hiç bilmiyorum, yarım saatte kurumuyorsa daha da beklememin bir anlamı olmadığını düşündüm, o günden sonra da  komple cildime asla uygulamadım.Öylece duruyor..Sanırım yakında çöpe gidecek :/ Yada bir alternatif değerlendirme yöntemi bulucam bakalım..
bacak makyajı

Ben bu üründen memnun kalmadım, kullanıp kalan varsa lütfen yazsın, benim aldığım mı sorunlu bilmek istiyorum! Kullanmak isteyenlere de şu durumda tavsiye edemiyorum maalesef.. 

Flormar Bacak Fondöteni'nin fiyatı 28,90 tl. Watsons,Gratis ve çeşitli kozmetik mağazalarından bulabilirsiniz..

5 yorum :

  1. kurumuyorsa 5 dakika içinde zaten olmaz o ürünler :-((

    YanıtlaSil
  2. Selülitleri kapatıyor mu bu fondötenler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çatlakları güzel gizliyorlar genel olarak, ama selülitlerde o kadar başarılımı bilemiycem oralara pek uygulama yapmadım henüz :))

      Sil
  3. Çok beğendiğim bir ürünü bloğunda görmek ayrı bir mutlu etti beni canım başarılarının devamını dilerim..

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel