Danielle Laroche Exfolıatıng Peeling Maske

Son zamanlarda severek kullandığım bir peeling maskeden bahsetmek istiyorum bu yazımda sizlere..Danielle Laroche Exfolıatıng Peeling Mask Gartis alışverişimde satın aldığım bir ürün. Daha evvel markanın bir ürününü kullanmadım, aldığım tavsiyelere göre farklı memnun kalınan maskeleri de varmış bundan hariç, o an stantta olan tek bu ürün olduğu için denemek istedim,hazırda indirimdeyken bir şey kaybetmem diye düşündüm..
peeling maske
Markanın en dikkat edici özelliği bana göre bir medikal ürün edasındaki ambalajı! İster istemez işe yarayacağı fikri akıllarda oluşuyor, en azından benim öyle oldu, bir ciddiyet bir ciddiyet :) Peelingi kullandım ve evet sevdim diyebilirim.. Kokusu özellikle temizlik hissi veriyor tamamen, beyaz sabun gibi kokan tertemiz bir kokusu var.. İçerisinde çok iri olmayan tanecikler var, bu cildi kesinlikle rahatsız etmiyor,çok yoğun tanecikleri yok zaten bu hissedilip görülebiliyor..

Ürünü temiz cildimize uygulayıp göz ve boyun bölgesine gelmeyecek şekilde peeling uyguladığımız şekilde güzelce yayıyoruz. Sadece 3 dakika sonra bol su ile duruluyoruz. Bu maskeyi hafta 1 veya 2 kez yapabilirsiniz..Problemli olmayan tüm cilt tipleri için uygun bir peeling maske.. 
peeling maske
Maskeyi uyguladıktan sonra aydınlık ve tamamen kirden arınmış bir cilt çıkıyor ortaya.Nemlendirici ihtiyacı duyuyorsunuz, ardında bir nemlendirici uygulayabilirsiniz.. Yüzünüzden kokusu bir müddet gitmiyor, kesinlikle rahatsız edici boyutta değil..

Danielle Laroche Exfolıatıng Peeling Mask Gratis mağazalarında satılmakta 15 tl civarı bir fiyatı var sanırım indirimde aldığım için fiyatını net hatırlayamıyorum ancak o civarda olması lazım.. Denk gelirseniz şans verin derim..

4 yorum :

  1. Ambalajı gerçekten de medikal bir ürün havası veriyor. Kullanmadım ama denenecekler listesine yazdım.

    YanıtlaSil
  2. Tüp ambalajı sevdim. Kullandığım peeling bitmek üzere, yeni peeling arayışındayken yazınızla karşılaşmak iyi oldu, Gratis'e gidersem bir göz atacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe yaramasına sevindim, umarım beğenirsiniz başarılı bir peeling zira..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel