Maybelline Colossol Kajal Göz Kalemi

Maybelline colossol kajal göz kalemi uygun fiyatlı göz kalemi arayanlar için gayet güzel bir alternatif.Ben geçen bayram indiriminden Kipa'da 5 tl ye satıldığı zaman almıştım bir kendime birde anneme.. Zaten merak ediyordum güzel denk gelmiş oldu..Benim gözlemlerimle kalemin özelliklerine geçersek..
siyah göz kalemi

Göz kalemi simsiyah bir renkte değil kesinlikle, çok daha siyahı var çünkü üstelik yine kendi markasının burada ki gibi! Buna rağmen tatmin edecek boyutta bir siyahlığa sahip, griyede çalan boz bir siyahı yok. Kalıcılığı resimde de görebileceğiniz gibi üstünden bir kaç kez silmeme rağmen hemen çıkan bir yapıda değil..

Asansörlü gövdeli kalemleri, kalemtraş ile açılanlardan çok daha sevsem de ne yazık ki asansörlü kalemlerle eyeliner çekmek biraz zor oluyor.Ucunu inceltmek için elinizde bir kaç sefer döndürmeniz gerekiyor böyle olunca da pratikliği olmadığından elim pek gitmiyor.Ancak kalın bir şerit çekeceksem eyelinerda kullanıyorum bu kalemi.Göz içerisinde ortanın bir tık üzerinde kalıcılığı var diyebilirim. Daha çok göz içi uygulamalarında kullanıyorum bu ürünü..
siyah göz kalemi

Kesinlikle akmıyor diyemem her ne kadar sabitlenen bir üründe olsa, Waterproof bir ürün değil sonuçta.. Essense suya dayanıklı göz kalemi gibi bir performansı yok ne yazık ki. Bana göre akmayan göz kalemi odur.Yazısı için buyurun. Buna rağmen Eessence kalem göz içerisinde pek kalıcı değilken Maybelline kalem ondan daha kalıcı göz içerisinde.. Minik bir karşılaştırmada yapmış olayım..

Maybelline colossol kajal göz kalemi 9,90 tl fiyatıyla Gratis, Watsons, kozmetik ve çeşitli online satış sitelerinde satışta..

14 yorum :

  1. Çok güzel bir göz kalemi. Kajal göz kalemi ben de kullanmaya başladım. Özellikle kajal' ın ruj havasında dönerek açılması çok hoş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, oldukça pratiklik sağlıyor uygulamada..

      Sil
  2. Gayet güzel bir kalem ben de kullandım

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir göz kalemiymiş. Asansörlü kalemler hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil
  4. Kajalı bende kullandım ve memnun kalmıştım
    Siyahlığı hoşuma gitmişti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyahlığı evet standart siyahın bir tık üzerinde simsiyah olmasa da :)

      Sil
  5. ben bu kalemi hiç beğenmiyorum :/

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir kalem ama indirimsiz bana gereksiz geliyor;benim göz içim de akma yapıyor çok fazla ;

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum canım, indirimsiz rahat alınabilecek bir kalem, hani öyle aman aman değil, standart..

      Sil
  7. Ya ben çok severek kullanıyordum, kapağı kırıldı işi bitti.. :/ Bende yazısını yazıcam bu ara, yenisinide alıcam sanırım, çok hassas bunlar yahu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl kırdın canım tüh :( Ucu evet hassas dikkatli çıkarmak lazım, yenisi al memnun kaldıysan tabi, yazınıda bekliyorum :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel