Rimmel London Match Perfectıon Compact Pudra

Rimmel London ürünlerini çoğunlukla severek kullanıyorum. Denemediğim ve merak ettiğim bir çok ürünü hali hazırda var. Yazıya konuk edeceğim Rimmel London ürünü ise sanıyorum piyasadan kalkan yahut ambalaj değişikliğine giden, yapısını beğendiğim Match Perfectıon pudrası
rimmel london pudra
Pudra diğer pudralar gibi kuru yapıda değil, hafif nemli gibi tamamen kremside denemez ama normal pudralar gibi olmayan bir yapıda.. Pudranın çok  ince bir yapsı var sexy mama kadar belki ondanda incecik bir yapıya sahip..Ciltte kolay dağılan,ancak normal pudralar kadarda kalıcı olmayan türde bir pudra. Sabitlemekten ziyade tek başınada kremsi yapısıyla cilde uygulanabilir..

rimmel london pudra
Ben yaz aylarında satın almıştım bu pudrayı, cilt rengi açılmaya başladıktan sonra koyu gelmeye başladı. Rengi 200 Soft Beıge. Bende açık renk fondötenin rengi kırmak istediğim zamanlarda kullanıyorum yahut hafif kontur istediğim yerlere gölge amaçlı...
Rimmel London pudra
Pudra alttan açılan bir bölmeyle satılıyor.Resimlemeyi unutmuş olsamda açılan o bölmenin kalkan kısmında yuvarlak bir aynası bulunmakta.Bu kullanım açısından kolaylık sağlıyor, gün içerisinde tazelemek istendiğinde bu tip aynalı ürünler oldukça pratik geliyor bana.Stay matte pudrasının tutmayan kapağı sayesinde yanıma alamıyor zorlanıyorum. Keşke o pudra da böyle sağlam bir ambalaja sahip olsa tadından yenmez işte, zira Rimmel London'un en başarılı ürünlerinin başında bana göre Stay Matte pudrası geliyor..

Match Perfectıon pudrasının yapısına bayılarak almıştım, kapatıcılığı, kalıcılığına hiç bakmaksızın.Tek sevdiğim bu özelliği. Bitine kadar kullanıcaz malum artık ürün yok.Varsa da bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa beni sevinirim.. 

16 yorum :

  1. Yapısı itibari ile sanki kuru ciltlere daha uygunmuş gibi geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tamamen kuru değil, kuru ciltlerin hoşuna gidecek türde :)

      Sil
  2. bana kalın yapılı geldi :( ben da ambalajını begendim keşke stay matte de böyle olsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişiden kişiye değişiyor demek ki canım:) Kesinlikle bu ambalaj stay matte'de olacaktı..

      Sil
  3. bu ürünü kullanmadım ama kalıcılık önemli gerçi bir pudradan ne kadar kalıcılık beklenir o da ayrı :) çok merak ettim hakikaten kaldırıldı mı acaba diye ama ambalaj değişikliğine gitmiştir diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek başına kalıcılık sağlayan pudralarda yok değil var elbette en uygun fiyatlılardan misal Alix avien mucize pudra. Ancak bu pudrada kalıcılık ne yazık ki tatmin edici boyutta değil. Sırf merak ediyorum kalktıysa neden kalktı ambalajı değiştiyse de ne oldu :) Görevli arkadaşa sorduğumda bilgilerinin olmadığı söylüyor, hoş yenilensede tekrar alıcağımı pek sanmıyorum :)Yapısı kadifemsi özelliği güzel onun dışında olsada olur olmasada olur bir pudra :)

      Sil
    2. cremee puff ne kadar kalın olsa da benim bitanemdir :) stogum bile var çabuk bittiği için :) Ondan dolayı pek pudralara bakmıyorum sanırım :) Zaten mağazaya girince ne alsam dediğimde hiç bi eksik bulamıyorum hep farklı seyler deneyım modunda alışveriş yapıyorum yoksa alıcak bişi bulamam :)))

      Sil
    3. O mod bende de var, ah bu merak yokmu :))Pudra en çabuk biten ürünlerden zaten, yağlı milletiz vesselam :))

      Sil
    4. benım cıldımde oyle cok yaglı degıl ama T olarak herkeste var sanırım :) mılletce hersey bıter ama kozmetık askı bıtmez bızdekı :)

      Sil
    5. Kesinlikle, bitmesinn :)

      Sil
  4. güzel bir inceleme yazısı olmuş canım hafif bronzluk veya göz kapaklarına gölgelendirme yapmak içinde kullanabilirsin bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Kontur uygulamada kullanıyorum ancak dediğin gibi göz kapağına gölge içinde kullanılabilir haklısın, öylede deniycem mutlaka :)

      Sil
  5. cnm ekledim seni siyah profil fotoğrafım var. Takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm canım şimdi, bende takipteyim seni :)

      Sil
  6. Bende kullanıyorum bunu ve memnunum ama bronzer olarak.Takipteyim bana da beklerimm :))))))))9

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni zaten takipteyim canım ;) Açık tenliler bronzer olarak kullanabilir aynen :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel