Rimmel London Scandaleyes Nude Göz Kalemi

Nude göz kalemi kullanmayı çok seviyorum. Rimmel London Scandaleyes Watterprof Nude Göz Kalemi aklımda olan bir kalemdi. Burada da yazısı olan Flormar Style Magic göz kalemini kullanıyordum orada da belirttiğim gibi aklımda Rimmel London vardı epeyce bir süre sonra hazırda Rimmel'de %50 indirim varken hiç düşünmeden sepete atıverdim.. 
ten rengi göz kalemi
Israrla merak etmeme, istememe değecek bir kalemmiş onu gördüm.. Tamamen nude, göz içerisinde yapaylıktan uzak, kötü durmayan bir rengi var. Oldukça da kalıcı.Bir kaç tane daha almadığıma pişman oldum açıkçası, çünkü asansörlü olmaması özellikle bu gövdeli kalemlerden nefret etmem ve kullanmakta zorlanmamdan dolayı çok çabuk bitecek biliyorum.. Bu ürünün bana göre tek eksisi bu gövdesi, keşke asansörlü olsaymış tadından yenmezdi..Hoş böylede ben bu kalemi almaya devam ederim ancak daha rahat kullanabilirdim o şekilde.. 

Scandaleyes göz kalemini göz içerisinde kullanabileceğiniz gibi, göz kapağınızı nötrlemek, minik kapatmak isteyeceğiniz bölgeleri kapatmak içinde kullanabilirsiniz..Özellikle dudak çevreleri, minik sivilce izlerini oldukça başarılı şekilde kapatıyor ve gayette kalıcı bu şekilde kullanımda da..
ten rengi göz kalemi

Yapısı sert değili yumuşak bu sebeple kolay uygulama sağlıyor.Ben bu ürünü çok çok beğendim ve kesinlikle ten rengi bir göz kalemi arıyorsanız, hem kalıcı, hem işlevsel olsun istiyorsanız mutlaka bu kaleme şans verin..

Rimmel London Scandaleyes göz kaleminin fiyatı 15 tl civarı, göz kalemlerinde normalde pek indirim olmuyor en son bayram indiriminde şanstır ki oldu yine böyle bir günde de değerlendirmenizi öneririm hatta stok bile yapın derim..Rimmel ürünleri Watsons mağazalarında satılmakta.. 

16 yorum :

  1. Bende geçen indirimde aldım bu kalemi
    Çok güzel gerçekten,göz pınarlarımda ve kaş altımda da kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaş altında denememiştim canım bak onuda deniyim,teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Rimmel London ürünlerine zaten bayılıyorum :) blogumda da küçük bir Rimmel London dosyası var. Bu kalemi almayı düşündüğümde emily nin nude kalemi de karşıma çıkmıştı. Gördüğüm de aldım ve ondan da memnunum ama bu da aklımda kalmadı değil :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katılıyorum Rimmel ürünelrni bende severek kullanıyporum, fiyat performans olarak bence gayet kaliteli ürünleri.Emily nude kalemide elimde mevcut onunda kalemlerini başarılı buluyorum ancak bu kalem gönlümü fethetti :)

      Sil
    2. Bir an önce almalıyım o zaman:))

      Sil
  3. bulunması zor bir rimmel ürünü daha bulursam kesin alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet özellikle indirim olmamasına rağmen indirim dönemlerinde ne hikmetse en önce biten ürünlerden :)

      Sil
  4. Ben de Flormar' ın nude göz kalemini almıştım, senin istediğin gibi asansörlü fakat yapısı o kadar yumuşak ki ikide bir kırılıp duruyor yani göz içinden başka bir yere kullanman imkansız. Bir daha da almam zaten. O yüzden bu tavsiyene çok sevindim, ilk gittiğimde alınacaklar listesinde cnm ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aynen onu bende kullanıyorum biraz çabuk kırılabiliyor haklısın, bu ondan daha doğal bir sonuç veriyor. Asansörlü olsaymış tadından yenmez uygun fiyatlı bir kalem olacakmış :) Mutlaka dene canım emin ol bayılacaksın :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel