Annagaspi Leke Gidermeye Yardımcı Kök Hücre Kremi

Geçen günlerde  Audreyin şekerleri blogun sahibi sevgili İrem Portakalrengi ile ortak bir çekiliş düzenlemişti kazananlardan biri de ben olmuştum. Ürünler elime ulaşınca deneyip hemen yazısını yazmak istedim. Hediyelerden biri yazıma konu olan Anna Gaspi Leke Gidermeye Yardımcı Kök Hücre Kremi
bb krem
Ürün hakkında yazılan özellikler şu şekilde. Lekeli ciltlerde kullanılan ürün cildin homojen görünmesine yardımcı olur. Çeşitli nedenlerle ciltte oluşan lekelerin giderilmesi noktasında etkileyici bakım sunar. Güçlü leke giderici özellikli krem yatıştırıcı ve yumuşatıcı bakım uygular. Yaşlanma etkilerini önler ve cildin parlamasını sağlar. Yorgun ve mat cilde aydınlık görünüm kazandırır, güçlendirici bakım sağlar.  Lekelenmeye karşı kullanılan bakım kremi günlük cilt bakımı tamamlandıktan sonra makyaj altı ve fondöten kapatıcısı olarak kullanılır.

BB krem formunda olan bu krem 39 SPF koruyuculu,oldukça hafif yapıda. Açıldıktan sonra 12 ay kullanım süresi var.15 ml bir ürün sanıyorum deneme boyu bu çünkü daha fazla olanıda var yanlış bilmiyorsam.15 ml'likte olsa bb krem niyetine kullanıp bu şekilde memnun kalıpta devamını almak adına gayet yeterli bir gramaj.Leke giderici özelliği için yetebilirmi sürekli kullanımda pek emin değilim ancak şimdilik ben bu kremin kozmetik tarafını çok beğendim.. 
bb krem
Ciltte ağırlık yapmayan, yüzünüze bir şey sürüp sürmediğinizi unutturacak kadar yok gibi.Ancak kapatıcılığı bu ince yapısına rağmen yeterli seviyede..Cildimde çok fazla sorun olmadığı için kapatıcılığı bana yeterli geldi.Canlı ve sağlıklı görünmesine neden oldu. Günün uzun sayılabilecek saatlerine kadar ciltte kalması,kusmamasıda artı özelliği benim için. 

Tüp ambalajın ağzı kontrollü alınması açısından küçük tutulmuş, bu tüpte yoğun ancak ele alınıp uygulamaya geçince oldukça rahat çözülen ve yayılan krem için oldukça elverişli bir dizayn.. 
bb krem
Kore menşeli ürünleri oldum olası beğeniyorum zaten.Gerek maskeleri gerekse kozmetik ürünleri bana çok sıcak ve yakın geliyor, kullanmayı seviyorum.Bu BB kremide çok sevdim.İnce hafif yapılı olması, yok gibi özelliği gönlümü cezbetti.Açıkçası bu ürünü iyiki denemişim diyorum,tekrar vesile olanlara teşekkür ediyorum, sanıyorum bitince büyük boyunu alıcam yeniden. Yaz aylarındaki performansını ve düzenli kullanımda vaad ettiği hücre yenileme özelliğini de merak ediyorum.. 

Annagaspi Leke Gidermeye Yardımcı Kök Hücre Kremi'nin 15ml'lik fiyatı 35 tl, sizde merak ediyorsanız siteye göz atıp şipariş verebilirsiniz..

10 yorum :

  1. Güle güle kullanın, ben de kullanmaya başlayacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, sizde güle güle kullanın,umarım sizde beğenirsiniz :)

      Sil
  2. Var ile yok arası duruşuyla, cilt tonumu eşitlemesiyle sevdiğim BB kremler arasında yerini aldı. Kapatıcılığı çok lekeli ciltler için yeterli gelmez muhtemelen ama günlük kullanım için seviyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen günlük kullanım için favori bb kremlerimin yerini çoktan aldı :)

      Sil
  3. güle güle kullan canım beğenmene çok sevindim :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar teşekkür ederim canım benim,çok beğendim :)

      Sil
  4. elimde var ama henüz kullanmadım elimdeki bir ürün bitmeden diğerine geçmeyi sevmiyorum :( şuan pure beauty cc krem kullanıyorum :) o bitsin hemen bunu kullanıcam inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pure beauty cc kremide çok severek kullanıyorum, merakımdan ürünü aldıysam ille açıcam deniycem :) Seveceğini umuyorum canım bunuda :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel