Dumanlı Göz Makyajı #1

Dün yaptığım siyah-beyaz ağırlıklı hafif dumanlı göz makyajımı sizlerle paylaşmak istedim.. Gölge verilen göz makyajları en sık kullandığım tarz göz makyajında.. Birbirine uyumlu 2 ve katları renklerle yapılan makyajlar hem daha nostaljik hemde daha hoş geliyor.. Bu makyajımda da siyah balıkçı yaka kazağıma bu renkleri yakıştırdım ve uyguladım.. Umarım sizde beğenirsiniz :) 
siyah beyaz göz makyajı
Göz kalemi uygulanmış ve uygulanmamış iki resim.. 
Göz kapağıma ilk olarak baz uyguladım, sonrasında beyaz bir göz kalemini göz pınarımdan kapağımın ortasına gelecek şekilde açık rengi daha net almak için uyguladım.. Daha sonra bronzerımın şeftali renginden yararlanıp, crease bölgesine derinlik kattım. Sonrasında comfort zone paletindeki metalik rengi sürdüğüm kalemin üzerine uyguladım. Geri kalan göz kapağımın sonundaki boş yere color tatto farı uygulayıp, üzerine oriflame paletteki siyah rengi dağıtmadan uyguladım.Ortaya kısıma hafif gelecek şekilde farı dağıtma fırçasıyla karıştırdım, daha homojen bir görünüm için bunu yapıyorum. 

Oriflame beyaz simli kalem farı hafif şekilde üzerinden geçtim. Tüm bunlar bittikten sonra eyelinerı biraz kalın şekilde uygulayıp göz kapağımın makyajını bitirdim,daha ince çekebilirdim aslında, pek hoşuma gitmedi bu şekli ancak sürmüştüm bir kere :).. Daha sonra kirpik diplerime ortaya doğru siyah farı uyguladım, göz pınarlarıma yine göz kapağımda uyguladığım metalik rengi sürdüm.. Rimeli hafif yoğun olmayacak şekilde tek kat olarak kirpiklerime uyguladım.En son kaşlarımı doldurup, kaş altlarımı aydınlatıp göz makyajımı bitirdim..
Bu göz makyajını geceye uyarlamak için siyahı daha yoğun, beyazını daha patlatabilirsiniz, o şekilde de bir gecede bu makyajı yapmıştım çok çok güzel olmuştu.. Daha yoğun kirpiklerin bu tarz eyeliner sürülmüş makyajlarda gereksiz olduğunu sürünüyorum ayrıca söylemeliyim, çünkü istediğim o dolgun görünüm farların ve eyelinerın ardında kalıyor ve istediğim o yoğunluğu alamıyorum.Bu tarz göz makyajlarında kirpikler çok yüklenmeden detaylara ağırlık vermeyi seviyorum..Burada hafif kullandım evet ancak biraz daha sürebilirim aşırıya kaçmadan..
makyajımda kullandıklarım,kozmetik,makeup
Tüm makyajımda kullandığım ürünler bu şekilde. Göz kalemi,dudak kalemi ve rujumu resimlemeyi unutmuşum..Kullandığım rujum Wet n wild bare ıt all ve emily dudak kalemi.

Umarım beğenmişsinizdir :)

22 yorum :

  1. Makyaj eğitimi almış biri olarak çok güzel olmuş ellerine sağlık diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu senden duymak çok daha güzel o halde :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. harika olmuş çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  3. Bayıldım makyajına ama nazar değecek gözlerine onlar makyajdan da güzel. Ne güzel göz yapın varmış senin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim güzel sözlerin için, güzel bakmak çok daha önemli çok sağol:)

      Sil
  4. Harika olmuş ellerine sağlık ♥

    YanıtlaSil
  5. beğenmek ne kelime bayıldımmm :)

    YanıtlaSil
  6. harika olmuş. Ben ne zaman dumanlı göz makyajı yapmaya çalışşsam pandaya dönüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Aslında pratik yapıp gerekli teknikleri uygularsanız çok basit gelecektir sizede :)

      Sil
  7. Harika olmuş eline sağlık :) Çokta yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim, sende çok güzel yapıyorsun göz makyajlarını :)

      Sil
  8. çok güzel olmuuuuş! ama bence bu iş yetenek işi! smokey eye makyajı çok sevmeme ve yapmak istememe rağmen yapamıyorum:/ karşımdaki fotoya baka baka yapmayı denedim bir keresinde de gene olmadı, o derece yeteneksizim bu konuda:/ sizinkine bayıldım, çok hoş!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim öncelikle. Ancak bir kaç teknik var onları bol bol pratik yapsanız, çok güzel smokey eyes makyajlar çıkarabilirsiniz ortaya.İstemek yeterli siz istiyorsunuz, neden olmasın ki :)

      Sil
  9. Makyajin tek kelimeyle mükemmel olmuş tatlım, ne bu güzellik maşallah ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim beğenmene sevindim, güzeliz biz maşallah bize ;)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel