Farmasi Matte Touch Mattıfyıng Top Coat

Matlaştırıcı ojeleri seviyorum,istediğim renk ojelerimi matlaştırmakta kullanmak büyük keyif, hele birde istediğim rengin matını bulamıyorsam buna bayılıyorum.. Farmasi matte Touch Top Coat'i sevgili blogger arkadaşım ecem'in (Makyajformülleri) yaza merhaba çekilişinden kazanmıştım. Deneyimlediğim ilk Farmasi ürünü bu arada :) 
oje matlaştırıcı
Ojem Flormarın supermatte ojelerinden M111 numaralı çok sevdiğim bir bordo renk.. Supermatte denmesinin esprisini anlayamıyorum bu seriye, mat değil ki bu ojeler!Birde super mat! Bu işte bir karışıklık var anlayamadım :/ Parlaklığı diğer ojelerle neredeyse aynı olduğu için yinede bu ojeyle göstermek istedim mat ojenin performansını..

2 kat uyguladığım ojemin kurumasını bekledikten sonra Farmasi mat top coat'ı uyguladım.Saniyeler geçmeden ojeyi matlaştırdı, yalnız ben bu matlaştırcının performansını pek beğenemedim.Görebiliyorsunuzdur çizgilenme ve katman katman bir görüntü oluşuyor tırnak yüzeyinde.Wet n Wild top coat'te böyle bir durum yaşamamıştım, karşılaştırmak istersem wet n wild mat top coat'i daha çok sevdim diyebilirim.. Bu matlaştırıcının en sevdiğim yanı şişesi oldu, mat bir cam üzerine siyah yazılar çok şık duruyor, garip bir şekilde şişesini seviyorum bu ürünün :)
oje matlaştırıcı
Bilemiyorum bir tek bende mi bu yaşanıyor aynı ürünü kullanıp böyle bir görüntüyle karşılaşan varsa bilmek isterim, ben mi fazla kalın sürüyorum acaba diyorum ama wet n wild matlaştırıcı ojesini sürdüğüm gibi aynı şekilde sürdüm ikisinden de farklı sonuç aldım,anlayamadım..

Farmasi Matte Touch Mattıfyıng Top Coat kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum ve Ecem'e sevgilerimi yolluyorum :) 

10 yorum :

  1. Ben de Flormar'ın mat bir ojesinde aynı durumla karşılaştım, oje mat değildi gayet ışıl ışıldı. Demek ki, hepsi böyle...
    Top coat gerçekten çizgi çizgi durmuş canım, belki senin elindeki üründe sorun vardır, bilemedim :-\

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum ki canım bende anlayamadım, halbuki ne kadar kaliteli görünen bir şişesi var :/ Diğeriyle karşılaştırınca farkı çok iyi anlıyor insan.

      Sil
  2. şişesine bayıldım.Ben de bu tarz bu ürün arıyorum ama gerçekten de çizği çizgi durmuş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım şişesi çok şık ama neden öyle durdu anlamadım :(

      Sil
  3. Hiç matlaştırıcı oje kullanmadım eskilerde yaşıyorum hala galiba pırıl pırıl parlayan ojeleri seviyorum ama denemek lazım belki hoşuma gider:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende parlak ojeleri seviyorum aslında,üstüne yetmez birde parlatıcı sürerim :) ama bazı renklerin matlarıda acayip güzel duruyor :)İlk kez deneyeceksen wet n wild öneririm canım :)

      Sil
  4. Merhaba öncelikle ojenizin rengi çok güzel.
    Birde size bir sorum olacak internette aradım ama cevabını bulamadım.
    Kırmızı ile yazıp üzerine tıkladığınızda yeni sayfa açılan şeyi Nasıl yaptığınızı sormak istedim.
    Umarım cevaplarsınız.Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba teşekkür ediyorum..Bahsettiğiniz tıklanınca açılan kırmızı yazı ilk cümlede geçen Makyajformülleri'mi acaba? Eğer oysa, blog yazınızı yazarken tıklanınca başka pencerede açılmasını istediğiniz yazıyı seçip Bağla eki var resim,video ekleme kısmında ona tıklıyorsunuz, gidilmesini istediğiniz adresi oraya yazıp tamam diyorsunuz.Artık o yazıya tıklayınca verdiğiniz adrese yönleniliyor.Umarım budur sormak istediğiniz.

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim evet bunu kastetmiştim.
      Tekrar teşekkür ediyorum.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel