Flormar Nail Art Fırçalar (Eyeliner Çekmek İçin)

Flormar'ın %70'e varan indirimlerinden dün bir kaç ürün aldım, alışveriş yazımı bir kaç şey daha aldıktan sonra yazmayı düşünüyorum ancak indirim hala devam ederken bu güzelim fırçaları yazıp değerlendirmenizi istedim..Bunlar Flormar'ın nail art fırçaları arkadaşlar.Normalde tırnak süslemeleri,desenleri vermek için kullanılsa da ben bu fırçaların incecik ve keskin uçlarından dolayı çok güzel eyeliner çekiliceğini düşünüyorum.Özellikle kesik uçlu fırçasına bayıldım! Normal eyeliner fırçalarından çok daha ince ve keskin, nail art için olduğundan incecik detaylar için dizayn edilmiş, bende neden eyeliner çekerken kullanılmasın ki dedim ve ikisini de satın aldım.
Flormar Nailr Art Fırçaları (Eyeliner Çekmek İçin)

Staylıng Brush kesik uçlu,çok büyük olmayan çok küçükte olmayan detayları güzel verebilen bir fırça.En beğendiğim bu oldu hatta bugün akşam gidip bir kaç tane daha alıcam,bayıldım! Fiyatı indirimle 2,90 tl. Bence bu fırçayı indirim devam ederken mutlaka edinin ve deneyin seveceğinize eminim.İndirimsiz fiyatı da 4,90 tl falandı sanırım. 
Flormar Nailr Art Fırçaları (Eyeliner Çekmek İçin)
Fıne Detalıs Brush fırçası ince uçlu,daha çok dipliner çekmek için, ince eyeliner uygulamarında başarılı olacağını düşündüğüm için satın aldım..Buda nail artta çok işlevsel olan bir fırça türü ben bu fırçayı nail art uygulamarında görüp eyelinerda çekilebilir derdim hep, hatta resim fırçalarını düşünürdüm olabilirliği açısından ancak baktığım resim fırçaları hep ucu açılan tarzdayı,sentetik değillerdi kıl olduğu için genişliyordu parmağıma denediğimde almak için gittiğimde. Bu nedenle bu fırçaya şans vermek istedim, dipliner çekmek başarılı olacak biliyorum,yapısı çok güzel çünkü vede küçük hakimiyeti güzel sağlanabilir..Bu fırçanında indirimli fiyatı 2,90 tl 
Flormar Nailr Art Fırçaları (Eyeliner Çekmek İçin)
Fırçaları normal makyaj fırçalarımızı temizlediğimiz gibi temizleyebiliriz diye düşünüyorum sentetik kıllı fırçalarımızdan sonuçta bunlarda, hemen yazmak istedim yazıyı ki bulabin bazı Flormar mağazalarında yoktu çünkü bitmişti bir yerde bulabildim bitmeden almanız için hemen yazmak istedim yazıyı..Siz ille Flormar olması şart değil bu tarz nail art uygulaması için olan fırçaları bu şekilde eyeliner uygulamaları içinde kullanabilirsiniz..
İndirim hala devam ediyorken Flormarın bu Nail Art fırçalarına eyeliner çekmek için şans vermelisiniz diye düşünüyorum, özellikle kesik uçlu fırçadan stok yapmanızı tavsiye ederim :)

16 yorum :

  1. İnce olan fırçasından almıştım bende
    İlginç bir fikirmiş canım:)

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle denenebilir çok mantıklı çünkü

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir fikir, bence işe yarar :-) Ben ne yazıkki, tam bir eyeliner çekme özürlüyüm canım :-) Bir becerebilsem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben yarayacağını düşünüyorum akşam 2 tane daha aldım kesik uçludan yani mantık aynı,jel eyeliner güzel çekilir diye düşünüyorum bakalım :) Bende deneye deneye orta ayarda çekebiliyorum diyebilirim, hala mükemmel derecede beceremiyorum :)

      Sil
  4. Gerçekten çok değişik bir fikirmiş. Hiç aklıma gelmezdi benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşlevsel ürünleri farklı farklı yerlerde denemeye bayılıyorum,seversiniz sizde deneyin derim :)

      Sil
  5. Geçen gün bende aldım kesik uçlu olanından. 2 lira fiyati vardi.dedim ben bunla güzel eyeliner çekerim yanılmamışım. Bunu tek düşünen ben değilmişim :)

    YanıtlaSil
  6. Harika bi fikir şekli eyeliner icin uygun gibi görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça uygun hemde, deneyince anlayacaksınız :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel