Real Techniques Blush Brush - Allık Fırçası

Real Techniques fırçalarını çok başarılı buluyorum.Bana göre uygun fiyatlı sayılabilecek (indirim günlerinde çok daha uygun) fırçalar içerisinde en iyilerin başında.. Özellikle Expert brush her türlü yapıdaki fondötenleri uygulamada oldukça başarılı. Powder brush keza öyle pudra uygulamada gayet başarılı, homojen ve eşit pudra uygulaması adına beğendiğim bir fırça. Blush Brush da ne zamandır istediğim bir fırçaydı Gratis'in güzel yılbaşı indiriminden sonunda satın aldım ve bu fırçasından da gayet memnun kaldım,beni yanıltmadı, seveceğimi biliyordum zaten..

Real Techniques Blush Brush - Allık Fırçası
Fırça allığı çok eşit ve homojen bir şekilde uyguluyor cildinize. Allığı olduğu gibi alıp cildinize yayıyor,içerisine çekmiyor ürünü. Ne kadar fazla alırsanız alın allığı cildinize eşit derecede yayıyor, dağılımı çok güzel.O kadar yumuşak ki sanıyorum Real Techniques fırçaların en yumuşağı bu fırçası. Daha kullanmadığım çok fırçası var ancak bana öyle geliyor ki en yumuşağı bu. 

Uzun fırça şekli en başta akıl karıştırsa da allık uygulamadaki başarısını görünce elinizin diğer fırçalara gitmediğini fark edeceksiniz diye düşünüyorum.. 
Real Techniques Blush Brush - Allık Fırçası
Real Techniques Blush Brush %40 indirim ile 27,50 tl gibi bir fiyata sahipti. Sizde bu tip indirimli fiyatlarıyla, indirim dönemlerinde Real Techniques fırçalarına şans verebilirsiniz ki bence mutlaka bir tane edinin bu fırçalardan, gerisinin geldiğini göreceksiniz :)

Real Techniques fırçalara Gratis, Watsons, Migros, çeşitli kozmetik mağaza ve online satış sitelerinden ulaşabilirsiniz..

8 yorum :

  1. Mutlu yıllar canım :) öncelikle blog yeni hali çok hoş olmuş ! ve bu fırçaya bayıldım :=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlu yıllar canım :) Teşekkür ederim, başlık resmini değiştim sadece yeni yıla yenilenmiş gireyim dedim azda olsa bende :) Bu fırça cidden çok iyiymiş bende bayıldım :)

      Sil
  2. iyi günlerde kullan canım indirimde almak için çalıştığım ama denk gelemediğim fırçam :) kesinlikle alacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim :) İndirimde mutlaka almalısın umarım yakalayabilirsin :)

      Sil
  3. Bende yeni temana bayıldıım ^-^ Fırçayıda en kısa zamanda alacağım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim :) Çok memnun kalıcaksın canım fırçadan :*

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel