The Balm Meet Matte Nude Far Paleti

Mat farları sedefli farlardan biraz daha fazla seviyorum..O an ki ruh halime bağlıda olsa mat farlardan oluşan göz makyajları daha sık tercih ettiklerimden..Bu nedenle Gratis Yılbaşı indiriminden The Balm Meet Matte Nude far paletini satın aldım.İyi ki almışım dediğim bir palet oldu.Renklerine bayılıyorum bu farların, pigmentasyonları ve kalıcılıkları çok güzel. Hemen hemen her palette görülen tozutma olayı bu palette de var ancak bu olumsuz özelliğini görmüyorum çünkü çok severek sevdiğim renklerden oluşuyor... Palet 9 adet tamamen mat toprak renklerinden oluşuyor..Nude makyaj severler bu palete bayılacaklar benim gibi..
The Balm Meet Matte Nude Far Paleti
Swatchları çok bastırarak almadığım için pigemantasyonu azmış gibi görünüyor olabilir ancak renk vermeleri bazsız hale bile çok iyi, baz ile kullanımdaki renk vermesi ve kalıcılığı gayet güzel..Palet içerisinde diğer The Balm paletlerden farklı olarak fırça çıkmıyor, çokta önemli bir ayrıntı değil elbette bu..Yine klasik The Balm paletlerindeki gibi kapağındaki büyük aynası çok hoş,rahatça makyajınızı yapabilirsiniz bu sayede aynasız kaldığınız ortamlarda.. 
matt johnson, matt garcia, matt malloy
Mat farlardan oluşan bu palet bana göre her makyaj severin dolabında olmalı. Işıltılı,sedefli çok far bulunabiliyor ancak mat farlardan oluşan paletler bulmak her zaman pek mümkün olmuyor hele de böyle güzel ve kaliteli bir palet çok daha zor..Bu nedenle özellikle indirim dönemlerinde mutlaka bi tane almış olun derim bu paletten.. 
matt rosen, matt wood,matt singh
İçerisindeki bazı farları kaşları doldurmak içinde kullanabilir, işlevsellik yelpazesini genişletebilirsiniz..Kaş altı ve göz pınarı aydınlatıcısı, kemik rengi ile nörtlemek adına bir çok şekilde de kullanılabilecek far rengi var palette..
matt abdul, matt lombardi,matt hung
The Balm genel olarak sevdiğim bir marka, çok severek kullandığım ve kullanmak istediğim ürünleri var..The Balm Matte Meet Nude paletin İndirimsiz fiyatı 95 tl civarı, özellikle güzel indirim dönemlerinde daha uygun fiyata Gratis mağazalarından satın alabilirsiniz..

22 yorum :

  1. Make up olayından pek anlamam ama Balm palet serisinin içinden en sevdiğim bu, nude tonları ve mat oluşu güzelmiş, olması gereken farlar sanki, alsam mı acep, kararsız kaldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle mat farlardan hoşlanıyorsan bu paleti bir kere almalısın. Sevgililer günü indiriminde denk gelirsen kaçırma derim :)

      Sil
    2. tamam takipte olayım, nasılsa gidiyoruz avmlere :)

      Sil
    3. Aynen aklında olsun :)

      Sil
    4. Bensiz gitme Fenom ;) Yakaladım seni :) Ben Matt Garcia'nın rengini sevdim.. Blog blog geziyorum fikir için ;)))

      Sil
    5. Gitmem ki, beraber gidip alalım, körler sağırlar birbirini ağırlar olsun ;)
      Sevgililer günü hediyesi olsun hem de, sen almıyorsun ya o gün, benim tutkum o zamanlar indirim olabilir, takipte ol dedi :)

      Sil
  2. Meet Matte paletin renkleri bana daha uygun olur diye düşündüğümden onu almıştım ama bunda da aklım kaldı. Çok güzel renkler güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum sizde güle güle kullanın :) Bu paletin tonları ve devasa boyutları cezbedici kesinlikle, birdaha ki alışverişe şans verirsiniz artık :)

      Sil
  3. Güzelmiş ama fiyatı bir öğrenci olarak bana pahalı geldi. En iyisi dediğin gibi indirim günlerini takip etmek ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimsiz fiyatı normalde de pahalı bana göre bile öğrenci olmadığım halde, indirimleri takip etmek gerek aynen :)

      Sil
  4. Bence the balmin en guzel paleti bu. Hem mat olmasi hem de renkleri beni cok cezbediyo indirimde hic denk gelemiyorum ama :( gule gule kullanin ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimde denk gelirseniz mutlaka alın derim, mat palet bence şart hele ki bu kadar güzelse :) Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  5. Bu paleti ben de severek kullanıyorum. Günlük makyajların kurtarıcısı benim için... İyi günlerde kullan canım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen mat farlar günlük kullanım için en idealleri..Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  6. indirimde alınabilecek en güzel şeylerden biri *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle.Bence indirimde mat palete ihtiyacı olanlar bunu kaçırmamalı :)

      Sil
  7. Ben de çok severek kullanıyorum dediğin gibi kaşlarımı johnson ile dolduruyorum, Malloy ile kaş altı aydınlatması yapıyorum ve göz pınarlarıma uyguluyorum, far olarakta Signgh kullanıyorum yani günlük makyajımda çook seviyorum bu paleti :) Biraz tozutuyolar ama o benim tek canımı sıkan olay :/ Onun dışında süper :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tozutması dışında bayıldığım bir palet aynen,aynı şekillerde kullanıyormuşuz :)

      Sil
  8. En çok istediğim palet :) ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım yakın zamanda sahip olursun canım, indirimleri yakalamak lazım :)

      Sil
  9. Bayagdir almak istediğim bı urun ama çok pahalı çok guzelllll

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, hatta şimdi fiyatlar epey uçtu :/

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel