The Balm Nude Tude Far Paleti

The Balm'ın paletlerine bayılıyorum en bayıldığım paletlerinden biride Nude Tude far paleti. İyiki almışım dediğim içerisindeki renklere ayrı ayrı bayıldığım bir palet. Aslında sahip olmakla çok geç kaldığımı bile düşünüyorum. Nude Dude ile Nude Tude arasında kalmış Tude'yi tercih etmiştim, toprak-nude renklerin daha yoğun olduğu bir palet kendisi..Nude Dude daha pembe-şeftali tonların ağırlığında bir palet olsa da yinede aklımda, aklımdaki sıralamada biraz ilerlerde ama alınacaklar içerisinde mutlaka..
The Balm Nude Tude Far Paleti
Nude Tude paletin pigmentasyonları çok güzel, bir rengi dışında oldukça başarılı buluyorum.. Yumuşacık yapıları var farların,tozutmaya oldukça müsaitler diğer balm paletlerinde olduğu gibi.. Resimlerden de anlaşılacağı üzere paletin kirlenmesi çok kolay olabiliyor..İçerisinde minik bir fırça çıkıyor.Bir tarafı eyeliner fırça ucu gibi ince,diğer tarafı biraz daha kalın ve açılı.. 
The Balm Nude Tude Far Paleti
Paletteki farlara ayrı ayrı bayıldığımı söylemiştim şimdi incelemelerine geçersek..
The Balm Nude Tude Far Paleti
Sassy rengi kaş altı,göz pınarı aydınlatmada çok başarılı, sedefli yapısıyla çok doğal bir aydınlık veriyor istenilen bölgelere,çok seviyorum bu rengi..
Stand-offish rengi sedefli bir bronz-pembe-şeftali renk.. Pigmentasyonu çok güzel yumuşacık bir far yine..
The Balm Nude Tude Far Paleti
Stubborn hafif sedefli bir pembe aydınlatıcı olarak bile kullanılabilir bir renk diye düşünüyorum..
Snobby altın renklerinde minicik simlere sahip bir far. Kahve ve siyah gölgelerle bu rengi kullanmayı çok seviyorum vede yakıştırıyorum..
The Balm Nude Tude Far Paleti
Selfish paleti almama sebep aslında bu renk.Bayılıyorum bu renge.Metalik kahve tonlarında,sedefli yoğun pigmentasyona sahip bir renk. Wetn wild Nutty rengine benziyor biraz..
Sultry mat bir açık kahverengi.Kaş doldurmak,gölge vermek için ideal bir renk.Yumuşak ve pigmentasyonu güzel..
The Balm Nude Tude Far Paleti
Sophisticated paletteki ikinci favorim bu renk.Metalik bir kahve.Gündüz-gece severek kullandığım bir renk yine yumuşak ve pigmentasyonu gayet güzel..
Seductive metalik bir bronz kahve bir diğer favori rengim kendisi..Bu tonlardaki farları koyu renklerle gölge yaparak kullanmaya bayılıyorum..
The Balm Nude Tude Far Paleti
Sexy rengi son favori rengim bu paletteki. Diğer renklerinide severek kullanıyorum ancak bir kaç favori rengim var her palette olduğu gibi buda onlardan bir tanesi..Paletteki mat renklerden biri mat bordo.. Özellikle gece makyajlarında ve yine gölgelemede çok güzel duran bir renk..
Serious Mat bir siyah,pigmentasyonu gayet güzel ve yumuşacık farlardan..
The Balm Nude Tude Far Paleti
Sleek koyu acı bir kahverengi,bu rengide çok seviyorum, siyah gibi durabiliyor ancak güzel dağıtınca asıl rengi ortaya çıkıyor..
Silly paletin en başarısız rengi! İçerisinde altın ışıltılar bulunan bu renk koyu kahve alttonlu ve diğer farlardan farklı olarak yumuşak değil alımı zor ve pigmentasyonu başarısız.. Simler biraz iri olduğu için göz altınıza dökülme yapabilir dikkatli olmanızda fayda var..
The Balm Nude Tude Far Paleti
 The Balm Nude Tude far paletini severek kullanıyorum ve ben mat olmayan sedefli far isteyenlerin uygun fiyatlı ürünler içerisinde bu palete şans vermelerini öneririm..İndirimsiz fiyatı 80 tl civarı indirim dönemlerinde çok daha uygun fiyata bu başarılı ürüne şans verebilirsiniz..The balm ürünleri Gratis mağazalarında satılmakta..

18 yorum :

  1. bende bu paleti geçen sene almıştım hala severek kullanıyorum ;)

    YanıtlaSil
  2. bunu da seviyorum ama dude bir tık daha favorim oldu kesinlikle :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dude'de aklım kaldı tonları birazcık bana uzak olsada, ama yinede alıcam seriyi tamamlamak istiyorum :)

      Sil
  3. bu paleti ben de satın aldım henüz kullanmaya başlamadım ya :/ bi başlayayım Bismillah deyip yarın :D

    YanıtlaSil
  4. En favori far paletim :) Simliler hariç hepsini seve seve kullanıyorum :)

    Güzel günlerde kullanmanı dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen favorim oldu benim de :)Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. kızlar çok çekici ama önceden aldığım için bende yok ne yazık ki:( kesinlikle favorilerimden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müstakbel eşlerini alırsın canım sende :))

      Sil
  6. Elimde kahve tonlarında far olduğundan, ben tercihimi nude dude'dan yana yapmıştım. Tude paletinin renklerinde aklım kalmıştı, tabiki :-) Dude paletin gramajı daha az, yanılmıyorsam 9.6 gr. Ben sabah 6'da kalkıp makyaj yaptığımdan hem tembellik hem de huyum böyle sanırım, bir palete takıp aylarca kullanıyorum. 1 gr'dan az farlar da bende uzun ömürlü olmuyor :-) Dude paleti de seversin bence, pembe-şeftali ama doğal duruyorlar,pembe pembe değiller, aydınlık makyajlar için güzel bir palet. Bende dude ile vedalaşınca dayanamayıp tude alacağım sanırım. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bende öyleyim biliyormusun,bir palete takınca diğerlerine elim zor gidiyor zorluyorum kendimi bugünde bunu kullanayım diyor yine taktığıma gidiyor elim :) Toprak tonlarını çok seviyorum,ne kadar olsa yeter demem sanırım :) Dude evet dediğin gibi aydınlık makyajlar için çok hoş olur, aklımda zaten onuda mutlaka alıcam :) Sende bunu beğenirsin diye düşünüyorum :)

      Sil
  7. Renkler şahane gerçekten.Nasıl da oldupu gibi yansıtmışsın öyle renkleri Emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, bende net çıkmamış sanki diyordum kendimce yorumunla rahatladım inan,tekrar teşekkür ederim..

      Sil
  8. Çok güzel bir palet, elimde çok palet var The Balm paletlerinden ssadece Balm Jovi'yi aldım bu yüzden ama diğerlerinde hep aklım kaldı :) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balm jovi paletimi çok sevdiğim bir arkadaşıma vermiştim 3 hafta kullandıktan sonra, bunu alırkende yine onumu alsam diyordum üstüne çok palet çıkınca onları deneyeyim artık dedim, iyiki almışım bunu,tavsiye ederim canım :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel