Watsons Ayva Özlü ve C Vitaminli Yüz Maskesi

Tek kullanımlık maskeler tek seferde kullanımda kısa vaade de etkileri göstermese de o bir kaç günlük verdiği güzel etki biz kadınlara yetiyor diye düşünüyorum en azından bana yetiyor.Bu anlamda çok severek kullandığım, stoklayarak uzun vaade de güzel etkileri gördüğüm tek kullanımlık maskelerimin yanında çeşitli markalara ve türlere ait maskeleride kullanmayı seviyorum..
Watsons'larda satılan bir çok çeşidi olan bu kağıt maskelerinden Ayva özlü ve C vitaminli yüz maskesi deneyimimi paylaşmak istiyorum bu yazımda sizlerle.. Maske standart kağıt maskeler gibi ancak şuana kadar kullandığım kağıt maskelerden çok daha ıslak,bu nedenle cildime çok rahat bir şekilde yapıştı hava boşluğu minimum düzeyde kaldı diyebilirim.. 
Ayva özlü ve C vitaminli yüz maskesi
Watsons kök hücre ve vitaminli yüz maskeleri Synergy Teknolojisi ile bitki kök hücreleri ile vitaminleri bir araya getirmeye yardımcı oluyor. Ayva özlü ve C vitaminli yüz maskesi cildi aydınlatma ve parlamasını sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir içeriğe sahip..

Yüzümü iyice temizleyip, maskeyi cildime yerleştiriyorum bunu çok dikkatli yapmalısınız çünkü bu maske çok ıslak ve yırtılmaya biraz daha yakın.. Yüzüme yerleştirdiğim maskeyi 20 dakika beklettikten sonra nazikçe çıkartıp arta kalan sıvıyı cilt iyice emilene kadar cildime yediriyorum.. Güzel bir nem veriyor ve üzerine tekrar nemlendirici uygulamaya gerek duymuyorum..Siz arta kalan sıvıdan rahatsız olursanız elbette yıkayabilirsiniz ancak olabildiğince yıkamamanızı tavsiye ederim bu tip maskelerin ardından kalan sıvıyı.. 

Ayva özlü ve C vitaminli yüz maskesi'nin fiyatı 3,5-4 tl civarı Watsons mağazalarında bir çok çeşidi olan bu tek kullanımlık maskeleri deneyebilirsiniz..

13 yorum :

  1. Cilt tipine göre bir maske mi yoksa tüm ciltler kullanabilir mi ve kokusu kapağı kadar güzeldir umarııım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım her cilt tipi için uygun bir maske, aksini belirtmediği için eklemedim yazıya.Kokusu yapay değil narenciye kokusu gibi ferah bir kokuya sahip. :)

      Sil
  2. bu tarz maskeleri çok severim ben bunu denemedim aklımda olsun :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bende seviyorum birde kore menşeili olunca daha bir ayrı seviyorum, beğenirsin umarım :)

      Sil
  3. Kağıt maskeleri pek sevmiyorum ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette tercih meselesi, evet biraz sıkıcı ama çeşitlilik ve deneyimlemek adına çok zevkli geliyor..

      Sil
  4. Ben bu kağıt maskelerden korkuyorum :-) Çok komik bir korku biliyorum ama yüzüme yapışıp kalırlarmış gibi geliyor :-) Tek kullanımlık en sevdiğim maske Nivea'nın bal maskesi sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim birkerecik denesen bu korkunu yenersin bence, komik değil inan benimde kirpik kıvırıcılarına karşı bir korkum vardı geçmişte, kirpiklerimi koparıcak atıcak kullanamam ben bunu asla derdim, sonra denedim kendime güldüm ne büyütmüşüm sanki ne varmış :) Allah'tan çok ihtiyacım yok ona gerek duymuyorum duyan biri olsaydım her kullandığımda kendime neler derdim kimbilir, çekmecede görünce bile gülümsüyorum düşün :)

      Sil
    2. Ben de bir cesaret etsem, kendime sonradan güleceğim sanırım :-)

      Sil
  5. merak ettim bak aslında görmüştüm ama tam bilmediğim için cesaret edememiştim genel olarak sevdiniz değil mi bu maskeyi ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım maskenin tam performansını anlayabilmek adına sürekli kullanım gerekiyor en azından bir kaç hafta ancak ilk kullanımda eksi bir durum hissetmedim,geriye kalan nem ve cilde güzel nüfuz etmesi olumlu özellik olarak kaldı bende,tekrar alırım..

      Sil
  6. Bu tür kağıt maskeleri daha önce hiç denemedim.Bir ara şans vermeliyim sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısa sürede olsa verdikleri etki hoş, tavsiye ederim :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel