Flormar Always In Shape Highlighter - 002 Flashes Everywhere

Son zamanlarda yerli bir kaç firma inanılmaz ataklar göstererek bizleri şaşırtmaya başladı.Bunlardan biri Flormar.Gerek ambalaj gerekse ürün özellikleri bakımından tatmin edici boyutlarda ürünlerle bizleri buluşturdular..
Flormar Always In Shape Highlıghter da o ürünlerden biri.. 
Flormar Always In Shape Highlighter - 002 Flashes Everywhere
Bendeki rengi 002 Flashes EverywhereBu ürün hakkında ilk söyleyeceğim şey ambalajının buram buram kalite kokması. Neredeyse 5-10 kat fiyat farkı olan pahalı ürünlerdeki gibi şık bir ambalaja sahip. Kutusundaki mavi üzerine siyah detayların kadifemsi oluşu ilk başta göze hoş gelen ince detaylardan biri. 
Flormar Always In Shape Highlighter - 002 Flashes Everywhere
Buzlu kalın cam kavanozu yine gümüş renkteki kapağı en az kutusu kadar şık bence. Bu fiyata böyle şık kaliteli görünümde ürün nadir görebiliyoruz.. Şişenin üzerine bir beyaz koruma kapakçığı eklenmiş, her defasında onunla uğraşma sıkıcı oluyor yalnız yakın zamanda atabilirim diye düşünüyorum çünkü uğraştırıyor ve etrafa kolay saçılabiliyor..

Ürünün dış özelliklerini geride bıraktıktan sonra iç detaylarına geliyorum.. Ürünün özelliklerini şöyle belirtmişler;
Cilde ipeksi bir his verir ve doğal bir parlaklık sağlar. Inovatif jel yapısı ile kendi şeklini korur. İçerdiği Aloe Vera özü ile cildi yatıştırır. Önemli Not: Isı ve direkt güneş ışığından koruyunuz. Kapağını her kullanımdan sonra iyice kapatınız.
Flormar Always In Shape Highlighter - 002 Flashes Everywhere
Ben karma yer yerde yağlıya dönük bir cilde sahip olsamda glow bitişli makyajları daha çok seviyorum.Pudramsı mat görünüm hoşuma gitmiyor, illa parlıycam :) Bu nedenle bu ürünü yüzümün aydınlanmasını istediğim yüksek kısımlarından ziyade tüm cildime baz gibi uygulayarak kullanıyorum çoğunlukla..Yayılımı güzel, pudra bitişli olsada ciltte asla öyle pul pul durmuyor, çok çok doğal bir aydınlık veriyor cilde.. Diğer aydınlatıcılardan ziyade içerisinde büyük sim değil parıltı diyebileceğimiz çok hoş yansımaları olan minnacık simcikler bulunuyor bu asla rahatsız etmiyor, sedefli diyebiliriz bitişine aslında o görünümü veriyor çünkü simliden çok.. 

Pembe alttonlu olmasına rağmen sarı alt tonlu cildimle güzel bütünleşiyor, sağlıklı hoş bir aydınlık veriyor.Aslında bana göre bu bir aydınlatıcı değil baz, Loreal Lumi Magic aydınlatıcı baza benzetiyorum biraz, sanıyorum Loreal biraz daha sedefli, bundan daha aydınlık veriyor..Bu bir tık simcikleri olan bir ürün ona nazaran..
Flormar Always In Shape Highlighter - 002 Flashes Everywhere
Ben bu ürünü sevdim ve memnun kalarak kullanıyorum, Diğer bir çeşidide 001 Enlighten My Scene. Onun rengini anlayabilmiş değilim, o kadar sarı ki aydınlatıcıdan çok bronzer bile olabilirmiş yahut sarı far! Çok çok esmer bir cilde sahip olanların aydınlatıcı olarak kullanabileceğini düşünüyorum açıkçası..

Flormar Always In Shape Highlıghter fiyatı 24,90 ancak benimde aldığım gibi indirim hala devam ediyorsa ki sitesinde ediyor, 10,00 tl bu güzel ürünü alabilirsiniz..

15 yorum :

  1. Ayyy harika bişiye benziyor gerçketennnnn <3

    YanıtlaSil
  2. fondötenle karıştırıp kullanmak harika olabilir :)

    YanıtlaSil
  3. Resimde çok hoş durmuş, iyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok hoş bir duruşu var ciltte, teşekkür ederim canım :)

      Sil
  4. İndirimli fiyatı çok uygunmuş şaşırdım:) güzel bir ürüne benziyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim devam ediyorken şans vermek lazım,hak ediyor :)

      Sil
  5. Aydınlatıcı ürünlere ben de bayılıyorum canım :) çok da şık gözüküyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım çok doğal bir bitişi var, fiyatına göre çok başarılı :)

      Sil
  6. Bende aydınlatıcı kullanmak istiyorum ama yağlı cildim zaten parıl parıl parladığı için kullanamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kuru ciltli değilim ama parıldamayı seviyorum işte :)

      Sil
  7. Bende bu tarz ürünleri görünce dayanamıyorum, ciltte ışıltıya bayılıyorum :) Beğenmene sevindim canım :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba bu ğrünü aldım fakat bir süre kullanmadım suan baktıgımda sertlesmiş oldugunu farkettim acaba nasıl yumuşatabilirim bilgi verirseniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bende sürekli kullanmıyorum bir kaç ay ara vermiştim, ancak katılaşmamıştı, sadece üzeri kaymak tutar gibi beyazlamıştı. Bir çubukla karıştırınca düzeldi.Sizinki katılaşmış ilginç şekilde, bu tür ürünleri yumuşatmak için kullanılan yöntemle yani çok sıcak olmayan, şişenin ağzını geçmeyecek şekilde bir kaba su koyup bekletebilirsiniz. Bu işinizi görecektir :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel