Rimmel London Lasting Finish 25 Hours Fondöten - SAND / NUDE

Rimmel London Lasting Finish Fondöteni aylar oluyor alalı vede kullanalı. Aslında yazmakla çok geç kalıdğımıda düşünüyorum, nedense bazen üstüme ölü toprağı serpilir gibi oluyorum bu duruma anlam veremiyorum :/ 
Ürünün yapısı ve dokusu  o kadar güzel ki günlükten ziyade gece makyajlarının tek başına kullanımı için çok başarılı olduğunu düşünüyorum.. Fondötenin 25 saat kalıcılık vaat etmesi ilk dikkat çeken özelliklerinden biri bana göre..Bu fondöteni MAC studio fix fondötene muadil olarak gösteriyorlar, her ne kadar ambalajı değişse de öğrendiğim kadarıyla raflarda yer alan kırmızı kapaklı olanı olarak geri gelmiş, bir kaç özellikte eklenerek ayrıca..
Rimmel London Lasting Finish 25 Hours Fondöten
Fondöten likit yapıda, alırken çok sıkıntı yaşıyorsunuz,bulaşması akması oluyor kapağını kapatmak vs uğraştırıyor,sanırım değişime gitmesinin en büyük nedenlerinden biride pompalı şişeye geçmek istemeleri. Bana göre çok çok yerinde bir karar olmuş.. 
Fondötenin bende 2 rengi var 202 NUDE ve 300 SAND. Renk skalası pek geniş değil,biraz zorlanmıştım ben alırken ancak yenilendikten sonra bu soruna da çare bulmuşlardır diye düşünüyorum yakından incelemedim ama.. 
Bir adette yıl dönümü çekilişime koymak istedim, buradan göz atabilir, katılabilirsiniz..

202 NUDE sarı alt tonlu, cildime tamamen olmasada daha yakın bir renge sahip, kapatıcılığı diğer renklerindeki gibi aynı yoğunlukta. Sarı alt tonlu bir cildim var, en uygunu bu renkti..
Rimmel London Lasting Finish 25 Hours Fondöten
300 SAND daha pembe alt tonlu,somonda diyebiliriz, bunu neden aldım şöyle ki, kapatıcılığının bu kadar yoğun olduğunu bilmeden aldım bu ürünleri ve bu rengi alırken de yoğun kapatmak istediğim yerlere uygularım diye düşündüm, pembe alt tonlu olması diğer sarı alt tonlu fondötenlerimle karıştırıp,somonluğundan faydalanarak kapatıcılığını arttırırım düşüncesiydi, aynen de öyle yapıyorum, bu şekilde kullanarak daha çok verim alıyorum.. Bu nedenle joker bir ürün diyorum bu renge.Kapatıcı ve rahat karıştırılıp renk kırılacak türde.. Çekilişime bu rengi koymak istememin nedeni de aynen bu, fondöten çekilişe koymak risk çünkü..
Rimmel London Lasting Finish 25 Hours Fondöten
Lastıng Finish fondötenin kapatıcılığı ortanın üzerinde, ağır sayılabilecek bir ürün bana göre. Yapısı sıvı olsa da ciltte yoğun bir kapatıcılık verdiği için doğallıktan uzak bir görünüm veriyor.. Evet kapatıcılığını çok seviyorum ancak tek başına kullanmak gündüz makyajlarımda ağır geliyor cildime, aşırı yağlı ciltler sıkıntı yaşayabilir çünkü gün içerinde kusma yaşama olasılığı yüksek bir ürün. Kuru ve kuruya dönük-karma ciltlerin daha çok seveceğini düşünüyorum şahsen..

Ben bb,cc ve diğer ince yapılı,kapatıcılığı az olan doğal bitişli fondötenlerimle karıştırıp kullanmayı daha çok seviyorum, kapatıcılığını diğer ürünlerle destekleyip kullanmak hoşuma gidiyor.. Gece makyajlarınız için gayet güzel, kapatıcılığı yüksek bir fondöten arayışındaysanız Lastıng Finish fondötene bir bakmanızı öneririm..

Cilde yapışıp kalan, sıvı olsada ciltle hemen bütünleşen sanki pudralıymış gibi bir yapıya bürünen bir fondöten Lastıng Finish. Buna rağmen yağlı ciltler dikkatli kullanmalı diyorum kullanmak isterlerse,pudralı bitişine aldanmamalısınız, Ciltte varlığını hissedebiliyorsunuz, yok gibi bir ürün değil, tek başına gündüz bu nedenle zorlayabilir sizi biraz..Çizgilere dolma yapabiliyor bu nedenle çok çok az bir miktarla cildinize ürünü uygulamanızı öneririm..

Lastıng Finish fondöteni, daha doğal bir bitiş için makyaj süngeriyle uygulamanızda fayda var, bu bir tık daha o ağır etkisini kırıyor.Ürün elle de,fırçayla da,süngerle de uygulasanız yapışıp kalıyor, çok çabuk sabitleniyor, bu nedenle biraz hızlı olmanızda fayda var cildinize uygularken ürünü..
Yenilenen ambalajında değişiklik birtek pompa değil, SPF 20 korumasıda eklenmiş, bu daha güzel kılıyor fondöteni.. Ürünün kokusu çok hoşuma gidiyor, ferah temiz bir kokusu var,umarım yenilenen halinde de bu devam ediyordur.. Drugstore yani uygun fiyatlı ürünler içerisinde kapatıcılığı bu kadar yoğun en güzel fondöten bu diyebilirim..

Rimmel London Lasting Finish fondöten ve markanın diğer ürünlerine Watsons mağazalarından ulaşabilirsiniz..

24 yorum :

  1. nude rengini çok sevdim benim tenimde nasıl durur acaba emeğinize sağlık teşekkürler paylaşım için çok aydınlatıcı bir yazı olmuş :)sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :)Sarı alt tonlu bir cildiniz varsa sırıtmayacaktır, daha net anlayabilmeniz adına yenilenmiş haline bakıp daha net karar verebilirsiniz.Sevgiler :)

      Sil
  2. Ağır yapılı fondötenleri ben de gündüz makyajlarına yakıştırmıyorum. Rimmel London'un fondötenlerini hiç denemedim, renk skalası beni korkutuyor, en açık tonların genellikle pembe alt tonlu olması büyük problem.
    Ellerine sağlık canım benim. Öpüyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım renk tonlarında problem oluyor genelde, en yakınını almak gerekiyor o zamanda,sarı alt tonlu fondöten bulmak genel anlamda da sıkıntı..
      Çok teşekkür ederim canım benim, çok öpüyorum :) <3

      Sil
  3. Bu markanın fondötenlerini hiç denemedim yazın çok yardımcı oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka cildine uyan birini denemeni öneririm, gayet başarılılar çünkü :)

      Sil
  4. bu fondöteni merak ediyordu teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Great review, thanks for sharing :)
    I followed you blog with GFC #607, please return the love))

    ☯I invite YOU to join the giveaway on my blog!☯

    YanıtlaSil
  6. Bu markanın ürünlerini çok seviyorum.. Fakat bu fondöteni denemedim. Cildim de kuru aslında,deneyebilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen markanın fondötenleride güzelmiş diğer ürünleri gibi, umarım beğenirsin sende..

      Sil
  7. en kaliteli ve pahalı fondöten bile sivilce yapıyor bende maalesef ama ihtiyacı olanlar için iyi olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemek lazım aslında, pahalı-uygun fark etmiyor şaşırtabilir.. :)

      Sil
  8. bunu hiç kullanmadım rimmel fondötenlerden wake me up favorim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun yapısı yoğun kapatıcılığı yüksek, wake me up gibi günlük kullanıma pek uygun değil, wake me up benimde favorim günlük kullanımda..

      Sil
  9. Yoğun kapatıcı fondötenlerle aram iyi olmasa da özel günler için bakabilirim buna. Ayrıntılı yazı için eline sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet özel günlerde tercih edilebilecek uygun fiyatlı güzel bir ürün, günlük fazla geliyor en azından benim için,rica ederim..

      Sil
  10. Hiç fondöten kullanmıyorum ama bir iki sivilcemi concealer ile kapatıyorum acaba zararlı oluyor mudur ki :(
    Yazını blogumda bahsettiğim facebookta blogger topluluğunda paylaşıyorum canım.Umarım kısa sürede sayfa büyür de hepimize yararı dokunur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel hiç fondöten kullanmamakla en güzelini yapıyorsun canım.Sivilcelerin üzerini daha sonra çok iyi bir şekilde temizlersen sorun olmaz diye düşünüyorum..Ben beğenmeyi unutmuşum nasıl olduysa hemen geldim canım, umuyorum ki zamanla büyüyüp bizlere destek olacak sayfan, buna inanıyorum :)

      Sil
  11. makyajla çok arası olmayan biri olarak okuyorum ama illaki ürünleri kullanıyoruz :( tecrübeleriniz değerlendireceğim. Kadın gücünün etkisi ile sizi takibe alıyorum, sizi de bloguma beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım seversiniz sizde.. Elbette geliyorum blogunuza..

      Sil
    2. google friend connect ismim çilekmavi - (fotograf beyaz papatya ) bir türlü senkronize olamadılar ama yakın zamanda o sorunu çözeceğimi umuyorum

      Sil
    3. Evet ben sizin isminizle bakmıştım o nedenle görememişim, çilekmaviymiş :) Umarım yakın zamanda sorununuz çöüzülür, sevgiler..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel