Rimmel London Wake me Up Fondöten - 200 Soft Beige

Rimmel London ürünleri genel anlamda başarılı bulduğumu kullandığım ürünlere bakarak söyleyebilirim. Markanın 2. fondötenini kullanıyorum, Wake me Up Fondötenin çok fazla seveni vardı, merakıma yenilerek denemek istedim..İyiki de denemişim diyorum ön yargıyla yaklaşsamda ilk başta..
Rimmel London Wake me Up Fondöten
İlk olarak çok güzel bir şişesinin olduğunu söyleyebilirim, gayet kaliteli duran şık bir tasarımı var. Fondöten canlı,aydınlık, glow bitişli bir görünüm vermeyi vaad ediyor.Benim gibi glow makyaj sevenlerin seveceği türde bir ürün diyebilirim.. İçerisinde minicik simcikler olsa da bu beni biraz tedirginde etse, hafif kullanımda bunu bir nebzede olsa azaltabiliyorum görüntüde.. Fondöten SPF 15 koruyucu içeriyor bu sevdiğim özelliği, yaz ayarında biraz fazla parlak gibi kalacağını düşünsemde özellik güzel.. C vitamini içermesi de cabası..
Bende ki rengi 200 Soft Beige, ten rengime tamamen uyan bir fondöten oldu, ilk kez bu kadar başarılı bir fondöten rengi seçimi yapmış olmanın haklı gururunu yaşıyorum :) Sarı altın tonlu bir cilde sahibim ve bu renk bana gayet uyum sağladı..


Rimmel London Wake me Up Fondöten
Fondöten pompalı bir şişe ile satılıyor bu hijyenik olarak güzel bir kullanım rahatlığı sağlıyor.. Yapısı ne çok yoğun ne çok aşırı sıvı,ciltte kolay yayılıyor ancak hızlı olmakta fayda var pudra bitişli bir fondöten olduğu için ciltte çabuk sabitleniyor ve mutlaka cildinizi güzel nemlendirdikten sonra kullanmanız gerekiyor. Hafif bir fondötende olsa pudra bitişli olduğu için ciltteki pütürleri kolay gösterebiliyor.Ben bu fondöteni kullandığım zaman pudra uygulama ihtiyacı hissetmiyorum, karmadan yağlıya dönük ancak zaman zamanda kuru bir cilde de sahip olsam yinede hafif pudra uygualamadan edemiyorum, içim rahat etsin diye tamamen ancak hiç kullanmasam da olur biliyorum yapısı cildime yapışıp kalan, cildimle tamamen bütünleşe bir fondöten..

Kapatıcılığı resimde de görebileceğiniz gibi orta diyebilirim.Kapatıcılığını arttırmak istediğiniz bölgelere 2.katı uygulayabilirsiniz. İçerisindeki simler 2.katı uyguladığınızda daha çok belli olmasına rağmen bu rahatsız edecek türde değil, uygularken fazla yaymayın,incecik bir katmak halinde uygulayın 2.kat uygulansa da simler rahatsız edecek boyutta olmayacaktır..
Rimmel London Wake me Up Fondöten
Gün içerisinde kusma,akma vs yapmadı gözlemlerime bakarak söyleyebilirim ki, simleri olmasaymış vereceği aydınlık sedefli bir görünüm olsaymış, bir tık daha kapatıcılığı olsaymış hayatımın fondöteni diyebilirmişim sanırım.. Uygun fiyatlı böyle güzel bir fondöten bulmak çok sevindirici.. 

Ben bu ürünü uyguladığım bir gün hatta ilk gün :) Gratis'te alışveriş yaparken bir bayan gelip ''-pardon göz altınızdaki ürün nedir öğrenebilirmiyim'' dedi.''-Göz altımda birşey yok fondötenim o''dememe rağmen ''-hayır olurmu göz altınıza birşey sürmüşsünüz lütfen söylermisiniz markası rengi nedir? ''-Hanımefendi birşey uygulamadım sadece fondöten sürdüm'' dememe rağmen aynı şeyi gayet ciddi bir şekilde tekrarladı ve bende artık aynı ciddiyetle sadece fondöten olduğunu söyledim peki nedir fondöten numarası nedir diye sordu en son adını sanını söyledim! Nasıl bir üslup nasıl bir yaklaşım anlayamadım! İlk ürünü açtığımda bu ne böyle sim kutusu nasıl kullanıcam bunu demiştim kendi kendime,bir korkuyla sürüp bu tepkiyi alınca tamam dedim, doğru tercihmiş, alışırsın yavrucum dedim kendi kendime :) 

Rimmel London Wake Me Up Fondöten fiyatı indirimli fiyatı ile 14,90 tl'ye Watsons mağazalarında satılmakta.. Günlük hafif,aydınlık veren bir fondöten isteyenler mutlaka göz atsınlar diyorum..

26 yorum :

  1. kapatıcılığını sevdim çokta güzel yazmışsınız yazıyı emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Bu arada blog keşif etkinliğime katılmışsınız,listede isminiz var kontrol edin isterseniz..

      Sil
  2. Bu fondöteni simleri yüzünden alıp deneyemedim, o simler çok korkuttu beni. Halbuki aydınlık görünümlü makyaj hastasıyım :-)
    Güzel günlerde kullan canım benim :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni hala korkutuyor canım, ayarında uygulamak lazım işte.Verdiği aydınlık etki o kadar hoş ki elimi ayarlayarak kullanmak durumundayım :) Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  3. Bende bir şişe bitirmiştim.İçinde küçük ışıltılar bulunuyor.Wake me up, canlı görüntü vermesi hoş. Ama bende simler yüzünden zor bitirmiştim.

    YanıtlaSil
  4. Benimde en çok merak ettiğim fondötenlerden biride bu yalnız benim cildimde karma olduğu için güvenipte almamıştım yalnız yazdıklarını okuduktan sonra fikrim değişti artık alırım :) teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım indirimde şans verirsen birşey kaybetmezsin diye düşünüyorum, en olmadı mat fondöteninle karıştırıp kullanırsın,seveceğine inanıyorum glow makyaj seviyorsan :)

      Sil
  5. çok sevdiğim fondötenlerden biridir. bir tane bitirdim ikinciyi ise elimde çok fondöten olduğu için almadım ama hep aklımda yani almak :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanıyorum bende bittiğinde tekrardan almak istiycem :)

      Sil
  6. ahhh o ön yargılarımız aynısını bende de oluyo :) sonra aman ne diye almadıysam diyorum kırmızı görüntüyü çok iyi kapatmış, bende ki kılcal damarlar sinirimi bozduğu için bu kapatabilir gibi denemek lazım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ön yargıyı bir atabilsek keşfedilmemiş ne markalar var ama işte :) Seversin inşallah canım sende :)

      Sil
  7. Kıvamı da rengi de muhteşem görünüyor sahi. Rimmel aklımdaydı zaten ama bu rengi daha bir çekti beni ya :)
    Güle güle kullan. Uygun ve rengi tatmin eden fondöten tutturmak zor iştir. Bulmuşken keyfini çıkar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Aynen keyifle kullanıyorum yazında umarım böyle keyifle kullanabilirim :) İndirime girince ki yakında girecek biliyorum deneyebilirsin bence :)

      Sil
  8. bu fondöteni watsonsta testerı olmadığı için bakamamıştım merak ediyorum o simlerin büyüklüğünü. senin cildinde çok güzel ve aydınlık durmuş.güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, simler çok büyük değiller evet ancak yinede deneyip canlı canlı görmeni öneririm :)

      Sil
  9. Sarı alt tonlu yüze sahibim ama bembeyaz yada istediğimden koyu görünüme sahip olmaktan yıldım :D Birde bunu deneyesim geldi. Yalnız birşey sorucam ürün su bazlı mı yada sivilce problemi yaşadınız mı kullandıktan sonra?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlıyorum :) Hayır herhangi bir sivilce oluşumu yaşamadı cildim,oldukça hafif bir yapıya sahip varlığını unutabiliyor insan ciltte..

      Sil
    2. peki çok teşekkürler deniycem en yakın zamanda :)

      Sil
    3. Rica ederim, umarım beğenirsiniz :)

      Sil
  10. Ya benim cildim de sivilce yaptı hemde her yerinde baz olarak ta pastel kullanmıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben herhangi bir sorun yaşamadım şuan 4.şişeyi kullanıyorum. Bazsız kullanmayı deneyin belkide baz iyi gelmemiştir cildinize. Her ürün her ciltte aynı etkiyi vermez bunu unutmamak lazım.

      Sil
  11. Ben ve kız kardeşim Ivory rengini kullanıyoruz. 3. şişe bitmek üzere ve çok memnunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun olmanıza sevindim, benimde favorilerimin içerisinde bir ürün..

      Sil
  12. Ben çildeme kac numara gider cözemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka deneyerek alın çözümsüz kaldıysanız. Mümkünse makyajsız gidin ve en uygun olan renkleri cildinizde birebir deneyerek alın.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel