The Balm AutoBalm California Palet

The Balm 'ın mini paletlerinden biri California palet bu yazımın konuğu. Markanın kullandığım hemen hemen tüm ürünlerinden gayet memnunum, özellikle indirim dönemlerinde, fiyat-performans olarak oldukça başarılı bu ürünlere sahip olmalısınız diye düşünüyorum.. 
The balm'ın diğer palet ve yüz ürünlerinde de olduğu gibi bu mini palette de kapağında bir ayna bulunmakta.
California paletin içerisinde  kaş farı-far, liner-far,aydınlatıcı-far ve allık olarak kullanılabilen farklı ürün bulunuyor. Hawaii ve California olmak üzere iki çeşidi bulunan bu Autobalm serisi paletlerin yapılarıda diğer balm paletleri gibi tozutmaya meyilli,yumuşak pigmentasyonları gayet güzel..Ambalajları diğer tüm balm paletlerinde olduğu gibi karton yapıda,bu çok kolay ve çabuk bir şekilde kirlenmesine neden oluyor, resimlerde de görebileceksiniz bunu..
The Balm AutoBalm California Palet

İlk olarak aydınlatıcıyla başlamak istiyorum.Paletin içerisinde bulunan aydınlatıcı pembe tonlarında,hem far hemde aydınlatıcı olarak kullanılabiliyor. Kullanmadım ancak testerından anladığım kadarıyla Cindy lou'ya benzer bir aydınlatıcı.Yalnız bu ürün daha simsiz ve daha pudramsı geldi bana. Far olarakta kullanılabilen bir ürün olduğu için sanırım biraz daha hafif yapıda..Kalıcılığı aydınlatıcı olarak kullanılacaksa pek tatmin etmeyebilir sizi çünkü bir kaç saat sonra uçarak azalabiliyor, far olarak kullanıldığında far bazı ile desteklendiği için kalıcılığı yeterli düzeye gelebiliyor..
The Balm AutoBalm California Palet
Bir diğer ürünü allığı, şeftali-pembe tonlarında, çok şeker bir pembe Fırat boy'dan bir kaç tık daha pembe diyebilirim anlamanız açısından.. Kalıcılığını gayet beğendim, diğer allıklarına nazaran daha çok tozutsa da kalıcılığı güzel, tazeleme ihtiyacı hissetmiyorsunuz gün içerisinde..Özellikle beyaz tenlilerde çok güzel durduğunu düşünüyorum bu renk allıkların..
The Balm AutoBalm California Palet
Kaş farı ve far olarak kullanılan küllü bir kahve. Nude Tude'deki Sultry rengine çok benzeyen bir far, onuda kaş doldurmak için kullanıyorum bu ürününde kaşlarım için biraz açık gelse de renk kırmak için hoşuma giderek kullanıyorum..Yalnız bu renk sultry'den bir tık daha açık diyebilirim..Buradan Sultry rengine bakabilirsiniz..Tek başına far olarak kullanıldığı gibi crease bölgesini gölgelendirmede de gayet başarılı, kalıcılığıda far bazı ile kullanımda yeterli düzeyde..Bu tonları severek kullanıyorum elimin en çok gittiği renk diyebilirim..
The Balm AutoBalm California Palet
Bir diğer renk hem liner hemde far olarak kullanılan bu simli sert yapılı far.Bu far Nude Tude'deki Silly farla çok benzerlik gösteriyor, hatta belkide aynısı, net olarak karşılaştırma yapmadım ancak o paletindeki yazımda da bahsettiğim gibi paletin en başarısız rengi olarak düşündüğüm far keşke bu palette olmasaymış, oradaki gibi burada da bu renk sert yapıda ve pigmentasyonu başarısız, bir kaç kat sürmek gerekiyor net rengi alabilmek için, yine buradan Silly rengine bakabilirsiniz..
Palet genel anlamda başarılı diyebilirim, Hawaii paletteki renkleri daha çok sevdiğimi söylemedende geçemiycem, özellikle indirim dönemlerinde bir göz atıp değerlendirmenizi öneririm.Çantaya at çık için güzel mini bu palet gayet işinize yarayacaktır..

The Balm AutoBalm California Palet ve markanın diğer ürünlerine Gratis mağazalarından ulaşabilirsiniz.

28 yorum :

  1. Renkleri çook güzelmiş ve palette kaş farıda olunca çok kullanışlı oluyor, zaten the balm'ın tüm ürünlerini çok seviyorum ben :) indirimdeyken denk geldiğimde edinirim bunuda mutlaka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım, çok amaçlı paletler herzaman daha kullanışlı geliyor bana da :) İndirimde diğer büyük paletlerine göre daha da uyguna düşüyor mutlaka bak ama Hawaii'yide incele derim :)

      Sil
  2. Balm jovi den sonra baktım bitiremiyorum böyle paletler almaktan vazgeçtim hep ama gözüm kalmıyor değil :)) Yinede almıyorum artık tekli farlar ilginç tonlar falan filan bulursam almaya çalışıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi büyük paletler olunca insan biraz vicdan yapıyor bitmiyor nasılsa diye :) Yinede alıyor işte nefis :) Bende çok ilgimi çeken bir renk olursa anca öyle tekli far düşünüyorum :)

      Sil
  3. Her iki paleti de seviyorum ama bu bir tık daha güzel benim gözümde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanmadım henüz ama sanki benim içinde Hawaii bir tık önde gibi :)

      Sil
  4. Tam çantaya atıp çıkmalık palet :)

    YanıtlaSil
  5. İçinde her şey olmasını çok seviyorum. İndirim zamanı bakıyım bende :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel balm a bayılıyorum zaten, minik makyaj paleti çok pratik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bir kaç ürünü tek palette taşımak çok daha pratik..

      Sil
  7. Çok güzel bir paletmiş canım, indirimde ne kadar oluyor fiyatı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım %40 indirimle sanıyorum 25 tl civarı oluyor, göz at derim indirimde :)

      Sil
  8. İki paleten birini almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum :)
    California paletin allığı daha güzel ama gönlüm bunda sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bu paletin allığı diğerinin farları benimde hoşuma giden :)

      Sil
  9. bu paleti inanılmaz seviyorum özellikle allık cook kalıcı cok detaylı ve güzel bir anlatım olmus canım zevkle okudum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım allığın kalıcılığı çok iyi, çok teşekkür ederim beğenmene sevindim canım.

      Sil
  10. renklere bayıldım güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
  11. tatlım fiyatı ne kadar :)

    YanıtlaSil
  12. Aydınlatıcısını ben de yeterli bulmadım. Belki de farımsı olması için böyle düşünüldü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle düşünüyorum, ikisi bir arada misali düşünüldüğü için o formda olmuş olmalı..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel