Uni Eye Disc Losyonlu Göz Makyajı Temizleme Pedi

Göz makyajını yapmak kadar temizlemekte zahmetli olabiliyor benim için.Genelde yoğun rimel uyguluyor ve gece-gündüz fark etmeksizin büyük çoğunlukla koyu renk göz makyajlarını kullanmasını seviyorum, hal böyle olunca göz makyajını temizlemek benim için biraz zorlu oluyor,uğraştırıyor.. Bu işi kolaylaştırmak için üretilen Pedlerden biri olan, Uni Eye Disc Losyonlu Göz Makyajı Temizleme Pedi göz makyajını içeriğindeki yeşil çayın rahatlatıcı etkisiyle birlikte çıkarmayı vaat ediyor.. İçerisinde 80 adet disc var..

Uni Eye Disc Losyonlu Göz Makyajı Temizleme Pedi
İlk olarak ürünün özelliklerine geçmem gerekirse; pedler göz ve çevresini yoğun makyajdan arındırarak tek dokunuşta silmeyi vaat ediyor, suya dayanıklı makyajı dahi kolayca temizlediğini söylüyor..Yeşil çayın rahatlatıcı etkisiyle göz çevresini rahatlatarak yorgunluk etkilerini alır, kirpik ve kaşları daha parlak gösterir ve besler.Düzenli kullanımda antioksidan özelliği ile göz çevresini koruyor.
İçerisinde Alkol, paraben,sabun kullanılmamış..


Ürünün verdiğini iddia ettiği etkiler bunlar benim deneyimim ise ne yazık ki pek iç açıcı değil. Belirttiklerinin tam aksine yoğun makyajıda geçtim 2 kat rimeli bile zorlanarak çıkardığımı söyleyebilirim.. Farı temizlemede de göz kapağımı zorladığını, bir kaç kez üzerinden geçtikten sonra temizlendiğini gözlemledim.. 
Uni Eye Disc Losyonlu Göz Makyajı Temizleme Pedi
Pedler incecik,ıslaklığı gayet güzel kokusu ise yeşil çaya pek benzetemesem de parfümü yoğun hoş sayılabilir bir kokuda,rahatsız etmiyor.Ancak bu kadar incecik,ıslak ve hoş sayılabilen bir kokuya sahip ürünün asli görevini layıkıyla yerine getirmesini dilerdim..Markanın pamuklarını severek kullanırdım geçmişte ancak bu ürününün biraz abartıldığını düşüyorum, bilemiyorum bende mi böyle bir etki oluyor ancak, ben göz makyajımda kullanamıyorum bu ürünü ha şöyle bir durum olursa çoooook hafif bir makyaj yapmışımdır, rimeli çok çok az değdirip çekmişimdir, farı ten rengi çok hafif kullanmışımdır o zaman silip geçebilir,yine bir kaç katta, onun dışında göz makyajını çıkarmada ben pek memnun kaldığımı söyleyemiycem ne yazık ki..

Uni Care  Göz Makyajı Temizleme Pedleri 5-6 tl civarı tüm kozmetik mağazalarında ve çeşitli marketlerde satılmakta..

6 yorum :

  1. bunu denemedim ama öbür versiyonu turuncu renkli olanı gayet iyi herkes de genelde onu sevmiş zaten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylemi, o zaman bu çeşidi böyle sıkıntılı, turuncusunu denemek lazım o halde, teşekkür ederim canım iyi oldu öğrendiğim..

      Sil
  2. Bunun yüzü gözü kıpkırmızı yapması da cabası. Hiç memnun kalmadım ben de :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylemi yaptı tüh,yaşamadım öyle bir durum ama genel olarak turuncu güzelmiş deniyor ona bakıcam birde :/

      Sil
  3. Bu ürünü çok merak ediyordum canım, senden okumak çok iyi oldu. Çok hassas göz çevrem, cesaret edemiyordum. Güvenilir bir arkadaşımdan yorum okumak gibisi yok...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bulaşma o zaman canım çok hassas bir göz çevren varsa, biliyorum zorlanacaksın hiç gerek yok, turuncusu iyi diyorlarmış ona bak istersen yada dur ben deneyip yazayım yine, sen boşuna almış olma göz çevren daha hassas senin. Çok teşekkür ediyorum canım benim <3

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel