Garnier Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Loreal Makyaj temizleme suyumdan oldukça memnundum aslında,buradan inceleyebilirsiniz.Epeydir adından sıkça söz ettiren Garnier Micellar kusursuz makyaj temizleme suyunu artık kullanmayan bir ben kaldım sanırım diyerek denemek için hemde karşılaştırırım diyerek satın almak istedim.. Artık yarıdan biraz daha azalan bu temizleme suyu hakkında yeterince fikir sahibi oldum diyebilirim..

Ben Garnier ürünlerine geçmişte yaşadığım talihsiz deneyimim yüzünden hep temkinli yaklaşıyorum normalde. Bu ürüne de öyle yaklaştım merakıma yenilip. Ürünün özelliklerine hemen geçmem gerekirse; 
Garnier Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu
Tek bir hamlede tüm makyajınızı temizleyerek etkili ve hızlı bir sonuç vaat ediyor. Duruluma gerektirmeden dudak, göz ve tüm yüzünüzde kullanabilirsiniz deniyor. Rahatlatıcı bir etkisi olduğu temizleme sonrası geriye ferah rahatlanmış bir cilt bırakmayı vaat ediyor.Hassas ciltler için uygun olan bu ürün parfüm, alkol, paraben içermiyor ve 200 kez kullanım hakkı veriyor..
Benim gözlemlerime geçecek olursak; Ürünü şişesinden alımı Loreal'den daha rahat diyebilirim. Garnier temizleme suyunun ağız kısmı kullanım kolaylığı bakımından ideal, fazla ürünü pamuğunuza almayı engelliyor. 

Ben tek seferde kusursuz bir temizleme hissetmediğim için üzerinden bir kez daha silme ihtiyacı duyuyorum, cildi kurutmuyor densede ilk seferde bile temizlemede ciddi bir kuruma ve gerilme hissediyorum cildimde, bunu 2.kez yapınca daha fazla artıyor bu gerilim.. Bu nedenle bu ürünü kullanınca ardından mutlaka hemen nemlendirici uygulama ihtiyacı hissediyorsunuz.

Göz makyajımda özellikle rimeli temizlemede sıkıntı yaşadım diyebilirim, sudan ziyade çift etkili temizleyiciler rimeli tamamen temizlemede çok daha başarılılar.
Bu ürüne dair gözlemlediğim en önemli şey kullanmaya başladığımdan bu yana cildimde minik minik kızarıklıkların oluşumu oldu..Yani sanıyorum cildim reaksiyon gösteriyor bu ürüne karşı, bol bol kullanıp bitmesini bekliyorum, bitince de bir daha alacağımı sanmıyorum..Bu kadar sevilen bir ürünün bende yarattığı etki bu şekildeydi. Loreal kusursuz makyaj temizleyicimi gönül rahatlığı ile kullanırken Garnier kusursuz makyaj temizleme suyunu korka korka kullanıyorum, ikisi arasında seçim yapacak olsam kesinlikle Loreal kusursuz makyaj temizleme suyunu tercih ederim ki bunu bitiminde yine ona dönüş yapacağım..

Garnier Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyunu bir çok kozmetik mağazasında, marketlerde ve alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz..Fiyatı 16 tl civarı..

16 yorum :

  1. Göz makyajlarında zorlansa da yüz makyajında çok iyi bir ürün :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bende goz makyajinda basarili oldugunu dusunmuyorum. Yani maskaralarda. Ozellikle waterproof maskaralarda cok zorlaniyorum. Yuz makyajindaysa sevdim. Bioderma'yla ayni oldugu soyleniyor. Denediniz mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası Biodermayı merak ediyorum, bunun bitiminde Loreal ile birlikte onuda almak istiyordum ancak Garnier ile aynı ise düşünmeyebilirim, bilemiyorum.

      Sil
  3. Ben de Bioderma kullanmadim ama cok merak ediyorum. cilt tiplerine gore ayriliyor aslinsa. nemsiz ciltler icin olani da var. hydrabio olan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakında incelemek gerekiyor aslında,mutlaka alışverişim sırasında bakıcam içeriği ve cilt tiplerine göre ayrımına..

      Sil
  4. Canım bu üründe bolca gliserin var, cildini o kadar kurutmaması gerekirdi, bence sende alerji yaptı. :( Bioderma ile alakaları yok bana kalırsa, Bioderma'nın yapısı daha hafif daha konforlu bir his bırakıyor. Ben Neutrogena aldım denemek için, Bioderma bitince onu kullanacağım. Kozmela'da ikili set halinde Bioderma indirimli satılıyor sürekli, denemek istersen aklında bulunsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylemi dersin canım şaşırdım şimdi, bir bitsede kurtulsam derdindeyim :/ Sevmedim o hissi Bidoderma bundan daha iyi sonuç veriyorsa ki temizlemenin yanında ciltteki etkiside önemli benim için, deneyebilirim onuda..Aklımda olsun canım benim teşekkür ederim <3

      Sil
  5. Suya dayanıklı maskara kullanmadığım için bunu göz makyajımı çıkarmak için kullanıyorum.Mükemmel değil ama idare ediyor.Biterse yenisini almam sanıyorum.Garnier ürünlerine pek güvenemiyorum ben:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende çok temkinliyim, bunu sevmedim misal :/

      Sil
  6. Açıkçası yıllardır kullanıyorum özellikle karmadan yağlıya ciltler için olanına bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir ürün ancak göz çevresini fazla kurutuyor bence. Sonrasında nemlendirici kullanmayı unutmamak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen sonrasında çok çabuk nemlendirici sürme ihtiyacı duyuyorum..

      Sil
  8. Bende de aynı alerjik etkiyi yarattı. Ürünün yarısını kullandım diyebilirim. Diadermine çift fazlı makyaj temizleyiciyi kullandıklarım arasında tek geçiyorum. Neutrogena ve nivea da kullandım hatta neutrogenayıda başarılı buldum. Bir daha Garnier alacağımı sanmıyorum.Bir süre makyaj krem vs kullanmayıp yüzümdeki alerjinin kendiliğinden geçmesini bekleyeceğim.Küçük kırmızı benekler özellikle göz çevresinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı etkileri almışız üründen :/ Ben diadermine çift fazlı göz makyajı temizleyicisini sevmemiştim, çok fazla yağlı bir his veriyordu ve yağ bezecikleri oluşmuştu bırakmıştım kullanmayı, cildim yağ fazlı ürünlerle anlaşamıyor diye bir kanı oluşturdum kafamda artık. Ancak Diadermine nemlendirici etkili micellar suyunu kullanıyorum şuan ve gayet sevdim. Tek sıkıntısı sonarsında yapış yapış bir his bırakması, onun dışında favori 2.micellar suyum diyebilirim.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel