Schwarzkopf got2b Rockin'it Kuru Şampuan

Kuru şampuanlar kişisel bakımda hayat standartlarımızı kolaylaştıran ürünlerin başında geliyorlar. Özellikle çabuk yağlanan, hacimsiz ince telli saçların kurtarıcısı diyebiliriz. Bende zaman zaman anı kurtarmak için ihtiyaç duyuyor ve eksik etmemeye çalışıyorum bir süredir. Şuana kadar sadece Batiste kuru şampuan kullandım, bir ikinciside yazıma konuk olan Schwarzkopf got2b Rockin'it Kuru Şampuan.. Karşılaştırma yazısını ayrı bir yazıda ele almak istiyor ve direkt ürünün özelliklerine geçmek istiyorum..
Schwarzkopf got2b Rockin'it Kuru Şampuan
Batiste (yazısı burada) nedense kısıtlı çeşidi geldiği ve büyük boyunu zor bulabildiğim için ihtiyacımda olduğu için hazırda indirimdeyken got2b'yi satın almak istedim.. Ürün 200 ml bir ambalajda, kokusu keskin,yoğun ve kalıcı. Limon-fresh karışımı bir kokusu var, bu yoğunluk beni rahatsız etti açıkçası, koku hassasiyeti olanların mutlaka kokunu test ederek almasını öneriyorum..

Tüm kuru şampuanlardan olduğu gibi şişeyi iyice çalkalayıp 20 cm uzaktan saç diplerine püskürtmeniz gerekiyor.. Saçlarınızı tutamlar halinde ayırıp ince bir çizgi doğrultusunda kısa püskürtme hareketleriyle saçınıza uygulamanız kuru şampuandan daha güzel verim almanızı sağlayacaktır, hem hacim vermiş hemde eşit uygulamış olursunuz böylelikle..
Schwarzkopf got2b Rockin'it Kuru Şampuan
Gotb2 kuru şampuanın ilk sıkımında ıslaklığı çok belli oluyor resimde de göreceğiniz gibi, bir süre sonra kuruyor ve o pudramsı görüntüye ulaşıyor..(Diğer kullandığımda böyle birşey görmemiştim) Şampuanı uyguladıktan sonra iyice yaymanız gerekiyor, bu şampuanı özellikle iki kat daha fazla yaymanız lazım çünkü saçta ki özellikle benim gibi koyu saçlarda pudramsı görüntü çok belli oluyor. Hatta öyle ki bunu uyguladığım bir gün arkadaşım saçına ne yaptın, ne var saçında demişti halbuki çok güzel dağıtmıştım yada öyle sanmıştım yani düşünün çok çok iyi yaymanız gerekiyor yada ne kadar yayarsanız yayın o pudra tanecikleri kalıyor bir şekilde anlayamadım.. Diğer kullandığım kuru şampuan bu kadar yaymaya gerek kalmaksızın sabitleniyor, yağı emiyor ve saçta belli olmuyordu.. Bu anlamda da pek pratik bulduğumu söyleyemiycem bu ürünü..

Gotb2 Kuru Şampuanın en sevmediğim ve bir daha almayı düşünmem dediğim özelliği ise saçta çok ağırlık yapması, kokusu bile başımı ağrıtmaya yetiyor. Uyguladıktan bir süre sonra başım ağrıyor ve yıkayana kadar da geçmiyor. Hani es keza kalsın halim yok yarın yıkarım demeniz çok zorlar sizi, o ağrıyla uyumanız lazım :/ 
Schwarzkopf got2b Rockin'it Kuru Şampuan bendeki etkileri bu şekilde oldu, herkeste farkı olabilir elbette benim saç diplerimde pek anlaşamadı, bitince tekrar almayı düşünmüyorum.. Fiyatı 25 tl civarı ben indirimle 14,90 tl satın almıştım..Gratis, watsons ve çeşitli kozmetik mağazalarında ürünü bulabilirsiniz...

12 yorum :

  1. benim uzak durmam gereken bir ürünmüş, yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. bunu denemedim şu an isana deniyorum sonra da elidor olacak sırada ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rossman olmadığı için ısanayı ben deneyemiyorum, elidoru merak ediyorum ama sevmeyinide çok onun benri gibi.Bende sanırım bu bitince eldirouda bir deniycem, birde tony&guy merak ediyorum bakalım..

      Sil
  3. Ben de Tony&Guy deniyorum ama onda da Batiste'nin performansını bulamadım. Sanırım şimdilik bizim için en iyisi Batiste canım benim :) Öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben onuda merak ediyorum aslında, Batiste gibi değilse düşünmek lazım.Yinede kahrolası merakımı gidermek için çook iyi bir indirimde denemek için sırf bakabilirim belki, yoksa dediğin gibi Batiste en iyisi kuru şampuanlarda şimdilik :)Çok öpüyorum canım benim :) <3

      Sil
  4. Kuru şampuanları bir türlü sevemiyorum teşekkürler yazı için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anı kurtarmak için işe yarıyorlar aslında.Şanslısın o zaman ihtiyaç duymuyorsan canım :)

      Sil
  5. elidor deniyorum şu an ve memnunum o zaman buna bakmayayım ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elidoru bilmiyorum denemedim, o bundan betermi bundan iyimi bilemiyorum umarım iyidir :)

      Sil
  6. Ben de kuru şampuanları bir türlü verimli kullanamayanlar grubundayım.
    Daha önce 2 farklı markanın ürününü kullandım ama hepsi saçımı ağırlaştırdılar maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçta ağırlık yapan ürünleri direkt eliyor, bir daha almıyorum buda onlardan biri oldu maalesef.Batiste denemediyseniz öneririm, herhangi bir olumsuz etkisi olmamıştı bende..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel