Cosmetica Alışveriş Yorumlarım

Geçen haftalarda ilk Cosmetica alışverişimi yapıp yaşadığım şehirde bulamadığım ürünleri deneyimlemek istemiştim. Pek içime sinen bir alışveriş olmadı bunu İnstagram'daki paylaşımımda da belirtmiştim. İlk kez yaptığım alışverişten memnun kalacağımı düşünüyordum zira çok fazla arkadaşım siteden alışveriş yapıyor ve böyle bir durumla karşılaşana hiç denk gelmemiştim daha önce, şaşırdım bu anlamda.. Detaylarına geçmeden evvel ilk olarak sitenin müşteri hizmetleri kısmının güzel ve özenli çalıştığını belirtmek istiyorum, hatta ilk alışverişim olan bu alışverişimde en memnun kaldığım kısım bu olmuştur. Sipariş sırasında yaşadığım sıkıntıya gayet hızlı ve sonucu lehime tamamlanan müdahalede bulunmaları gerçekten hoşuma gitti. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapılabilinir diye düşünüyorum bu özelliğinden ötürü, keşke diğer olumsuzlukları yaşamasaydım da tamamen net, memnun kalarak bundan sonraki alışverişlerimi gönül rahatlığı ile yapabilecek olsaydım.. 
Cosmetica Alışveriş Yorumlarım,cosmetica online alışveriş
Alışverişimin memnun kalmadığım kısmına geçersem, Real Techniques Settıng Brush siparişimden biriydi, fırçanın yarısı kesik hatalıydı çıktı, yani bariz bir tarafı seyrek ve kesik, bu ciddi anlamda canımı sıktı, hatta bir an orijinal ürün olmadığını bile düşündüm ancak buna ihtimal vermedim, sitenin güvenilirliğini referans aldığım kişiler vardı çünkü. Bu sorunu İnstagram'daki paylaşımımda belirtttiğim halde firmadan dönüş olmayınca hatalarını düzeltmeleri için, bende bir kaç gün beklettiğim fırçayı kullanmaya başladım sonrasında, bu anlamda geri dönüş yapıp bu durumu düzeltmelerini isterdim açıkçası, bu durum alışverişte memnun kalmadığım en büyük unsurdu. Bir diğer memnun kalmadığım konu ise o kadar büyük bir şey olmasa da, hemen her alışverişlerine tester koyan bir firmanın alışverişimde hiç tester eklememiş olmasına şaşırdım açıkçası. Diğer alışverişlerle aynı özeni ve ilgiyi görmek isterdim kendimce, bu anlamda hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim.. 

Aldığım ürünler bu şekilde; Real Techniques Settıng Brush: 13,80 TL (RT fırçalar yenilenmiş arkadaşlar, renk, yazı ve ambalajlarında küçük değişikliklere gidilmiş..)
Golden Rose Longstay Lıquıd Matte Lıpstıck 03: 16,90 TL
Wellaflex Köpük 2 Day Volume: 4,90 TL

Sitenin alışverişlerinde tüm ödeme seçenekleri mevcut. Kapıda ödeme seçeneğinin olması, 30 tl üzeri alışverişlerde kargo ücreti almaması ciddi anlamda tercih edilesi özelliklerden diye düşünüyorum.. Ürünleri kalın patlak poşetlere güzelce sarmaları ve şık kutusu ayrı bir hoşluğu.. 
Cosmetica ile bu şekilde tanışmak istemezdim, umarım bundan sonra tereddütümü yenersem yapacağım alışverişlerimde aynı sıkıntıları yaşamam..

32 yorum :

  1. Canım benim, ilk alışverişinde yaşadığın olumsuzluklara çok üzüldüm :( Kesinlikle daha özenli olmalıydılar. Bu siteden benim çevremde de herkes çok memnun, nedense ben garip bir ön yargıyla hiç cesaret edemedim. Güzel günlerde kullan can arkadaşım <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım bende çok üzüldüm halbuki dediğin gibi olumlu yorumları bende çok duydum,neden böyle oldu anlayamadım, hayal kırıklığı :/ Umarım bir gün alışveriş yaparsan böyle birşeyle karşılaşmazsın ve memnun kalırsın canım benim <3 Çoook teşekkür ederim güzel arkadaşım benim <3 <3 :*

      Sil
  2. Güle güle kullan canım.Siteden alışverişinde sorun yaşamana üzüldüm.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, bende üzüldüm keşke olmasaydı..

      Sil
  3. Sizin adınıza üzüldüm kesinlikle aramaları gerekirdi... Wellaflex köpük iyi bir tercih ben çok seviyorum, güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende dönüşlerini çok bekledim ancak öyle olmadı maalesef..Köpükten bende memnun kaldım,gerçekten başarılıymış, çok teşekkür ederim..

      Sil
  4. Keşke sorunsuz olsaymış üzüldüm :/ iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle umut etmiştim ama yaşandı işte..Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. üzüldüm canım :( ama aldıklarını iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende üzüldüm canım :( Çok teşekkür ederim..

      Sil
  6. Fiyatları ne kadar uygun. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fiyatları güzeldi..Çok teşekkür ederim..

      Sil
  7. Benimde merak ettiğim bir siteydi herkes öve öve bitiremiyor fırçanın öyle gelmesi çok kötü olmuş, tester olmamasına ayrı şaşırdım kimin bloguna baksam hep yolluyorlar. Neyse canını sıkma canım benim, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bende çok duyuyordum böyle birşey yaşamak ziyadesiyle üzücü oldu benim için,kötü bir deneyim oldu..Çok teşekkür ederim canım benim :)

      Sil
  8. Geçmiş olsun canım.. Bu tarz şeyler yaşayınca insan internetten alışverişlerine çekimser yaklaşıyor :)
    Umarım senin adına bu son olur ve firma yetkilileri mağduriyetinin giderilmesini sağlar :)
    iyi günlerde kullan canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim..Aslında netten alışveriş yaparım kendimce güvenli bulduğum şekil ve sitelerde ancak neden böyle birşey yaşadım ve neden mağduriyetim giderilmedi anlayabilmiş değilim, şaşkınım! Umarım bir daha böyle birşey yaşamam diye tesellilerdeyim bende, tekrar teşekkür ederim canım benim <3

      Sil
  9. fırça olayı beni şaşırttı gerçekten ayrıca o ambalajı görünce de direk replika geldi aklıma değişmiş mi yani ambalajlar gratis ve watsonsda eski ambalajları görüyorum ben hala ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bende şaşırdım ilk gördüğümde sonra nette biraz araştırma yapınca RT kendi sitesinede bakınca yenilendiklerini gördüm.Açıkçası değişen sadece ambalaj değil kıllarıda olmuş eskisi çok daha şık ve bundan büyükceydi bana öyle geldi, benim istediğim asıl oydu o gelir diyordum yenilenmiş olanı geldi, şehrimde büyük migros yok setting brush sadece orada satılıyor, şehir dışına çıkarsam eğer birgün ve eskisine dek gelirsem mutlaka onu alırım,buna içim sinmedi cidden..

      Sil
  10. Keşke sorunsuz olsaymış :/ RT fırçalar gerçekten çok değişmiş, eski hali çok daha güzeldi bence!
    Güle güle kullanın aldıklarınızı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum eski hali çok daha güzeldi, bulabilirsem ondan da almak istiyorum!:/Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  11. Şaka gibi şimdi sen yazınca sana gelip kontrol edeyim dedim herkestemi öyle diye, bende seni takipte değilmişim :/ Ya takipte değildim yada ki yüksek ihtimal bu aralar atıyormuş bildiğim kadarıyla arada blogspot takipçileri otomatik olarak ona denk geldik bilemiyorum, ama şuan takipteyim seni şükür :/ Neden böyle oldu, neden bana rast geldi anlayamıyorum, şans olsa gerek. Keşke hata telafisi olsaydı ancak o da olmadı, artı hayal kırıklığı ve tecrübe oldu benim için.Umarım dediğin gibi bundan sonra yaparsam alışveriş oradan! :) aynı şeyle karşılaşmam :)

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkür ederim umarım öyle umuyorum bende..Evet şimdi bende gördüm seni görmek güzel, umarım tekrarlamaz yoksa tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali düşün dur :) Sevgilerimle, tekrar teşekkür ederim <3<3

    YanıtlaSil
  13. Güzel günlerde kullan hepsini arkadaşım. Rt fırçada benimde gözüm var ama bi denk gelip alamadım:(
    Ahhh o likit rujlar hepsini deneyesim geliyor da ''gözün doysun Ceyda'' diyerek tutuyorum kendimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim :) Aslında dur demek lazım canım aynen de işte bu konuda doyumsuz varlıklarız :) RT fırça alırsan eski yenilenmemişini arayıp bul derim canım aklında olsun..

      Sil
  14. Güle güle kullan canım, kötü bir deneyim olmuş bir daha yaşamassın umarım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, bende öyle umuyorum inşallah bu son olur :*

      Sil
  15. Defalarca alisveris yaptigim ve sevdigim bir site keske telefon etseydin geri isterlerdi ve yenisini gonderirlerdi olumsuz bir baslangic olmus umarim birdaha boyle bisey olmaz ama hepsini guzel gunlerde gule gule kullan;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnstagramdan görmeleri gerekirdi diye düşünüyorum, buna rağmen dönmemeleri hayal kırıklığımı ikiye katladı açıkçası..Teşekkür ediyorum umarım bir daha yaşanmaz :)

      Sil
  16. Yeni açtığım blog da bana destek olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hayırlı ve daim olsun blogunuz :) Sevgiler..

      Sil
  17. Rujlar nasıl ve kaç günde geliyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Golden rose bu likit rujlarını açıkçası yapı olarak ben pek beğenemedim, yani diğer mat rujlarıma göre.. Dudağı diğerlerine nazaran biraz fazla kurutuyor gibi. Yinede de siz deneyerek mağazadan alın derim, netten renkte biraz hatalı bir seçim gibi geldi bana. Kargo geçmiş zaman net değilim ancak, sıkıntı yaşamadım sanıyorum.Olsaydı hatırımda kalırdı :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel