Nivea Men Sensıtıve After Shave Balsam - Makyaj Bazı

Gün geçtikçe daha neleri göreceğiz bilemiyorum, kim derdi ki bir Tıraş sonrası ürünü kozmetikte makyajda kullanılsın! Nikkie Tutorials sağolsun bunu bizlere sundu ve yok artık olurmu ya! dedikten günler hatta belki saatler sonra kendimizi kasada ücretini öderken bulduk :) Hal böyle olunca yazımın konuğuda kısa bir süre önce benimde alıp kullandığım Nivea Traş Sonrası Balsam oldu..
Nivea Men Sensıtıve After Shave Balsam - Makyaj Bazı
İlk başta şunu söylemeliyim ki benim cildim gün içerisinde maalesef kusma yapıyor makyajı, özellikle pudrayı cildim tutmuyor. Bu çoğu zaman cildimin yağ oranı yüksek olduğu zamanlarda oluyor genelde.. Karmadan-yağlıya dönük bir cildim var, bu nedenle bazlar benim için kurtarıcı olabilir düşüncesiyle tercih ettiğim ürünlerin başında geliyor, ancak hala daha 'işte bu hayatımın bazı' dediğim bir baz bulamadım ne yazık ki, öyle ki bazlar bile bir süre sonra kusma yapıyor :/ 

Nivea Balsamı'da açıkçası o kadar övüldü ki yüksek beklentiyle satın aldım diyebilirim. Ürün gerçekten de standart normal ciltlerde işe yarayacak derecede bir baz. Cilde kısa bir süre içerisinde emilip güzel bir pürüzsüzlük, sağlıklı bir görünüm veriyor. Gözenek kapatıcı özelliği yok, bunun için ayrı bir baz kullanılabilinir ancak uyguladığınız ürünlerin renklerini net ve uzun süre ciltte tutmada cidden başarılı. Yani bu ürünü kullandığımdan bu yana özellikle allık ve bronzer ilk sürdüğüm anki gibi cildimde sabit duruyor.. Dağılma,uçma yok en sevdiğim özelliklerinden biri bu oldu diyebilirim.Yoğun veya rüzgarlı günlerde çok işe yarayacak bir ürün bana göre..

Cildimde makyaj yine kusma yaptı evet yani bir süre sonra parlama ve yağlanma yaşadım, buda normal süresinden biraz daha geç oldu ürünün etkisiyle, ancak bu benim cildimin en yağlı olduğu dönem diye düşünüyorum bu anlamda bunu baz alıp ürüne olumsuz yaklaşmanızı istemiyorum. Çünkü normal bir yağlanmadan bir tık daha fazla yağlanma yaşıyorum bir süredir.Bu bağlamda ürünün cidden işe yaradığını, ciltte makyajı uzun süre tuttuğunu ve özellikle ürünlerinizin rengini olduğu gibi verip uzun süre canlı kalmasına neden olduğunu söyleyebilirim..
Nivea Men Sensıtıve After Shave Balsam - Makyaj Bazı
Nivea Balsam ciltte tüylenme yaparmı sorusunu akıllara getirmişti ilk çıktığında ancak şunu söyleyebilirim ki öyle birşey söz konusu değil, yani erkek ürünü olması buna neden olur düşüncesini aklınıza getirmesin öyle birşey söz konusu bile değil en azından ben ekstrem bir durum yaşamadım..Ürünün içerisinde paraben,alkol,silikon gibi kimyasallar yok bu cidden güzel özelliklerinden..Kokusundan çekinen kişiler için söyleyebilirim ki kesinlikle kokusu kalıcı değil, çok kısa bir süre sonra koku uçup gidiyor ve asla kendini belli etmiyor..Bu konuda içiniz rahat olsun..
Nivea Tıraş Sonrası Balsam 'işte budur!' denecek kadar harikalar yaratan bir baz olmasa da fiyatına göre gayet güzel işinize yarayacak rahat kullanılabilinecek bir ürün.Fiyatı 28,90 TL'den satışla sunulsa da 14,90 TL ile bir süredir satışta.Ben Migros'tan 12,90 TL 'ye almıştım.. Evde bir erkek varsa bu ürünün ziyan olma olasılığı yok en güzel durumda bu, her şekilde değerlendirebilirsiniz şans verin derim :)

27 yorum :

  1. İlk defa duydum eve gidince eşimin kullandığı ürünlerin arasına şöyle bir bakınayım ne var ne yok :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle yaz aylarında makyaj yapmak heleki fondöten uygulamak zulüm yağlı ciltli olunca.Umarım yazında aynı etkiyi alabiliriz,yağlı ciltli olunca allık vs hemen gidiyor.. Aynen gözenek küçültücü hatta silici birşey olsaymış harika birşey olurmuş :) Teşekkür ederim canım <3

    YanıtlaSil
  3. Bu kadar abartıldığı kadar bir ürün değil malesef. Bende çok büyük bir hevesle almıştım ama kalıcılığı bir tık daha uzun süre yapıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru-karmaya dönük ciltlere daha iyi olur sanki, yoksa yağlılar için sanki biraz yetersiz evet:)

      Sil
  4. Canım benim, ilk kez ürünle ilgili bu kadar objektif bir yazı okudum sanırım. Bu ürün o kadar abartıldı ki, hepimiz merak ettik. Kuru ciltlere daha iyi gelir diye düşünüyorum, balsamlar traş sonrası cildi nemlendirip rahatlatmaya yönelik ürünler zaten. Sen de, bu yönde deneyimlemişsin. Yazın çok kişiye ışık tutacak şekilde olmuş canım arkadaşım, işte bu yüzden sen bir ürünü seversen gözüm kapalı alabiliyorum. Öpüyorum seni sevgiyle... <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım benim çok çok teşekkür ederim güvenin ve desteğin için <3 Bende bu kadar övüldüğü için büyük beklentiyle almıştım, benim için fondöten,pudra kusmaması ilk önceliğimdi, bunu tamamen karşılayamadı ancak bir tık geciktirdi,bende olumlu yanlarını yazmak istedim cildimle eş olan kişilere.. Aynı güveni gözüm kapalı tereddüt etmeden bende alıyorum senden canım arkadaşım benim,iyi ki varsın sen <3 Bende çok öpüyorum canım seni <3 <3 :*

      Sil
  5. Bu ürünle ilgili herkese yaptığım ''Eşimin dolapta bekleyen balsamını ilk fırsatta deneyeceğim'' yorumunu sanada yapacağım :))
    Etkisini çok merak ediyor ancak sürekli kullanmayı unutuyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde aldığıma pişman oldum yorumunu yapmayacak olanlardan olacaksınız, eşiniz burada da destekçiniz :))

      Sil
  6. Bloglarda ne çok gördüm bu balsami. Herkes çok çok memnundu. Belki de senin cilt yapınla alakalı olabilir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal ciltliler de evet başarılı olabilir ancak karmadan yağlıya dönük ciltlilerde aynı şeyi söylemek biraz zor.Dediğiniz gibi de olabilir tabi..

      Sil
  7. Keşke daha önxe okuasydım. Daha yeni baz aldım. Ve tereddütlüyüm . En azından bu daha az zararlıdır diye düşünüyorum. Ama diğer baz biter bitmez bu balsamı alıcam. Bir balsamından baz olarak kullanılacağı hiç aklıma gelmezdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani içeriğine bakılırsa evet bir tık daha güvenilir diyebiliriz diğer bazlara nazaran.Her yeni gün bize çok değişik şeyler gösteriyor, buda onlardan biri bende ummazdım hiç aklıma dahi gelmezdi ama işte aldık ve kullanıyoruz :) Umarım memnun kalırsınız aldığınız vakit..

      Sil
  8. Çesitli bloglarda okudum. Ilginç bir uygulama :)

    YanıtlaSil
  9. bu ürünü tek ben almadım sanırım.Benim cildim çok yağlı, bu yüzden fondöten bile kullanmayı sevmiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde aynen özellikle şu sıralar daha yağlı, hayatımın bazını bulamadım hala :/

      Sil
  10. Sen de benim gibi yap, baz kullanma ^.^

    YanıtlaSil
  11. Ben kullanmıyorum. Sadece özel günlerde ve geziye falan gidersem o Zaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece özel günlerde kullanırsak güzel gerek yok evet ama normal günlerde kullanınca insan sıkıntı yaşıyor işte :(

      Sil
  12. Çok haklısın :( ama en güzeli kullanmamak. Boşuna cildini yorma. Ben bahar ve yazın Shiseido nun Güneş koruyucu pudrasını kullanıyorum. Çok memnunum. Kışın cc krem kullanmayı seviyorum. Renk eşitsizliklerim ortadan kayboluyor. Bu da yetiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen fazla yüklenmemek en güzeli ama işte insan sevince :/ Yazları bb ve cc krem kullanıyorum çoğunlukla ama o bile bazen tutmuyor :/ cilt yaş aldıkça yağ oranıda artarmış, sanırım bu yüzden..

      Sil
  13. Olsun biz her Zaman şanslı gruptayız. Kimse 36 yaşımda olduğuma inanmıyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyleyiz, bende sana yakınım 32 olucam bir kaç ay sonra hala okul bittimi sorularına maruz kalıyorum okul dediğimde lise hani :/ :) Bir yerde dezavantaj ama olsun ben memnunum :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel