Tencel Black Pearl Smoothing Facial Mask - Pürüzsüzleştirici Siyah İnci

Tek kullanımlık maskeler her zaman hoşuma gitmiştir,düzenli kullanımda daha iyi etkisini gösterse de çeşitli maskeleri ayrı ayrı kullanmayı da seviyorum, verdiği o anlık etki gayet hoşuma gidiyor şahsen.. Yine tek kullanımlık maskelerden Kore Menşeli Watsons'larda satılan Black Pearl Pürüzsüzleştirici Siyah İnci bu yazımın konuğu.. 
Tencel Black Pearl Smoothing Facial Mask - Pürüzsüzleştirici Siyah İnci
Tencel Black Pearl Pürüzsüzleştirici Siyah İnci'nin içerisinde 20 çeşit mineral bulunuyor. Bu mineraller cildin daha canlı, sağlıklı, pürüzsüz ve yumuşak olmasına yardımcı oluyor.. Maske Hiyalüronik Asit (HA) ile özel olarak formüle edilmiş. Aynı zamanda içerisinde bulunan B5 cildi daha nemli ve yumuşak yapmaya olanak sağlıyor ki gerçekten verdiği nem uzun süre ciltte hissediliyor.Yüzünüzü yıkasanız dahi ciltteki nem 3 gün maksimum devam ediyor.Bu anlamda diğer kağıt maskelerden bir tık daha hoşuma gitti diyebilirim.. Maske kullanımından sonra verdiği pürüzsüzlük ve aydınlık gayet güzel, bunu tek kullanımda elde edebiliyorsunuz, düzenli kullanabileceğim maskelerin arasına girebilmeyi başardı diye düşünüyorum şimdiden..

Maskenin kullanımı diğer kağıt maskeler gibi, paketi açıp içerisindeki katlanmış kağıt maskeyi dikkatlice yırtmadan açıyor ve yüzümüze yerleştiriyoruz. 15-20 dakika kadar bekliyor ve sonrasında kağıt maskeyi cildimizden nazikçe çıkarıyoruz.Kalan özü güzelce cildimize yediriyoruz. Diğer kağıt maskelerde olduğu gibi cilt o özü emecek ve cildin ihtiyacı olan nem cildinizde daha uzun süre kalabilecek..

Kore menşeli kozmetik ve bakım ürünleri her zaman dikkatimi çekmiştir.Bu üründen de ziyadeysiye memnun kaldım..Markanın bir çok çeşidi var, yakından inceleyip şans vermenizi kesinlikle öneririm.. 
Black Pearl Smoothing Facial Mask - Pürüzsüzleştirici Siyah İnci Maskenin fiyatı 3-4 TL civarı Watsons mağazalarında satılmakta..

45 yorum :

  1. PCO Placenta maskesi gibiymiş bu :) kendi yazımda bahsettiğim gibi o maskeye o kadar para verileceğine al bunu kullan işte :)) öyle değil mi Gonca'm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun kadar başarılımı bilemiyorum kullanmadım ancak sen öyle diyorsan vardır bir bildiğin canım benim :) Bunu almak o zaman daha mantıklı olabilir haklısın :)) <3 <3

      Sil
    2. Cildi nem veriyor o maske, birde tabi sadece kullandığın zaman nemli cildin :)) onun dışında başkada ahım şahım bir özelliği yok. İyiymiş bu ama fiyat açısından çok çok iyi o yüzden bunu alıp kullanmak daha mantıklı. Bizim burda watsons yok işte o yüzden ben ancak İzmir'e gittiğimde zamanımız olursa uğruyorum watsonsa :) kaydettim maskenin adını, gittiğimde uğrayabilirsek eğer, bundan alırım kesin :)

      Sil
    3. Evet canım benim buda kısa süreli kullandıktan sonra nem veriyor ama işte o anlık nem yeterli geliyor, birde haftada 2-3 kere kullandığında nemsiz pek kalmıyor aslında cilt otomatikman :)) tabi ben böyle kullanmıyorum bilsemde :) Eminim sende memnun kalacaksın canım benim <3 <3 :*

      Sil
  2. HA içerikli maskeler çok ilgimi çekiyor. Cilt bakımında da korelilere ve japonlara çok güveniyorum canım benim. Bu maskeyi de ilk Watsons ziyaretimde satın alıp deneyeceğim. Öpüyorum seni canım arkadaşım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım benim Uzak doğulu kadınlar ciltlerine ekstra özen gösteriyorlar güveniyorum bu konuda onlara bende..Umarım sende seversin canım benim, kocaman öpüyorum seni <3<3 :*

      Sil
  3. seviyorum bu tip maskeleri :)

    YanıtlaSil
  4. bunu kullandım seviyorum ara ara alıp kullanmayı bu tip maskeleri..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bu tip maskeler cildi şımartmak için güzel ürünler..

      Sil
  5. 3 boyutlu maskeleri çok seviyorum. Bir watsons alışverişimde denemeliyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende çok seviyorum, umarım seversin sende :)

      Sil
  6. Tek kullanımlık maskeleri çok seviyorum sanki kendine özel zaman ayırıp bir şeyler yapıyorsun gibi:)Watsons'a gittiğimde mutlaka bakacağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bende o hissi alıyorum, şımartılmak büyük keyif :)

      Sil
  7. tek kullanımlık maskeleri ve kore ürünlerini çok seviyorum bnde.pratik geliyor bana.baska bir versiyonunu severek kullanmıstım bende:)elınıze sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim beğenmenize sevindim, bunuda seveceğinizi düşünüyorum, sevgiler :)

      Sil
  8. ben de inci tozlu sabun kullanıyorum bakalım nasıl olacak güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnci tozlu sabun, güzel olmalı o da.Teşekkür ederim..

      Sil
  9. Bu fiyata bu performans çok iyi hemen bi tane edinmeli :)

    YanıtlaSil
  10. Kırmızı şaraplısını kullandım çok memnun kaldım. Hafta da bir kere yapılması gereken güzel maskelerden. Kesinlikle bunu da denicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gınseng'li olanını almıştım bununla birlikte,henüz denemedim onu, bir diğer alacağım Kırmızı şaraplısı olacak sanırım onuda merak ettim :)

      Sil
  11. Denemeliyim sanırım :)
    Güle güle kullan :)) Söylemeden geçemeyeceğim blogunuz içerik ve tasarım olarak harika!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, beğenmenize çok mutlu oldum :) Umarım sizde memnun kalırsınız :)

      Sil
  12. Kağıt maske şu ana dek çok az kullandım ama kendimi şımartmak için alabilirim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen arada iyi oluyor, nasıl bir hazsa artık :)

      Sil
  13. Bilmedigim bir ürün. Tanittigin icin tesekkürler canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım, memnun kalırsın umarım ki..

      Sil
  14. Rice yazanını aldım ama daha kullanmadım bende senın gıbı begenırım umarımda alırım diğer çeşitlerinide .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalırsın ve bende umarım diğer çeşitlerinden en az bunun kadar memnun kalırım..

      Sil
  15. fiyatı da çok uygunmuş! ben de yakın zamanda tester olarak verilen kore menşeili kağıt maske denedim, ismini hatırlayamadım şimdi, gerçekten yumuşacık yapmıştı hayran kalmıştım ama içinde paraben vardı:( sürekli kullanmak istemedim o sebepten. bunda paraben var mı acaba?
    sizin tavsiyenizle gülsuyunu düzenli kullanmaya başladım ve gerçekten de bir canlanma hissettim! teşekkürler;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriğinde paraben yazmıyor ancak diğer maskelerde olan bileşimler tabiki var.Kore maskelerini diğer maskelerden daha içime sinerek kullanıyorum şahsen ben.. Gül suyundan memnun kalmanıza sevindim, uzun vadede daha çok memnun kalacağınızı biliyorum, rica ederim :)

      Sil
  16. Birazdan deneyeceğim, birkaç tane aldığım için önce hangisini kullanacağıma karar veremeyip araştırayım dedim kendimi burada buldum. :) Aynı etkiyi hissederim umarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz o halde :) Düzenli kullanımda daha net etkileri görülsede bu tip tek kullanımlık maskelerin, yinede ilk kullanımda farkı fark edebiliyorsunuz,kısa süreli güzel bir his, umarım sizde memnun kalırsınız..

      Sil
  17. Bende hafif bir yanma ve serinlik yaptı acaba alerjik midir yoksa sizde de yaptı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonrasında cildinizde herhangibir reaksiyon oluşmadıysa, hafifte olsa bir serinlik vermesi olası ve sakıncası yok.

      Sil
  18. Hayvan uzerinde denenmemis degilmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef net bilemiyorum, ancak araştırıp bilgi edinince yorumunuzun altına yanıt olarak ekleyip bilgilendiririm sizi..

      Sil
  19. Merhaba.. bu maske durulanıyormu acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bu tür kağıt maskeler durulma istemiyor. İçlerindeki akışkan sıvı cildi nemlendirmek için yediriliyor cilde sonrasında,kalıyor öylece.Ancak bu durumdan rahatsız olanlar elbette yıkayabilirler..

      Sil
  20. Ben de yeni kullanacağım blackpearl fiyatı biraz 16.9 burda watsonstan aldım.Erkek olduğumuz için fazla cildimize önem vermiyoruz her gün krem nemlendirici falan sürmüyorum o yüzden haftada 1 kere maske yapıyorum nemde veriyo cildimide temizliyo krem falan da sürme ihtiyacım olmuyo

    YanıtlaSil
  21. Adım Murat birde cildime nemlendirici kırem falan kullanamıyorum cildim emmiyo yapış oluyo onun için günlük hangi jel veya nemlendirici sabun kullansam iyi olur kurutmadan cildimi şididen teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Merhaba,cildiniz karma-yağlımı bilmiyorum net anlayamadım ama yağsız nemlendiriciler kullanabilirsiniz. Günlük temizleme jeli laroche posay öneririm. Genelde jeller,sabunlar,köpükler kurutur cildi,sonrasında nemlendirme önemli.Dediğim gibi yağlıysa cildiniz yağsız nemlendiricilere bir bakın derim.. Rica ederim..

      Sil
  22. meraba ben aldim bir tane kullandım cok iyi hissettirdi ama içinde baya sıvısı kaldi paketin bende tekrar paketin içine koydum çıkardıktan sonra maskeyi.acaba 2 yada 3 kez aynı maskeyi kullanabilirmiyiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, o sıvı hemen hemen her kağıt maskede faz fazla konuluyor, rahat rahat yetsin diye. Kağıt maskeler tek kullanımlıktır, kullandıktan sonra atılması önerilir. Kullanmanızı tavsiye etmem.Cildinizde ters reaksiyona sebep olabilirsiniz..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel