In theBalm of Your Hand Mary Lou Manizer - Tam Boy Mary Lou Manizer Karşılaştırma

Çok merak edildi sırf aydınlatıcı için değil paletin içerisindekilerin tam boylarıyla aynı olup olmadığı çok düşündürdü insanları.Bu yazım sizlere palet çıktığında ilk akla gelen acaba paletin içindekiler gerçekten tam boylarıyla aynımı sorusuna cevap niteliğinde olacak..
Tek bir palette 11 The Balm ürününe sahip olmak çok avantajlı bir durum vede akıllıca aslına bakarsanız. Özellikle seyahatlerde inanılmaz pratik bir ürün. Palet ile ilgili detaylı yazımı burada sizlerle paylaşmıştım. 
mary lou manizer
  • In theBalm of Your Hand paletteki mary lou 7 gr
  • Tam boy Mary Lou 8,5 gr
  • Paletteki Mary Lou resimde de görüldüğü üzere somona kaçan bir tonda
  • Tam boy Mary Lou palettekinden ziyade daha sarıya kaçan bir tonda
  • Paletteki Mary Lou tam boya göre bir tık daha az yansıma, aydınlatmaya sahip
  • Her iki aydınlatıcınında kalıcılıkları aynı.
  • Tam boy Mary Lou palettekinden daha yumuşak yapıda
  • Tam boy Mary Lou palettekine nazaran daha ince yapıda.

In theBalm of Your Hand Mary Lou Manizer - Tam Boy Mary Lou Manizer Karşılaştırma

Aslında çok dikkatli bakılmadığı takdirde ikisi arasındaki farkı net göremeyebiliyorsunuz. Resimde de gördüğünüz gibi cilde yan yana sürüldüğünde fark edilebiliyor ancak, ayrı ayrı bakıldığında fark öyle bariz belli olmuyor. Bu anlamda aklınızda soru işareti kalmasın, mary lou almak isteyenler bu palete şans verip aynı etkiyi alarak rahatlıkla kullanabilirler..Umarım karşılatırma yazım az çok fikir sahibi olmanıza yardımcı olmuştur.
In theBalm of Your Hand Mary Lou Manizer - Tam Boy Mary Lou Manizer Karşılaştırma
In theBalm of Your Hand paletin indirimsiz fiyatı 93 TL, Mary Lou Manizer indirimsiz 55 TL civarı..İndirim dönemlerinde her iki palet ve markanın diğer ürünlerine çok daha uygun fiyata Gratis mağazalarından sahip olabilirsiniz..

44 yorum :

  1. tam boy aydınlatıcısı en iyisi bana göre :)

    YanıtlaSil
  2. sırf kutusu için insanın alası geliyor yalnız:))

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir yazı olmuş :-)) mary lou var bende elim pek gitmiyor onu birine verip bu paleti toptan almak için ellerim kaşınıyor resmen :-D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Şansım bu ki içerisideki ürünlerin sadece 2-3 ü bende var, benimde elimde olsaydı çoğu aynen bende elden çıkarıp bunu almak için uğraşırdım kesin :))

      Sil
  4. Bende tam boy Mary Lou var bir de Balm Jovi paletteki, bence Mary ile alakası olmayan bir aydınlatıcı da varken, palete hiç heveslenmedim canım arkadaşım. Zaten paleti sende görebildim, hiç bir Gratis'te testerını bulamadım :) Orjinal Mary'i tercih edermişim, yazın sayesinde de anlamış oldum :)) Ellerine sağlık canım benim <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım benim çok teşekkür ederim <3 Bende bu palet yokken balm joviyi çok kısa kullandığım dönemlerde severek kullanıyordum ne zaman gitti palet tam boyunu almıştım, bu paleti almamın en büyük nedenlerinden biri içerisindeki çoğu allığın bende olmamasıydı, mary louyu hiç göremedim bile alırken onlara odaklıydım birde bahama mama tabi :) Ama aynen tam boy mary lou benimde evdeyken en çok elimin gittiği aydınlatıcı.Çok öpüyorum canım arkadaşım benim <3 :*

      Sil
  5. Benim için çok faydalı bir yazı olmuş. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Önümüzdeki indirimlerde hangisini alsam diye düşünüyordum. Elimde the balm allık ve aydınlatıcılarından hiçbiri yok. Ve ayrı ayrı mı alsam yoksa hepsini tek bir paket şeklinde mi alsam diye çok kararsızlık yaşıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek rica ederim, işinize yaradıysa ne mutlu bana. Eğer dediğiniz gibi hiç biri yoksa bu paleti almanız çok doğru ve mantıklı bir seçim olacaktır.Şimdiden hayırlı olsun dilerim :)

      Sil
  6. ben de çok seviyorum bu aydınlatıcıyı gerçekten çok başarılı

    YanıtlaSil
  7. Bu paleti daha yakında hiç göremedim :) Bende de tam boy Mary Lou var ama Balm Jovi palettekini kullanıyorum, daha fırça değmedi. Güle güle kullan palet çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, Balm jovi varsa tam boya gitmez el biliyorum :)

      Sil
  8. Güzel bir karşılaştırma olmuş. Teşekkürler ^.^

    YanıtlaSil
  9. Tam boy mary lou nun ışıltısı çok daha belirgin, çok daha güzel duruyor.Bende ne tam boy ne palet içinde hiç bir şekilde mary lou yok :)) Benim aklımda lou kardeşlerin 3 lü aydınlatıcı paleti var onu da normal zamanda bile gratis te bulamıyorum :( Acaba onun içindeki de orjınalinden farklı mıdır gerçi çok da belirgin farklar yok ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen çokta fark yok aslında, çoook dikkatli bakmak gerekiyor anca :) Eğer bulabilirseniz tercihiniz lou kardeşlerin paletinden yana olabilir, aydınlatıcı olarak çok daha kapsamlı bir palet :)

      Sil
  10. Balm Jovideki aydinlaticida cok benzetilmisti ama yine boyle yanyana bakinca Balm Jovi daha sarimsi duruyordu. Eline saglik canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Balm jovi bir tık daha sarımsı kalıyor. Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  11. yazınızı merakla okudum, hepsinin farklı olması beni çok şaırttı gerçekten aynı olacaklarını düşünmüştüm! sizi sevgili ceyda cengizin blog keşif listesinde görüp takibe aldım, dilerseniz bana da beklerim, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz, çok bariz far yok aslında cilde uygulayınca çok dikkatli bakmak gerekiyor anca..Teşekkür ederim, sevgiler..

      Sil
  12. Karsilastirma yazilari en sevdigim, ellerinize saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bende çok severek okuyorum bu tip yazıları, beğenmenize sevindim, çok teşekkür ederim..

      Sil
  13. Mary Lou aşığı biri olarak palet yerine kendisini alın derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akılda sadece aydınlatıcı varsa bencede Mary Lou almak daha güzel tabi :)

      Sil
  14. Merhaba,

    hoş ve detaylı karşılaşma olmuş teşekkürler.
    Aydınlatıcıyı hiç kullanmadım gerektiğinden fazlası var bende :)
    Ama almayı yeğleyenler için güzel fikir alışverişi olabiliyor...

    Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim, teşekkür ederim.
      Alternatifler olunca sıra gelmiyor değil mi :) Umarım fikir olabilmiştir aklında soru işareti olanlara, sevgiler.. <3

      Sil
  15. Bayanlar için faydalı bir yazı olmuş :) bloggerlar arasında surf yaparken dikkatimi çekti kendi bloğuma da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) Listemde göremedim ama sizi :) Sevgiler..

      Sil
  16. Her zaman için favorim orjinali. Önce satayım çok aydınlatıcım var deyip sattım. Sonra dayanamayıp orjinal boyunu tekrar satın aldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden güzel bir aydınlatıcı ve insan vazgeçemiyor bir yerden sonra aynen..

      Sil
  17. ben de ikisinden de var aralarında fark olduğundan da şimdi haberim var :D:D

    YanıtlaSil
  18. O zaman şanslısın kararını net verebileceksin canım :)) Palettekide normalide ayrı güzel aslında uzaktan çok dikkat edilecek bir farkı yok ama dikkatli bakınca işte anlayan anlıyor :) <3

    YanıtlaSil
  19. keşke the balm markasının her ürününe sahip olabilsem, içeriğiyle ambalajıyla görünümüyle o kadar güzel ki makyaj yapmayan birinin bile alıp dolabında bi yerlerde varolduğunu bilmesi yeter, yazınız için teşekkürler:')
    blog yorum etkinliğinden sizi keşfettim ve gfcde takipteyim. Bende beklerim! Sevgilerle :)):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum acayip bir albenisi var, varlığı iyi hissetmene sebep başlı başına :) Elbette geliyorum blogunuza, hoşgeldiniz, sevgiler :)

      Sil
  20. güzl bir karşılaştırma olmuş canım ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  21. Mary Lou sanırım en en en güzel aydınlatıcım olarak tarihe geçecek :) Paleti de yakın zamanda almayı düşünüyorum. Güzel bir paylaşım olmuş ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen elimdekilerin en iyisi mary lou :)Palet her evde olmalı cinsinden :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  22. Bende de aydınlatıcının tam boyu var canım ama bu palete bittim ben yahu :)) nasıl güzelmiş öyle <3 indirime girdiğinde kaçırmamam lazım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aynen diğer ürünler yoksa bence hiç kaçırma, böylesi hem hesaplı hem pratik :) <3

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel