Rituel de Beaute Siyah Nokta ve Kir Temizleyici Burun Bandı

Siyah nokta bantları oldukça pratik geliyor bana, çeşitli maskeler kullanılsa da siyah noktalar için, atladığımız yada yeterli görmediğimiz yerlerde bu bantlara başvuruyoruz kimi zaman.Piyasada bir çok marka var,misal şurada denediğim siyah nokta temizleme bandından memnunken, Bim'de satılan Rituel de Beaute Siyah Nokta Temizleme bantlarının daha başarılı olduğunu gördüm nette,bir çok kişi aşırı memnundu,merak edip aldım ve cidden haklı olduklarına karar verdim. Alalı biraz oluyor hatta son 1 adet kaldı, bitmeden yazısını yazmak istedim..
Rituel de Beaute Siyah Nokta Temizleme bandı
Markanın temizleyici bandı açıkçası diğer kullandığım Cettua markasının bandından çok daha güçlü.Yapışkanlığı burnunuzun üzerindeki var olan minik tüyleri bile alacak güçte.. Açıkçası fiyatının uygunluğuna bakılınca stok yapacak kadar bile başarılı diye düşünüyorum. Hem kolay bulunuyor hemde gayet uygun fiyatlı..
Kutusunun içerisinde 6 adet bant bulunuyor.İçerisinde Aleo vera özleri bulunduğundan rahatlatıcı etkisi olduğun yazılıyor bunu net anlayamasamda benim için önemli olan işlevi yani asıl görevini fazlasıyla yerine getirdiği için ben bu etkisini pek önemsemedim açıkçası..
Rituel de Beaute Siyah Nokta Temizleme bandı
Aynı diğer bantları kullandığımız şekilde burnumuzun üzerini iyice ıslatıp bandı jelatin kısmından ayırıp ayırdığımız yüzeyini burnumuzun üzerine güzelce yapıştırıyoruz ve 10-15 dakika kadar bekliyoruz.Ben 20 dakika kadarda bekletiyorum bazen, iyice yapışmasını katılaşmasını sağlıyorum.Süre sonunda kenarlardan yavaşça bandı çıkarıyoruz.. Cildiniz hassassa biraz soyulma yapacaktır ancak bu çok sıkıntı olmuyor, durulayınca ve nemlendiricinizi uygulayınca sıkıntı yaratmıyor ciltte. Ben gerekli gördüğüm zamanlarda kullanıyor olsamda, önerilen kullanımı haftada 1-2 diye belirtiliyor..

Rituel de Beaute Bim'lerde 4,50 TL gibi bir fiyata satılıyor ve üstelik hayvanlar üzerinde test yapmayan Cruelty Free bir marka,daha ne olsun!

35 yorum :

  1. Bim'de hiç farketmedim bunu desem :)) tam da evdeki biterken iyi oldu bu yazın :)) çünkü ondan hiç memnun kalmamıştım düzgün temizlemiyordu. Bir de bunu deneyeyim bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem o bilinen markalardan daha uygun hemde daha başarılı canım memnun kalacağını düşünüyorum:) <3

      Sil
  2. Ben bir türlü memnun kalamadım. Normal denedim buhar banyolusuyla denedim duştan çıkınca denedim bende bir türlü etki etmedi malesef:) ellerinize sağlık, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylemi ilk kez memnun kalmayan birini görüyorum, o zaman cilt yapısıyla alakalı bir durum olabilir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim, sevgiler :)

      Sil
  3. Siyah noktalarla başım dertte :( limonian'ın ürünlerini denemek istiyordum ama bunu da deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kolay bulunabilen uygun fiyatlı bir ürün, umarım beğenirsiniz sizde :)

      Sil
  4. Niveanınkini kullanıyorum baya memnunum ama fiyat olarak bu cok daha ucuzmus gidip stok yapıyım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nivea'nınkini hiç almak gelmiyor içimden, sanki bunlar kadar güçlü çıkmayacakmış gibi geliyor garip bir düşünce :/ Bu çok daha uygun fiyatlı, umarım seversin canım sende :)

      Sil
  5. Türkiye gelisimde bim den 3 kutu almistim yorumlara güvenip ve ben de gayet memnunum, ben 6,90 gibi bir fiyata almistim ama olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun, yinede diğer markalardan daha uygun değil mi :)

      Sil
  6. Geçen blogumda bitenler yazısında yazdım. Ben de burun bandı kullanıyorum ama geçen başka bir blogda bu bantların gözenekleri büyüttüğü ve siyah noktaları çoğalttığı yazıyordu. Bu yüzden kullanmaya ara verdim. Sende böyle bir etkisi oldu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım öyle bir durum gözlemlemedim, ancak şöyle düşünüyorum hani diş fırçalarsın da bir kaç gün fırçalaman mümkün olmaz bir şekilde, sonra dişler ekstra çabuk sararır, diş ister artık buda aynı o şekil, siyah noktaları boşaltınca yerine yenileri geliyor ve bu biraz daha hızlı oluyor.Hiç ellemeyince noktaları dolu dolu göze batmıyor ama alıp hızlı doldukları zaman ne çabuk doldu diyoruz. Gözenek büyüttüğünede denk gelmedim açıkçası.

      Sil
  7. Tam nerden alabiliriz acaba diyordum ki Bim'i gördüm :) Yolumuz hep Bim'e düşüyor bir şekilde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi en uğrak yerlerden biri ve diğerlerinden çok daha fazla rahat bulunabilir :)

      Sil
  8. Canım benim aynen daha uygunu ve daha başarılısı varken bilinen bir yerden almanın bir mantığı yok diye düşünüyorum bende, ben memnun kaldım totalde :)) Ve evet aynen katılıyorum o kirli deriyi söküp alması çok başarılı, bunu bariz görebiliyorsun :) Ben teşekkür ederim bitanem benim okuyup bu güzel yorumu yaptığın için <3

    YanıtlaSil
  9. bende dün aldım bu bantlardan iki kutu ve hemen denedim sonuç beklediğimden daha iyiydi :) BİM bizi şaşırtmaya devem etsin bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Bim'den beklenmeyen hareketler bunlar, aynen devam :)

      Sil
  10. çeşitli markalardan kullandım bunu da kullanmıştım sanırım iyiydi..

    YanıtlaSil
  11. Çok kötü koktuğu için ben kullanamıyorum bunu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok bir kokusu yok aslında ama tabi koku hassasiyetiniz varsa ilk açıldığındaki o koku rahatsız edebilir :(

      Sil
  12. bende artık almaya karar verdimm :) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seveceğini düşünüyorum canım :) Rica ederim..

      Sil
  13. Bu bantları çok duyuyorum canım benim, bizde eşim kullanıyor daha çok. Bim'e uğradığım bir ara ben de alayım. Öpüyorum güzel arkadaşım <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım seveceğinizi düşünüyorum, gerçekten başarılı. Çok öpüyorum canım benim <3 <3 <3 :*

      Sil
  14. Aldım bu gün :)) eve gelir gelmez denedim, süper ya çok teşekkür ederim Gonca'm <3 şimdiye kadar kullandıklarımın arasında en iyi bu temizledi ve tahrişte yapmadı. Fiyatı da uygun, daha ne isterim ki :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım benim, memnun kalmana çok sevindim :) Aynen hem uygun fiyatlı hem rahat bulunur hemde gayette başarılı daha ne olsun dediğin gibi :)) <3

      Sil
  15. Ya bende alcam. Ama bime guvenemiyorum. Onun icin yorumlarınıza baktım. Ve sanki güveniyorum. İnşaallah iyi olur. Geçer siyah noktalarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markaya güveniyorum diyelim, bimde değil Gratiste de satılabilirdi, cidden başarılı ürünlere sahip bir marka. Yalnız kalıcı çözüm değil, belirli aralıklarla uygulayıp öyle verim alıyorsunuz. Bu sürede size yetiyor tabi. Umarım memnun kalırsınız..

      Sil
  16. Merhaba 16 yaşındayım.Burnumda oldukça siyah nokta var bu bantları kullanmamda sıkıntı var mı çünkü watsonstan bir burun bandı almak isterken görevli bu yaşta kullanmanın yanlış olduğunu söylemişti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım. Bu bantlar kalıcı çözümden çok kısa süreliğine, geçici çözümlerdir, bir kaç günlük rahat etmek manasında.Fazla sorunluysa noktaların, buhar banyosu, güzel peelingler yapmanı öneririm. Özellikle duştan sonra siyah nokta-peeling maskesi yapman ilgili yerlere iyi gelecektir.Cildini temiz tutmaya bak, belirli bir rutinin olursa zamanla yok olup yenileride çıkmayacaktır.

      Sil
  17. Aynı ürünü bende denedim, yazınızıda beğendim, benide takip ederseniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Diğer yorumda nereden takip edebilirim diye yazmışsınız, sağ tarafta mavi izle sekmesine tıklayarak takip edebilirsiniz blogumu. İsminizi şuan için göremiyorum listemde.. Sevgiler 🙂

      Sil
  18. Acaba burun disinda kas ortasina veya alnimiza uygulasak herhangibir sorun cikarmi ve tuyleri koparir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çenede kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tüyleri koparıyormu oradaki tüyleri aldığım için net bilemiycem.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel