Wellaflex Şekillendirici Saç Köpüğü 2 Gün Hacim

Saç tipinize bağlı olarak çeşitli saç şekillendirici ürünlere ihtiyaç duyabiliyoruz çoğu zaman. Özellikle benim gibi ince telli aynı zamanda da inatçı zor şeklini koruyabilen saçlara sahipseniz e birde pırasa saçlara sahip olup dalgalı saç hasreti çekiyorsanız bu gibi ürünler en temel yardımcılarınızdan olabiliyor.. 
Bahsettiğim gibi doğuştan dümdüz saçlara sahibim,oldum olası dalgalı kıvırcık saçlara bayılırım,neler yapmamışımdır ki, gençlik dönemlerinde özellikle arefe geceleri bez parçalarıyla saçlarımı mı sarmadı anneciğim, bayram günü gezmeden önce maşalar mı yapmadım, hızımı alamadım daha lise sondayken bioform mu yaptırmadım :) Bu aşk bu yaşıma geldim hala aynı hız devam ediyor, hala çeşit çeşit saç şekillendiricilerim var, bazılarını elden çıkarsam da vazgeçemiyorum dalgalı saçtan.. Biliyorum çok yıpratıyor feci hemde ama dedim ya benide anlayacak birileri vardır muhakkak :) Buraya kadar güzel evet ama gelin görün ki saçlarım o kadar inat o kadar sinir bozucu bir yapıdaki anlam veremiyorum! Kalın gür saçlarım yok tamamen tersi ince telli sönük saçlarım var ama verdiğim herhangi bir şekil en fazla 1 saat sürüyor sürmüyor gidiyor! Diğerlerinden daha iyi sonuç aldığım Wag maşası, güzel sabit kalıyor saçlarım evet ama inanılmaz yıpratanda bir maşa diğerlerinden, kıvırcık değil su dalgası o yüzden sanırım şeklini koruyor bir tık daha..
Nasıl sinir bozucu bir durum anlatamam, çok ürün kullandım, spreyler, köpükler vs yok yok. Bir çoğu ağırlık yaptı kullanamadım, saçlarımda çok çabuk ağırlık yapıyor ürünler çünkü direkt baş ağrısıyla karşı karşıya kalıyorum.. 
Wellaflex Şekillendirici Saç Köpüğü 2 Gün Hacim
Lafı fazla uzattığımı bilerek hemen konuya geçiyorum, geçen haftalarda cosmetica alışverişimden buradan okuyabilirsiniz, Wellaflex 2 gün hacim veren saç köpüğünü satın almıştım ve iyiki almışım diyorum! Neden daha önce kullanmadım ki sanki diyerek kendime kızıyorum, boşa emek vermişim o kadar!

Ürünün 1'den 5'e kadar güç dereceleri var. Ben 4 numarasını tercih ettim doğal ama güçlü bir tutuş istedim. Flexactıve Teknolojisi ile Ekstra güçlü bir tutuş sağlıyor. İnce telli hacimsiz saçlarıma çok güzel ve bariz bir şekilde hacim dolgunluk kazandırdı,üstelik belirttiği gibi bu süre 2 gün sürüyor. İnanılmaz memnun kaldım, saçımda ne bir ağırlık ne bir yapış yapış his nede ağır yapay bir koku oluşmadı. Hatta ben bu köpüğü saçımı düz kullandığım zamanlar bile hacim versin dolgun görünsün diye kullanıyorum,çok çok memnunum bu anlamda da.. 
Wellaflex Şekillendirici Saç Köpüğü 2 Gün Hacim
Ürünü iyice çalkalıyıp ters bir şekilde baş aşağı avuç içinize dilediğiniz kadar sıkıp, nemlendirdiğiniz saçlarınızı baş aşağı atıp aşağıdan yukarı uyguluyorsunuz. Bu uygulama şekli saçlarınızın daha hacimli olmasına yardımcı olacak aynı zamanda.. Fön çekerken, sprey uygularken de bu yöntemi kullanmanız aynı hacimli sonucu almanızı sağlayacaktır. Köpüğü saçınıza uyguladıktan sonra kurumasını bekleyip yahut kurutma makinesiyle kurutup saçınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz.. Kokusu hafif çiçeksi asla ağır olmayan rahatsız etmeyen türde,saçınızda hoş bir koku bırakıyor..
Ben Wellaflex 2 Day Volume Ekstra Güçlü Saç Köpüğünden inanılmaz memnun kaldım, bittikçe alacağım bir ürün oldu. Fiyatı 15 TL civarı, benim aldığım gibi güzel indirimlerden faydalanabilirseniz 2 şer 3 er alın derim :)

30 yorum :

  1. Seni çok iyi anlıyorum benim saçlarımda pırasa ve incecik :) bütün saçlarım 2 parmağımın arasına sığabilir o kadar az duruyor:) hep maşa yapıyorum çok dursun diye tabii maşada bir yere kadar dayanıyor:/ kıvırcık saça bayılırdım dayanamayıp kalıcı su dalgası yaptırdım çok güzel oldu idare etti bir süre sonra hızımı alamadım perma yaptırdım sonra neler geldi başıma incecik sarmış koyun gibi oldum brezilya fönleri keratin bakımları 1 yılda toparladı diyebilirim şimdi allah korusun diyorum pırasa olayım daha iyi uğraşması çok zor :) neyse bende çok uzattım bu ürünü mutlaka deniycem :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni anlıyor olmana sevindim :) Ben de artık çok yüklenmemeye çalışıyorum şu sıralar, hala içim içimi yiyiyor ama frenliyorum maşalara karşı, kestirdim de epeyce bakalım kendine gelsinler ama bu seferde maşasız şekillendirmeye döndüm onunla idare etmeye çalışıyorum, laf aramızda kısa saça dalga ne hoş oluyormuş:)) Ürün hoşuna gidecektir o halde seninde :)

      Sil
  2. Ben de buklelerimin belirgin olması için kullanıyordum. Kesinlikle diğerlerine açık ara güzel bir ürün. Çok fazla kurutmadı saçımı :) Senin de beğenmene sevindim :)
    Ben de bloguma beklerim, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet gayet beğendim, bukle tutuşu ve hacim vermesi gayet başarılı :) Takipteyim zaten seni :) sevgiler..

      Sil
  3. Saç şekillendirme ürünlerini saçlarımda agırlaştırma yapmasın diye pek kullanmıyorum. Saçlarım hafif dalgalı ama daha belirgin dalgalı görünmesini istedigim zamanlar da oluyor.
    Wella ürünlerini de hiç kullanmadım ama saç tipimiz çok begeniyor. Teşekkürler tavsiye için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ağırlaştırdığı için çoğu ürünü kullanamıyorum, ama bu ürün de öyle birşey yaşamadım şükür ki,ağırlık baş ağrısı yapmadı sevdim..Seninde seveceğini düşünüyorum canım, rica ederim :)

      Sil
  4. Bu tam benlikmiş. Benim saç tipim en kötüsü bence hem ince telli hem sönük hemde yağlanmaya dünden razı :)
    Eger yağlandırma sorunu olmuyorsa bunu almaya koşa koşa giderim ben :)
    Emeğine saglik arkadaşım yine çok guzel bir yazı olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benimde yağlıya dönüktür hatta çabuk yağlanan cinsten aynen,bu üründe öyle birşeyde yaşamadım aksine hiç olmadığı kadar kuruydu saçlarım :)) Umuyorum ki sende beğeneceksin canım benim, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Bu tarz köpükleti saçımı ağırlaştırmadığı için seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen saçta ağırlık yapmıyor, en çok onu seviyorum bende..

      Sil
  6. Tam da bu gün bir arkadaşım saç köpüğü sormuştu biliyormusun Gonca'm :)) ben genelde köpük jöle tarzı şeyler kullanmadığım için bilmiyorum demiştim ama, şimdi senin yazının linkini gönderdim ona :))
    tavsiye ve bilgilendirme için teşekkürler canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim ne güzel bir tesadüf olmuş o zaman çok sevindim, arkadaşın sever umarım yorumlarını bana da yaz ama unutma olurmu :) Çok öpüyorum canım benim,rica ederim :) <3

      Sil
  7. Canım benim, benim saçlarım da ince telli ve hacimsiz... Üstelik çok da yumuşaklar, şekil almıyorlar. Fakat bu saç şekillendirici ürünleri kullanamıyorum, alışkanlığım yok, ondan galiba. En son bir Taft almıştım, bir kez kullandım :)) Aklıma gelmiyor, inanabiliyor musun?! :)) benim de köpük kullanmayı öğrenmem lazım, özellikle saçımın düzgün durması gereken günler için... Wella baya güzelmiş, alıp masama koyayım, gözümün önünde tutarsam kullanmayı da akıl ederim belki canım arkadaşım. Öpüyorum kocaman <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim wellayı seversin diye düşünüyorum kokusuda güzel çünkü :) İnce telli saçların nedir bu inadı anlayamıyorum tam tersi olması lazım değil mi yahu :) En azından dediğin gibi düzgün durması gereken zamanlarda kullanırsın, başarılı çünkü :) Çoook öpüyorum bende canım arkadaşım <3 <3 :**

      Sil
  8. Kullanmostim 2 gün dayanmasa da 1 gün hacim veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şanslıyım o halde, 2 gün o hacmi tutabiliyor saçlarım :)

      Sil
  9. Canım benim ya ne dertli yazmışım demi, dökmüşüm içimi resmen :)) Şimdiye kadar kullandıklarım içinde en memnun kaldığım oldu, bundan daha iyisini bulana kadar gözdem :) <3 Sana sırf zararım ya,önemsemen çok güzel fakat keseye sıkıntıyım tamamen :)) <3 Çok teşekkür ederim canım benim <3 <3 :**

    YanıtlaSil
  10. Tam aradığım ürünmüş koşup alıcam fiyatıda şahaneee ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aradığın bu tarz birşeyse seveceğinden kesinlikle eminim :)

      Sil
  11. hacimden ziyade bakım yapması için bir ürün istiyorum mesela kullanırken hem kolay taransın hem de bakım yapsın , yağ tarzı , bildiğin bir ürün var mı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kullandığım ve memnun kaldığım bir ürün önerebilirim Ultimate Repair Çift Fazlı, Onarım ve Parlaklık Spreyi hem taramada inanılmaz kolaylık sağlıyor hemde yıpranmış ve bakım isteyen saçları onarımda gayet başarılı,özellikle kırılmaya çok müsaitse saçların.

      Sil
  12. bir de bu ürün ıslaklık veriyo mu saçta , köpüğü ıslak dalgalı saç yapımında da kullanıyolar , ıslaklık veriyor mu o yüzden soruyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır canım bu köpük saça ıslaklık vermiyor doğal saçın yapısı aynen kalıyor sadece şeklini sabit tutup hacim kazandırıyor.

      Sil
  13. Saclarini islatipmi suruyorsun acaba aksam banyo yaptiktan sonra uygulasak sabaha hacimli olurmu yine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazımda belittim kullanım şeklini, dilerseniz okuyabilirsiniz.. Hacmini bir kaç gün koruyor evet..

      Sil
  14. bayılıyorum bu saç köpüğüne bi harikaa!

    YanıtlaSil
  15. Şimdi iki gün yazıyor ya gün sonu durulamaya gerek kalmıyor dimi ertesi gün yıkasak oluyor ?

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel