Beauty Key Kore Cilt Bakım Maskeleri - İndirim Kodu

Kore menşeli cilt bakım ürünlerine karşı hep bir sıcağımdır. En severek ve gözü kapalı kullandıklarım hep onların maskeleri olmuştur. Kozmetikte de  severek kullandığım ürünleri var aynı zamanda, bunların başında Pure Beauty markasına ait cc ve bb kremler geliyor.. Koreli kadınların ciltlerinde ne kadar önem verdiğini hepimiz biliyoruz, pürüzsüzlük ve canlı bir cilt en temel hedefleri haline gelmiş yüz yıllar boyu. 
Beauty Key maske,kağıt maske,cilt bakımı
Yazıma konu olan Beauty Key markasının bu güzel ürünleri de aynen Koreli kadınların o güzellik sırlarının içerinde bulunuyor.. Ürünlerin içerisinde Paraben bulunmuyor. Salyangozlu, Kollajenli, Arbutinli, Koenzim Q10,  Aloeveralı, Salatalıklı, Vitaminli ve Yeşil çaylı çeşitleri bulunuyor, her birinin ciltteki etkileri ayrı ayrı.. Ürünler Sağlık Bakanlığı ve Avrupa Birliği yönetmeliklerince denetlenmiş ve uygun.Bu anlamda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.. Sizlere vereceğim şifreyle cilt için inanılmaz fayda ve etkileri olan bu maskelere %50 gibi bir indirimle sahip olabilir deneyimleme fırsatı yakalayabilirsiniz..

Kampanyalı İndirim süresi 13 Haziran Pazartesi saat 00:00 dan 20 Haziran saat 23:59’a kadar geçerli olacak, o yüzden bu güzel fırsatı kaçırmamanızı öneririm.. Markayı ülkemize getirerek bizlerle buluşturan @beautykeyofficial hesabını inceleyebilir, ürünler hakkında daha net fikir sahibi olabilirsiniz..

Alışverişe başlamak içinse:

Vereceğim kodu dilediğiniz kadar kişiyle paylaşabilir, istediğiniz kişilere ulaştırabilir faydalandırabilirsiniz, kampanya süreci içerisinde değerlendirebileceğiniz %50 indirim kodu: bttkm 

2 yorum :

  1. Korelilere ve Japonlara cilt bakımında çok güveniyorum canım benim :) Mutlaka bakacağım. Öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım arkadaşım bende tuhaf bir gönül rahatlığı ile kullanıyorum ürünlerini :) bende çok öpüyorum canım benim <3 <3

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel