İndirimli Orijinal ve Outlet Parfümler - Givenchy Absolutely Irresistible

Güzel kokmak kadın-erkek herkesin önem verdiği bir unsur.Bu anlamda kullandığımız parfümlerin kaliteli ve orijinal olması güzel kokmamızın yanında daha kalıcı olması gibi güzel sonuçlar veriyor bizlere.Hal böyle olunca özellikle orijinal parfüm kullanmak en doğru seçim diye düşünüyorum. Türkiye'de bir çok mağaza,parfümeri ve bilinen büyük online kozmetik satış sitelerine ürün gönderimi yapan bir firma paylaşmak istiyorum bu yazımda sizlere..

Bu firmanın benim en çok hoşuma giden yanı Outlet kısmı! Şişesi açılmamış, sadece kapağı ve dış kutu jelatini olmadığı için Outlet kısmında %60 indirimle satışa sunuyorlar ürünleri.. Ancak buna rağmen firma özel tesislerinde sıfır kapaklar üretip ürünlere onları takıp bizlere satışta bulunuyorlar, bu anlamda gayet ilgili ve özenle çalıştıklarını söyleyebilirim..Müşteri hizmetleri de gayet güzel çalışıyor, aklınıza takılan her türlü soruyu online çevirim içi sorup cevap alabiliyorsunuz..

Sitede dünyaca ünlü bir çok marka parfümün satışı yapılıyor.. Gerek bayan gerekse bay bir çok ünlü marka satışta, üstelik sevdiğim bir diğer tarafları ise siteden yaptığınız alışveriş limiti her ne olursa olsun kargonuz ücretsiz! Ve en çok hoşuma giden ki bunu tüm satış sitelerinde görmek istiyorum artık! Kapıda ödeme sistemi aktif. Kredi kartlarına vade farksız 3 taksit avantajı sunarken, kapıda ödeme seçeneğinin olması benim ekstra hoşuma gitti diyebilirim..
Youtube'de şöyle bir videosu bulunuyor sanıyorum en iyi anlatan video bu, benim genel olarak parfümler hakkındaki aklımdaki bir çok soruya da cevap bulduğum bir video oldu şahsen :)
Benim seneler evvel bayılarak kullandığım Givenchy Absolutely Irresistible oldukça kalıcı ve cezbedici kokusuyla favori parfümlerimin arasında diyebilirim, nadir sevdiğim akılda kalan kokular vardır hayatımda buda onlardan birisi..Özellikle notaların çıkış noktaları daha koklamadan almanıza neden olabilir derecede etkili..Mandalina, kırmızı funda meyveleri ve kırmızı biber,mısır yasemini (yasemin kokusuna ayrıca bayılırım)ve portakal çiçeği,kedi otu, sedir, paçuli ve kehribar notaları ile eşsiz bir koku çıkıyor ortaya..
 Şimdi bu parfümün satış fiyatı indirimle 243 TL peki ya Outlet fiyatı? Outlet fiyatıda 113 TL gibi harika bir indirimle satışta! bunu görmek çok hoşuma gitti, bayıldım.. Hem marka, hem orijinal hemde uygun fiyatlı parfüm isteyenler için inanılmaz harika bir fırsat bence.. 
Givenchy Absolutely Irresistible
Ben şahsen site var olduğu müddetçe buradan uzun vadede alışveriş yapabilirim diyorum, oldukça hesaplı bir alışveriş olacağını düşünüyorum..Marka parfüm kullanan kişilerin sıklıkla uğrayacağı bir adres,üstelik yeni kayıt olan üyelere 30 TL gibi bir indirim sunuyorlar..Hem kargo bedava, hem güvenilir, hem orijinal, hem indirimli, hem de kapıda ödemeli gibi insanı cezbeden bir çok özelliğe sahip. Bu tip sitelerin çoğalmasını dileyerek sitenin linkini buraya bırakıyorum, mutlaka inceleyin derim..

15 yorum :

  1. Teşekkürler canım bilgi için :*

    YanıtlaSil
  2. Süper fiyat iyi ki yazdınız :) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim,gerçekten çok avantajlı, işinize yarıyorsa ne mutlu bana :)

      Sil
  3. Kesinlikle, orta sınıf bir parfüm bile 80-90 ken böyle bir fiyata asla kaçmazlar :) Rica ederim..

    YanıtlaSil
  4. ay parfüm deyince kendimi kaybediyorum :-)))

    YanıtlaSil
  5. siteyi incelemeye aldım canım bu aralar parfüm manyağı oldum da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İncele canım, ne kadar avantajlı olduğunu göreceksin :)

      Sil
  6. Ben parfümlerimi mümkün olduğunca free shoplardan alıyorum artık canım benim. Gerçekten çok pahalılar burada. Ellerine sağlık canım arkadaşım, inceleyeceğim siteyi hemen <3 <3 Öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değilmi canım cidden bazı yerler de ekstra fazla satıyor anlamıyorum :/ Bu gibi yerler büyük avantaj sağlıyor işte böyle yüksek fiyatlı ürünlerde.Beğenmene çok sevindim canım arkadaşım,çok teşekkür ederim çoook öpüyorum <3 :**

      Sil
  7. Dior un iki parfümü var çok sevdiğim yıllarca kullandığım. Ama rakamları 350-400 lere fırlayınca bıraktım kullanmayı. Ben onlara bir bakayım:)
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım burada daha uyguna satılıyordur, çok fazla uç olunca fiyatlar insan ister istemez çekiyor kendini aynen😊rica ederim..

      Sil
  8. Kapıda ödeme seçeneğinin olması ve yeni üyelere indirim yapılıyor olması gerçekten çok güzelmiş. Hemen gidip bir göz atayım. Bu arada blog dünyasında yeniyim. Blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım. Bloguma da beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir çok avantajı olan bir site,ziyarete değer.. Hoşgeldiniz ama isminizi göremedim listemde, hangi isimle takip ettiğinizi yazarmısınız rica etsem..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel