Zigavus Isolde Antı-Aging Beyaz Kil Maskesi

Kil maskeleri cilt bakımımda kullanmayı sevdiğim ürünlerimin başında geliyor. Cildime kilin yapısının çok iyi geldiğini düşünüyorum,gerek aktarlardan gerekse de hazır olarak çeşitlili markaların kil maskelerini kullandım vede hali hazırda kullanmaya devam ediyorum.Yine onlardan birisi dikkatimi oldukça çeken yapısıyla Zigavus İsolde Antı-Agıng Beyaz Kil Yüz Maskesi oldu.. Zigavus'u genelde saç bakım ürünleriyle tanıyoruz ancak bu kil maskesi benim dikkatimi anti aging oluşuyla vede kokusuyla çekti ve hemen de bunu kullanmalıyım dedim..Almanya Lisanslı olmasıda ayrıca dikkat çeken özellikleri arasındaydı benim için..
Zigavus Isolde Antı-Aging Beyaz Kil Maskesi
Maskeyi almamın aslında en büyük sebeplerinden biri beyaz kil olması. Diğer kil maskelerini kullanmış ve gayette memnun kalmıştım, beyaz kili ilk kez görüyordum, farkı etkileri nedir ne değildir epey merak ettim açıkçası.. Üstelik anti aging olması ekstra cezbetti 30 yaş üzeri olunca bu tip ürünler daha bir dikkatimi çeker oldu benim :)

Ürün Koalin, Jojoba, Camphor, Aloe Vera, Geraniol özleriyle zenginleştirilmiş. Bu yüzden mi bilmiyorum inanılmaz güzel bir kokusu var, ferah ferah misler gibi kokuyor..
  • Ciltteki pürüzleri gidermede etkidir.
  • Ciltte oluşan toksinleri temizler.
  • Cildin daha canlı görünmesini sağlar ve cilde parlaklık verir.
  • Cildin temizlenmesini sağlar onarıcı özelliği vardır.
  • Sebum oranını düşürür ve gözenekleri açar.
Zigavus beyaz kil maskesi geliştirilmiş zengin bitkisel kompleks ve beyaz kil mineralleriyle cildi nemlendirir ve eşsiz bir ferahlık sağlarken, özel içerikli kil maskesi, gözenekleri sıkılaştırarak cilt üzerindeki fazla yağı alır ve derinlemesine temizlik  ve bakım sağlıyor.. Cidden cildinizin sıkılaştığını, aydınlandığını ve gözeneklerin küçüldüğünü daha 1 ay gibi kısa sürede gözlemleyebiliyorsunuz..  
Zigavus Isolde Antı-Aging Beyaz Kil Maskesi
Ürünün çok az bir kısmı tüm cildinize yetebiliyor, öyle ki ben hala daha kavanoza başlamadım, kapağındaki bulaşmış ürünü uygulamaya devam ediyorum..Bu da fiyatını ciddi anlamda hakettiğini gösteriyor bana göre, 200 ml bir kavanoz rahat rahat kullanılabilinir..

Maskeyi ince bir tabaka halinde göz çevrenize gelmeyecek şekilde bir fırça yardımıyla ki ben ellerimle uygulardım daha önce artık kedi dili dediğimiz yassı fırçalarımdan birini maske kullanıma yırıp onunla yapmaya başladım, cidden daha iyi sonuç alıyorum uygularken hem rahat hemde faz ürünü almaktan kurtuluyorsunuz..İnce tabaka halinde uyguladığınız maskeyi 15 dakika gibi bir süre sonra sonra yüz temizleme süngeriyle silip duruluyoruz..Ben bir buçuk haftada bir gibi bir sürede yapıyorum bazen haftada bir oluyor..
Zigavus Isolde Antı-Aging Beyaz Kil Maskesi
Beyaz kil maskesi diğer kil maskeleri gibi bir süre sonra katılaşıp ciltte kötü bir görünüm vermiyor, evet cildi gerdiğini, birşeylerin doğru ilerlediğini hissedebiliyorsunuz sırf kokusu bile cildinize iyi geleceğini düşündürttürüyor sizlere çünkü fresh, buram buram nanemsi kokusu cildin nefes almasını sağlıyor resmen, bunu çok net hissedebiliyorum.. 

Markanın bir ürünü daha var ki onuda cidden merak ediyorum, dakikalar içerisinde cildinizi sıkılaştırıp, kırışıklık,şişkinlik vs gibi cilt sorunlarını minimuma indirim pürüzsüz bir cilt vaad ediyor.Bu ürünü de eczanelerde rahatlıkla bulabilirsiniz aynı zamanda sitesinden de temin edebilirsiniz.. 
Zigavus Isolde Beyaz Kil Yüz Maskesi'nin Eczane fiyatı 55 TL açıkçası gayet uygun bir fiyatı olduğunu düşünüyorum bu boyuta bakarsak.. Kesinlikle tavsiye ediyor, şans vermenizi öneriyorum.Özellikle benim gibi kil maskelerine ayrı bir güven ve ilginiz varsa kesinlikle seveceğinizi düşünüyorum..

27 yorum :

  1. Boyutunu göz önüne alırsak gayet uygun :) Ama ben ufak tek kullanımlık maskelerı daha çok seviyorum sanırım.Hoşuma gitmezse parama yazık olmuyor en azından :) güzerl günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen boyutuna bakılırsa çok çok uygun, kil maskeleri genelde olumlu sonuçlar veriyor en azından bana öyle :) Bu yüzden acımadım pek :) Teşekkür ederim..

      Sil
  2. Bu markanın kil maskesini denemedim ama clinique marka beyaz kil maskesini kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunuda öneririm, denek gelirsen bir göz derim eczanelerde tester oluyor..Clinique denemedim bende, eminim oda başarılıdır..

      Sil
  3. Canım benim, biliyorsun ben uzun süredir Moshos kullanıyorum, beyaz kil maskesi görünce garip geliyor artık😃😃 Yeni kil maskeleri denemek istiyorum, bu da aklımda olsun alternatif olarak bakabilirim. 200 ml ürün gerçekten çok bereketli olacaktır😊😊 Ellerine sağlık canım arkadaşım, öpüyorum kocaman❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım benim uzun süre kullanınca bir şeyi insan değişik hissediyor :))Bunu sevebilirsin diye düşünüyorum, hem bereketli hemde cildin nefes aldığını hissediyorsun resmen uygulama çok keyifli :)) Teşekkür ederim canım arkadaşım, bende çook öpüyorum koskocamn <3 <3 :*

      Sil
  4. kil maskelerini gerçekten çok seviyorum ve beyaz kil maskesinin etkilerini bilmeyen yoktur sanırım. Çok beğendim ürünü canım ellerine sağlık😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bende gayet memnun kaldım diğer kil maskeleri gibi, sana da öneririm :) Teşekkür ederim canım <3

      Sil
  5. Bilgilendirici bir yazı olmuş, tesekkürler <3

    YanıtlaSil
  6. Çok merak ettim canım teşekkürler bilgilendirdiğin için😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım, umarım sende seversin şans verirsen <3

      Sil
  7. Kil maskeleri gerçekten çok işe yarıyor.Ben de Sephora'nınkini kullanıyorum.O bitince bu da aklımda olsun.Güle güle kullan şekerim.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen aklında olsun, Sephora'nın kini de ben kullanmadım oda benim aklımda olsun, beyaz kili de sevdim çünkü onuda sevebilirim..Teşekkür derim canım, sevgiler..

      Sil
  8. Neden bilmiyorum kil maskesi uyguladığım zaman cildimin tamamen temizlendiğini hissediyorum. Özellikle karma t bölgesi yağlı bir cildim olduğu için kil maskesi o yağı cildimden güzel arındırıyor.Bu nedenle bu maskeyi çok merak ettim, mutlaka şans vericem. Emeğine sağlık cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende o düşüncedeyim, sanki asıl temizleyen kil maskeleri cildimi,çok garip..Umuyorum ki bunuda seveceksin, teşekkür ederim canım :)

      Sil
  9. Kil maskelerini seviyorum bunu da deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bunuda seversin, kil sever olarak ben sevdim :)

      Sil
  10. Almanya lisansli ise burda da bulabilir miyim ki , bir bakicam hic beyaz kil maskesi kullanmadim ve yas 30 üzeri olunca benim de ilgimi cekti olumlu paylasiminizdan sonra.. Diger dakikalar icerisinde cildi skilastiran ürünü de merak ettim acikcasi, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bilmiyorum ancak orası lisanslı bir ürünse bulunması hem daha kolay hem daha uygun fiyatlıdır,kanımca..Umarım bulabilirsiniz..Ben gayet memnun kaldım, aynen anti-aging ürünler daha bir dikkatimi çekiyor benimde.Diğerini bende çok merak ediyorum,oda başarılıdır umarım bunun kadar..Sevgiler..

      Sil
  11. FARKLI MARKALARIN KİL MASKELERİNİ DENMEYİ ÇOK SEVİYORUM BUNU DA ÇOK DENEMEK İSTİYORUM :) ELİNE SAĞLIK CANIM GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bunuda seversin umarım kullanırsan ki ben gayet memnu kaldım,elimin en sık gittiği kil maskem oldu diyebilirim, diğerlerini ötelemek istemiyorum ama yapacak birşey yok bu aralar buna sardım :) Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  12. beyaz kil maskelerini genellikle çok başarılı buluyorum, ben düzenli olarak moshos kullanıyorum ama arada başka şeyler de deniyorum. moshosa en yakın performansı dermokilin beyaz maskesinde bulmuştum, bir de bunu deneyeyim oldukça güzelmiş, kolay kolay da bitmez hem. elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen pek kolay biteceğe benzemiyor :) Dermokil beyaz olan moshos'a benziyorsa denemek lazım onuda..Rica ederim :)

      Sil
  13. siyah noktalarin azalmasinda da etkisi oluyo mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet düzenli kullanımda diğer kil maskeleri gibi siyah noktaları temizlemede etkili..

      Sil
  14. ben duzenlı kullanıyorum sıyah nokta kalmadı ve cıldım daha parlak ve purussuz

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel