İndirimde The Balm'dan Neler Alınmalı?

İndirimde alabileceğiniz, almayı düşünüp kararsız kaldığınız, hangisini alsam daha çok kullanırım dediğiniz The Balm ürünlerini sizlerle paylaşmak istedim, yaklaşan büyük bayram indirimi içinde güzel fikir olabilir ne dersiniz?
İndirimde The Balm'dan Neler Alınmalı?
İlk olarak mat ve pastel tonları sevenlerin mutlaka en azından Meet Matte Nude yada Trimony paletlerinden birine sahip olması gerekiyor diye düşünüyorum.Oldukça bereketli olan bu paletteki farların kalıcılıkları,pigmentleri de diğer balm paletlerdeki gibi gayet başarılı.Özellikle Matt Singh rengi katlanma bölgesinde çok hoş duran bir renk..

Bir paletim olsa içinde bir kaç ayrı tonlarda allığım olsa, bronzerim,rujum olsa,aydınlatıcım,bir kaç güzel renkte gece-gündüz makyajımda kullanabileceğim farlar olsa diyenler direkt In Thebalm of Your Hand paletini alıp çıkabilirler. Bu palette yok yok, özellikle seyahatlerde inanılmaz yerden tasarruf ve içerisindeki ürünleri bir şekilde tek tek alamayan, almaya gerek duymayan yada keşke hepsi bir yerde olsaydı da taşımasaydım bunca şeyi diyenlerin bayılacağı bir palet. İçerisinde ne yok ki? Hot mama,Bahama mama,Cabanaboy,İnstain-Argyle allık, Mary Lou Manizer, Mia moore ruj, apple paletten Caramel allık-ruj, Balm Jovi'den Lead Zeppelin, Nude Tude'den Sexy, Shady Lady paletlerden İnsane Jane ve Mischevious Marissa renkleri..  Daha ne olsun :)

Yine sedefli ancak toprak tonların hakim olduğu bir palet isteyenlerin Nude Tude'ye bir göz atmasını öneriyorum. İçerisinde çok güzel renkler var ve cidden bu paletle onlarca farklı göz makyajı yapabilirsiniz,gece-gündüz rahatlıkla bu paleti kullanabilirsiniz.Yapıları yumuşacık ve oldukça pigmentli diğer paletlerdeki gibi..Özellikle metalik renkler yansımaları en iyi olan renkler..

Farklı renklerde göz makyajı sevenler,özellikle yansımaları harika bir palet ki ben bu palete bayılıyorum Balmsai'ye mutlaka bir göz atsınlar..Her yerde kolay kolay bulunmayan renkleri içerisinde barındıran bir palet bu anlamda palete bayılmamak elde değil. Özellikle Surfari,Pıpelıne, Woodıe, Dıg It bu renkler cidden efsane ve arasanız zor bulabilecğiniz renkler.. Yaz-kış rahatlıkla bu renkleri kullanabilirsiniz.Ayrıca farlar ıslak kullanıma uygun vede kaş için ayrıyeten 3 adet farıda mevcut.Kolay smokey eyes makyajı yapmanıza olanak sağlayan şablonlarıda unutmamak lazım.Bu palet benim olmazsa olmaz paletlerimden..

Küçük olsun içinde aydınlatıcım,bir allığım birde farım olsun atayım çantama çıkayım diyenler, Auto Balm paletler tam size göre! California ve Hawaii paletlerinden dilediğiniz birini günlük çok rahat kullanıp yanınızda da taşıyabilirsiniz..

2. bitirdiğim yüzümde yok gibi duran,makyajı gayet başarılı tutan özellikle göz altlarım için bayıla bayıla kullandığım Sexy Mama, transparan pudra arayışında olan siz için yerinde bir tercih olacaktır.Her cilt rengine uyum sağlayacak renksize çok yakın bir pudra, sabitlemesi,yok gibi durması alınası sebeplerden.. Öyle ki indirim dönemlerinde yapabiliyorsanız stok yapmanızı öneririm, keza pudra en çok tükettiğimiz ürün ve balmda ki güzel indirimi her zaman yakalayamayabiliyoruz :)

Mary Lou minazer, ölçülü kullanıldığında çok doğal yansımaları olan,evladiyelik bir aydınlatıcı..Boyutu cidden çok iyi kolay kolay bitebilecek bir ürün asla değil, indirimde kesinlikle bu aydınlatıcıya şans vermenizi öneririm.Göz pınarları gibi odak noktalarda da çok hoş durduğunu söylemeliyim..

Far bazım! Put A Lid On It! onsuz makyaj yapmıyorum diyebilirim.Elim ilk ona gidiyor, öyle güzel bir tutuşu var ki, gün içerisinde farınız ister krem ister toz olsun çok başarılı bir şekilde sabitliyor ve farınızın rengini direkt ambalajdaki gibi alabiliyorsunuz. Fiyat performans olarak oldukça başarılı bulduğum bir baz, kesinlikle indirimde şans verin derim..

The Balm Give Crease a Chance Çift taraflı far fırçası. Sadece bu fırçayla seyahat etmişliğim, aylarca sadece bununla makyaj yapmışlığım var. Öyle ki karıştırma kısmı muazzam güzel dağıtma yapıyor ve oldukça homojen bir görüntü veriyor.Sık sık yıkamama rağmen hala gayet düzgün duruyor ve performansı gayet yerinde :) Diğer geniş kısmı ise benim gibi ürünü bol bol uygulamayı seven biri için inanılmaz keyifli kullanılabilecek yapıda :) tek bir hamlede farınızı yayıp diğer işleme geçebiliyorsunuz.Oldukça kolay yıkanıp arınıp ve aynı hızla da kuruyor.Bu fırçaya sahip olmalısınız!

The Balm Meet Matt(e) Hughes Likit Rujlar ülkemize ilk geldiklerinde adından en çok söz ettiren Charming,Committed ve Adoring'ti. Bene dayanamayıp bu 3 rengi almıştım. İlk mat ruj deneyimimdi ve ben gayet sevdim bu seriyi. Özellikle Adoring'i geçen sonbahar ve kış aylarında bol bol ve severek kullandım.Hafif göz makyajıyla ve beyaz tende inanılmaz güzel duran bir bordo-kırmızı renk.
Committed nude'nin güzel bir tonu.Her dudakta farklı durduğunu gözlemlesem de Charming gibi, benim dudağımda ölü gibi durmayan bir nude renk çıktı ortaya.Bu rengide severek kullandım vede kullanıyorum.Ölü göstermeyen nude arayanlar bir bakmalı..
Charming pembe-gül kurusu alt tonlarında çok hoş bir renk.Joker her dudağa yakışabilen bir renk diye düşünüyorum.Özellikle Adoring ve Charming çekmecede bulunması gerekenlerden :) Yeni gelen renkleride çok güzel mutlaka bu yeni gelenlere de göz atın derim, özellikle birbirine yakın gibi görünüp dudakta ilginç bir şekilde bambaşka duran renkler, inceleyin!

The Balm'dan almayı düşündüğüm bir kaç ürün daha var benim, sizlerin de akıllarınızda özellikle indirimler yaklaşırken sorular oluşuyorsa umuyorum ki yazım sizlere ufacıkta bir fikir olur..

Sevgiler, şimdiden iyi alışverişler..

37 yorum :

  1. bende bu balm'ın ürünlerini kim bitiriyor diyordum !!! şaka bir yana hepsini iyi günlerde kullan ... sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir başladımı gerisi geliyor işte :) Teşekkür ederim..Sevgiler..

      Sil
  2. Harika bir yazı olmuş canım arkadaşım, ellerine sağlık :) The Balm çılgınlığı diye bir şey var gerçekten ve hepimiz bayılarak kullanıyoruz. :) Benim de gözüm Voyage2 paletinde bu ara :) Öpüyorum kocaman <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alelacele indirim başlamadan yazmak istedim,zaman içinde çoğalınca tekrarlamak farz oldu :) Beğenmene çok sevindim canım arkadaşım :) Voyage2 almaya gidip tükendiğini görünce ın thebalm paletini almıştım, onuda artık sırf ambalajı için alırsam alırım, ilginç bir çekiciliği var al diyor beni :)Bende çook öpüyorum canım benim <3 <3 :***

      Sil
  3. Kesinlikle çok yardımcı oldu. Ben de Sexy Mama'yı severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. In the Balm of your hand kesinlikle istediğim bir ürün ama bayram indirimine alabilirmiyim bilmiyorum?Çok güzel bir yazı olmuş emeğine sağlık.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım denk gelir alabilirsin, oldukça işlevsel bir palet. Beğenmene çok sevindim canım teşekkür ederim..Sevgiler..

      Sil
  5. Çok güzel ve bilgilendirici bir yazı olmuş emeğine sağlık. in the balm of your hand paketinde gözüm var :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde indirim dört gözle bekleniyordur :) Beğenmene çok sevindim canım, teşekkür ederim..

      Sil
  6. Güzel seçimler canım benim, ın thebalm aldıktan sonra mary louya pek gerek kalmaz aslında çoook küçük fark var aralarında ama sen bilirsin koleksiyona ekliyim diyorsan sen bilirsin :))Beğenmene çok sevindim canım,umarım denk getirebilirsin <3 <3 Çook öpüyorum güzel gözlüm benim <3 <3 <3 :**

    YanıtlaSil
  7. Çok kapsamlı bir yazı olmuş emeğine sağlık arkadaşım. The Balm'ı o kadar sevmeme rağmen hala bir paletim bile yok şu an bunu farkettim :) Bende en çok Bahama Mama bronzer ve Put a lid on it far bazını beğeniyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmiş olmana çok sevindim canım teşekkür ederim. Umarım deneyimlersin sende ve diğerleri gibi severek kullanırsın :)Far bazı bir tane :)

      Sil
  8. Ne güzel Balm dosyası olmuş, kalemine sağlık. Rujlardan edineceğim sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmiş olmana çok sevindim, teşekkür ederim..Özellikle yeni gelen renklere mutlaka bakmalısın :)

      Sil
  9. Nude paletler,Mary Lou ve Meet Matte rujlar ilk favorilerim benimde.İndirimde bakmadan geçmediğim bir marka The Balm! ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle indirimde niyet olmasa bile bakmadan geçilemiyor <3

      Sil
  10. Far bazı olmadan göz makyajı yapamayanlardanım.
    The balm bu konuda çok iyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katılıyorum, balmın bazı en iyilerden!

      Sil
  11. Meet Matte Nude paletini indirimde bir yakalasam *.*

    YanıtlaSil
  12. Tirimony'i almamak için savaş veriyorum şurada ama 😫😩

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) O savaşları vermeye alışkınız, sonuç kaybeden biz :)

      Sil
  13. The Balmı cok seviyorum bende paletlerinden yok ama diğer ürünlerden var. Özellikle likit mat rujları efsane <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen likit rujları çok güzel, son gelenlerle pekişmiş iyice :)

      Sil
  14. Tam tatil öncesi ben bu nude tude paleti nasıl bavula koyucam diye düşünüyordum. Yazını okuyup tesadüfen gratis görünce kaptım california yı 24.90 a inmiş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika bir seçim yapmışsın o halde, allık, aydınlatıcı ve far minicik bir palette seyahatler için birebir :))Güle güle kullan :)

      Sil
  15. Ne güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim <3

      Sil
  16. Hep bu indirimler yaktı bizi :))) hepimizde küçük bir the balm standı var Gratis sayesinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle Gratise rakip olabiliriz neredeyse :)))

      Sil
  17. Merhabalar,Balm ürünlerini bende severek kullanıyorum.Meet matte nude paletini almayı düşünüyorum fakat kararızım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,kararsızlığınız Trimony ile arasında kalmaktan dolayı ise Trimony'i ilk olarak alabilirsiniz derim.Nude'de de çok güzel renkler var Trimony'de de ben nudeyi ilk almasaydım Trimony alırdım ki onuda almayı düşünüyorum kesinlikle..

      Sil
  18. Hepsi birbirinden güzel ürünler iyi günlerde kullan inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok daha güzelleri senin olsun inşallah, teşekkür ederim canım.

      Sil
  19. Çok güzel bir yazı olmuş Gonca'm emeğine sağlık <3 Benim en merak ettiğim ise rujları :) bir alıp deneyemedim şu rujlarda yaaa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim, mutlaka bak derim canım, bu indirimde çok uyguna geliyor uzun zamanda yapmazlar böyle indirim,seveceksinn :))

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel