La Roche Posay Effaclar Gel - Yağlı ve Hassas Ciltler

Yüz temizleme jellerine karşı özellikle son zamanlarda ayrı bir ilgi duyar oldum. Yeni ürünler deneme aşkıyla yanıyorum istemsiz, bu nasıl o nasıl, etkisi gerçekmi, değermi gibi sorular dolaşıyor kafamda. Aslında bu sadece yüz temizleme ürünleriyle de sınırlı değil, sanırım sonbaharın gelmesiyle bakım aylarına giriş yaptığımızı müjdeliyor bu haller :)
Bu yazımın konuğu olarak La Roche Posay Effaclar Jel'i seçtim. Son zamanlardaki elimin gittiği tek temizleme jelim.. İlk olarak temizleme jelinden kısaca bahsetmek istiyorum. Bendeki çeşidi yağlı ve hassas ciltler için sabun içermeyen olanı.Böyle dense de tüm cilt tiplerinin kullanıma uygun olduğu da belirtiliyor..
La Roche Posay Effaclar Gel - Yağlı ve Hassas Ciltler
Özellikleri:
  • Effaclar Gel hassas ciltler için yeni formülüyle cildi nazikçe temizler, kirden ve sebumdan arındırır. 
  • Ciltte temizlik ve tazelik sağlar. 
  • Rahatsızlık karşıtı ve yatıştırıcı etkileye sahip La Roche-Posay Termal suyu içerir. 
  • Cilde uyumlu pH'a sahiptir. 
  • Sabun, renklendirici madde, alkol ve paraben içermez.
La Roche Posay Effaclar Gel İçeriği:
• Aqua-Water
• Sodium Laureth Sulfate
• PEG-8
• Coco- Betaıne
• Hexylene Glycol
•  Sodıum Chlorıde
•  Methyl Glucose Dıoleate 
• Zinc Pca
• Sodıum Hydroxıde
• Cıtrıc Acıd
• Sodıum Benzoate
• Phenoxyethanol
• Capryl Glycol
• Parfum – Fragrance 
Cilt Bakımı konusunda bir temizleme jelinden ne bekleniyorsa eksiksiz yerine getiriyor diyebilirim. Ürünün içerisinde sabun olmamasına rağmen çok hoş beyaz sabun kokusuna benzetiyorum aldığım kokuyu. Cildimin temizlendiğini buram buram beyaz sabun kokusundan da hissedebiliyorum verdiği etki yanında.. Koku hassasiyetimi artık bilmeyen yok sanırım :) 
Bu jeli bu kadar sevmemin asıl ve temel sebebi yağlı cildimin yağ sorununu kontrol altına alması ve parıl parıl bir cilt sunması oldu.Daha öncesine nazaran daha az yağlı bir ciltle uyanıyorum.
Akne oluşumunu engelleyen bir ürün olduğu için ekstra hassas bir olduğunu düşünüyorum, çok fazla akne problemi çok yaşan biri değilim ancak olası durumda engelleyeceğini içeriğine bakarsam düşünüyorum..Gözlemlediğim bir diğer etkisi de noktaları ve gözenekleri çok iyi temizliyor olması. Cildimin nefes aldığını, tertemiz görünen yüzümden anlayabiliyorum.Ciddi anlamda bundan sonra bittikçe alacağım bir temizleme jeli La Roche Posay..
La Roche Posay Effaclar Gel - Yağlı ve Hassas Ciltler
Ürün şeffaf yapıda ve gayet akışkan.125 ml olmasına rağmen hemen bitebilecek bir ürün değil, keza az bir miktarı gayet yeterli geliyor yüzünüze.Bunun yanında 200 ml olan boyuda var.. Yıkama sonrası hemen hemen tüm temizleme ürünlerinde olduğu gibi kuruluk hissediyorsunuz belirli bölgelerde, nemlendiricinizi sürebilirsiniz bu aşamada..

La Roche Posay Effaclar Gel'i yağlıya dönük-yağlı ve Akneli ciltlere mutlaka tavsiye ederim.Vaat ettiği tüm özellikleri yerine getiren harika bir temizleme jeli..

18 yorum :

  1. La Roche Posay ürünlerini genel olarak çok seviyorum. Bu yaz ben de bir nemlendiricisini kullandım, termal suyu ve temizleme ürünleri de şahane :) Cilt bakımında ben de yavaş yavaş dermokozmetiğe yönelmeye başladım canım arkadaşım, baktım bu içerik konusu sıkıntılı... Hele ki, mineral yağ ve petrol ürünü görünce artık ürünü çöpe atasım geliyor. Bebak bitince yedekteki Garnier'i kullanayım dedim, içeriğinde mineral yağ varmış hiç dikkat etmemişim, Bebak'ın gözünü seveyim dedim :D Artık içim rahat etmiyor, cildimize bakım yapalım derken ne sürüyoruz kısmını düşünmeye başladığımdan beri, dermokozmetik alıyorum ben de, La Roche Posay de bu anlamda güvendiğim markalardan. Mutlulukla kullan canım benim :) Öpüyorum kocaman <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Termal suyunu özellikle merak ediyorum zaten, bende markayı genel olarak sevdim diyebilirim :) Bebak bitane canım :D En güzeli en sağlıklısı dermokozmetik ürünler aslında,keşke sadece bu tarz ürünler kullanabilsek,cilt haberimiz olmadan içten içe eriyor :/ Çok teşekkür ederim canım arkadaşım benim bende kocaman öpüyorumm <3 <3 :**

      Sil
  2. Ben de severim bu jeli özellikle sivilceli dönemlerinde iyi geliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sivilcelerimde çıkınca etkisini merak ediyorum bende..

      Sil
  3. Bu markaya merakım gittikçe artıyor. Hala daha ürününü kullanamadım, sanırım gelecek aylarda paramı biriktirip incelicem :) Yazı şahane olmuş teşekkürler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim dönemlerini takip edersen gayet uygun canım, rahatlıkla edinebilirsin, cidden güzel ürünleri var :) Rica ederim <3

      Sil
  4. Bu ürün iki senedir hep alınacaklar listem de :) ama nedense bir türlü fırsat bulamadım.Daha önce okuduğum yorumlar da hep olumluydu, özellikle karma yağlı ciltli arkadaşlar çok memnun olduklarını söylemişler.Senin de söylediğin gibi sonbahar ayları bu tarz ürünlere geçmemiz gerekiyor...Cnm çok tşkler bu ürünü hatırlattın bana :) ve güzel yorumun için ;) öpt...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilirim benimde listemde aylardır alınmayı bekleyen ama bir türlü sırasını kaptırıp kalan ürünler mevcut :) Cidden beğendiğim bir ürün oldu, umuyorum ki sende beğenirsin memnun kalanı çok fazla kesinlikle. İşine yaramasına sevindim yazının,rica ederim canım çok teşekkür ederim :) :*

      Sil
  5. Effaclar serisini tüm ürünleriyle denemek istiyorum bende . Elimdekiler bitince geçiş yapıyor olacağım. Eline sağlık canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sende seversin geçtiğin zaman, ki bende diğer ürünlerini merak ediyorum denemek istiyorum, bunu çok sevdim çünkü..Çok teşekkür ederim canım <3 :)

      Sil
  6. Benim cildim karma canım ama memnun kaldığına sevindim, mutlulukla kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım buda karma-yağlı ciltler için zaten..Teşekkür ederim canım :*

      Sil
  7. Bende bu ara temizleme jellerine taktım, havanın sıcaklığından neminden kuru cildim bile yağlanır oldu. Sürekli daha temiz hissetmek istiyorum. Teşekkürler detaylı anlatımın için çok ilgimi çekti..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim işine yaramasına çok sevindim. Gerçekten özellikle yağlı ciltler cildinin temizlendiğini çok zor anlayabiliyorlar, bu anlamda ekstra bakım gerektiriyor durum..

      Sil
  8. Ben de büyük boyunu 3 haftadir sabah aksam düzenli kullaniyorum ve sivilce olusumunu engelledigine katiliyorum , ellerinize saglik, gec kesfettigim bir ürün oldu maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle aynı düşünüyorum, bende çok geç fark ettim bu ürünü.Şimdiyse bitince büyük boyunu almayı planlıyorum o denli sevdim.Sivilce oluşumunu test edip onay vermişsiniz bu anlamda olası bir sivilce oluşumunda güzel sonuç alacağım için mutluyum bende.Çok teşekkür ederim..

      Sil
  9. Belki kızım için daha uygun olacağını düşündüm.

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel