Revox At Kuyruğu Şampuanı

Saç dökülmesini engelleyen ve kepek önlemeye yardımcı Revox At Kuyruğu Şampuanı bu yazımın konuğu. Özellikle dökülme problemim için satın almıştım bu şampuanı.Sevip memnun kalanı çok fazla bu yüzden bende denemek istedim,işe yaramasını umut ederek.. 
Revox At Kuyruğu Şampuanı
Özellikle şampuanın özelliklerinden kısaca söz etmem gerekirse;
REVOX; At kuyruğu şampuanı Horse Tail extractın içeriğinde bulunan Silisilik asit sayesinde saç dökülmelerine neden olan pek çok sebeple saç köklerine yeterli oksijen ve besinlerin ulaşmasına engel olan radikallerin olumsuz etkilerini içeriğinde bulunan ve tümüyle bitkisel olan Horse Tail Complex ile engeller, saç derisi ve saç foliküllerinin yeterli oksijen ile besin eksikliklerinin giderilmesini sağlar.

Revox at kuyruğu şampuanı, kepek oluşumunu engeller, pH değeri saç ve saç derisine uygundur, Şampuanın eşsiz ve patentli formülasyonunda bitkisel extractlar kullanılmıştır, şampuanın aktif maddeleri bitkiseldir..

Peki benim bu şampuan hakkında ki düşüncülerim neler? 
Şampuanı düzenli kullanmaya çalıştım.Şampuanın kokusuna bayıldım diyorum ilk olarak. Bitkisel özlerin yoğunluğu bu güzel kokuyu vermesine sebep sanıyorum.Duş sırasında ve sonrasında bile buram buram kokusunu alabiliyorum.
Revox At Kuyruğu Şampuanı
Saçım üzerindeki etkile ise şöyle, öncelikle dökülme problemime pek faydası olduğunu söyleyemiycem. Hala dökülmem devam ediyordu sadece %20 lik bir kısımda etkisini gördüm diyebilirim,büyük oranda dökülmem devam ediyor.. 
Dökülme problemime çok faydasını göremesemde, Revox At Kuyruğu şampuanının saçı ciddi manada uzattığını söyleyebilirim.. Saç uzatma konusunda hızlı bir işleyişi var şampuanın.Bunu yaklaşık 1 ay gibi kısa bir sürede görebildim..Ve en net gördüğüm alanı ise kesinlikle kepek önlüyor olması.Neredeyse bu şampuanı kullandığım dönemde ve kullanmayı bitirdiğim süre sonrasında da kepek sorunum tamamen ortadan kalktı.Aman aman bir kepek problemim yoktu evet ancak normal düzeyde seyreden kepek sıkıntıma oldukça fayda sağladı.Yineliyorum saç yapısı bunda büyük etken,farklılık göstermesi büyük olası..
Revox At Kuyruğu Şampuanı
Bir kaç yerde serumla desteklenirse şampuanın daha net etkisini görebilirsiniz deniyordu ancak sadece şampuan kullanan kişilerde var etkisini net gören.Dediğim gibi bu tamemen saç yapısı ile alakalı bir durum..

Revox at kuyruğu şampuanı 400 ml ve fiyatı 39 TL civarı. Zaman zaman indirime giriyor denemek için bu zamanları düşünebilirsiniz benim yaptığım gibi..

19 yorum :

  1. Canım benim ben bu şampuanı bir deneyemedim, fırsat bulup :) Çok da merak ediyorum. Bu sene kesin deneyeceğim. Saçım pek uzamaz benim, bakalım bende nasıl olacak diye merak ediyorum. Şeffaf olmasını da çok sevdim, şeffaf şampuanlar bana iyi geliyor. :) Ellerine sağlık can arkadaşım, harika bir yazı olmuş yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet can arkadaşım şeffaf, banada daha temiz katkısız havası veriyor şeffaf ürünler ilgin ki :) Uzatmada faydasını görebilirsin umarım, saç yapısı önemli tabi ama genel olarak dökülme daha zor bir sıkıntı uzamadan, uzama konusunda faydasını görürsün dilerim inşallah :) Rica ederim canım arkadaşım benim,beğenmene çok sevindim <3 <3 :)

      Sil
  2. Demi canım aslında okadar beklenti içerisinde olmamak lazım, o kadar olumlu yorum okuyunca sadece şampuan etki eder diye düşündüm,takviye şart kesinlikle :)indirim döneminde denemek çok güzel fırsat böyle akılda kalan ürünleri :) Rica ederim canım benim, güzel gözlümm <3 <3

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım, keşke dökülmeye de iyi gelseydi benim de çok dökülüyor bu aralar :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, aynen ben etkisini o manada pek göremedim ama gören varmış.Bu aralarsa dökülme mevsimsel olabilir,düzene girer umarım :(

      Sil
  4. Bende bayılıyorum o kokusuna :) Dediklerin çok doğru,uzatmadaki etkisi muhteşem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ama :) Uzatma etkisi gerçekten iyi :)

      Sil
  5. benim saçlarımda da uzatma etkisi en çabuk ve en etkili gördüğüm özelliğiydi, iki kutu bitirdim çok memnun kaldım =)

    YanıtlaSil
  6. Fiyatından dolayı elim gitmemişti.Açıkcası saç uzatması ve kokusunun güzelliği çok cezbetti ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim dönemlerinde çok daha uyguna geliyor canım, o zaman değerlendirebilirsin,uzatmada cidden iyi :)

      Sil
  7. Ama benim en sevdiğim şampuan. Ben Revoxu kesfedeli postişleri falan attım. Çünkü saçlarım çok kolay uzuyor. Tek kötü tarafı hızlı uzadığı için beyazlarım çabuk geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzatma ve kepek önlemede başarısından dolayı benimde sevdiğim vede devamında da almayı düşündüğüm bir şampuan.Sadece dökülme olayına çözüm olmadı oda başka şeylerden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum,dökülme kolay kolay bitebilen bir sıkıntı değil çünkü, çok kollu maalesef..Çabuk uzayınca beyazlarında hızlı gelmesi var değilmi, doğru o bakımdan sıkıntı biraz ama ona da çare bulmuşsunuzdur mutlaka :)

      Sil
  8. Saçları zor uzayan biri olarak bende denemek istiyorum.Paylaşım için teşekkürler canım.Bende bloguma beklerim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman seveceğini düşünüyorum bu ürünü.Rica ederim canım, zaten takipteyim seni..Sevgiler..

      Sil
  9. bu şampuanı blog yazılarında ben de çok sık görüyorum. dökülmeye karşı etkili olduğunu biliyordum ama kepeğe de iyi geldiğinden haberim yoktu. tam da saçlarımla ilgili iki sorun :-) o zaman ben de deneyeyim ama fiyatı pahalıymış. bayram indirimine girer diye umuyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşırı kepek sorunum yoktu normal seyrindeydi, kesti çok şükür,uzatma konusunda çok iyi.Umarım sende memnun kalırsın canım. Bende indirim döneminde almıştım, 20 tl felan geliyor denemek için en uygun an,zaman zaman şampuanlarda,kişisel ürünlerde hafta sonları felan indirim yapıyor o zamanıda düşünebilirsin büyük indirime dahil olmazsa.Umarım denk getirip denersin canım sende vede memnun kalırsın :)

      Sil
  10. Ben bu şampuanı çok seviyorum.Kokusu muazzam.
    Saç uzatmada da çok etkili.

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel