Rimmel London Kate Moss Nude Ruj - 45

Rimmel London Kate Moss serisi rujlardan 45 numara bugün ki yazımın konuğu..Serinin özelliği bana göre hep açık tonlara sahip olmaları.En koyu rengi 48 numara bile ambalajda koyu iken dudakta hiçte öyle durmuyor, günlük çok rahat kullanılabilen renklere sahipler..
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj - 45
Rujların yapıları dudağı kurutmayan,yağ gibi akıp giden nemlendirici özelliği çok yoğun olan türde. Dudağa uygulamada zorluk yaşamıyorsunuz, bu yüzden kolay dağılabilen yapıda oldukları için dudak kalemiyle kenarları çerçevelerseniz daha rahat kullanabilirsiniz bu rujları..
45 numara pembe alt tonlu bir nude,en koyu renklerden birisi bu siz düşünün,diğeri ise 48 numara o bile gayet rahat kullanılabilinir bir tonda bir kahve rengi..
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj - 45
Kate Nude serisi rujların kokuları inanılmaz hoşuma gidiyor. Tatlı gibi kokan,anlatamadığım türde hoş bir kokuya sahip bu rujlar.Dikkat ettim Rimmel rujların geneli hoş kokulu oluyor..
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj - 45
Kate Nude serisi özellikle mat, dudağı kurutmayan rujlardan hoşlanmayan yada hem yapı hemde renk bakımından hafif rujlardan hoşlananların seveceği türde rujlar diye düşünüyorum.. 

Rimmel London Kate Serisi rujların fiyatı 16 Tl civarı Watsons mağazalarından markanın diğer ürünlerine de ulaşabilirsiniz..

16 yorum :

  1. 45 numara bende de var ve çok severek kullanıyorum. Rengi çok güzel... Eminim sana da çok yakışıyordur. Mutlulukla kullan canım arkadaşım. Öpüyorum <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım benim rengi çok şeker kokusu ondan şeker :) Çok teşekkür ederim canım arkadaşım sana da çok yakışıyordur bende eminim,çok öpüyorum <3 <3 :**

      Sil
  2. Rimmel ürünlerini bende beğenerek kullanıyorum rengide soft çok hoş gerçekten :)

    YanıtlaSil
  3. bende 48 numarası var en sevdiğim renk :-))45 de güzelmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 48 de benim hoşuma gidiyor, bu seriden alacağım diğer renk 48 :)

      Sil
  4. 45 numara cok güzelmis bende bakıcam mutlaka :)

    YanıtlaSil
  5. elinize sağlık =) sanırım bu serinin rnekleri kişinin dudak rengine göre değişiyor baya bi öünkü 48 bende morumsu dururken 45 yok gibi soluk, ölü gösterdi beni. benim dudaklarım koyu pembe sanırım o yüzden. baz ile kullanırsam çok daha iyi ve net sonuç alıyorum =) güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısınız, dudak rengi çok önemli..Serinin en koyu görünen 2 rengi bunlar fakat pekte öyle sayılmazlar.Dudak bazı kullanmadım henüz ancak merak etmiyorda değilim :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  6. bu markanın rujlarından her defasında tam alacak oluyorum sonra bırakıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kate serisi ve bu nude seriden bir kaç renge bakabilirsin canım, seversin bence..

      Sil
  7. Ayy rengi çok hoşmuş tam benlik,güle güle kullan .Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi çok tatlı:) Çok teşekkür ederim canım, sevgiler..

      Sil
  8. 45 ve 48 numara benim de favorim canım :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel