The Balm Balmsai Far Paleti

The Balm ürünlerinin bir çoğunu kullanıyorum vede memnunum.Şuana kadar kullandıklarımın içinde memnu kalmadığım bir ürünü sanıyorum ki yok.Aksine bittikçe aldıklarım, almaya devam etmeyi düşündüklerim var. İnsan bir şeye takarsa devamını da istiyor misali, balm'da da aynı durum söz konusu benim için :) ilk balm ürünüm The balm give crease a chance fırçamdı, sonrası çorap söküğü gibi geldi, ambalajlarının mı tatlılığı, yoksa çeken ne bilmiyorum, tüm standı eve getirme hissi var o zaman bu zamandır :)) 
Yazıma konu olacak olan, epeydir yazısını yazmayı düşündüğüm, kısmen efsane renklere sahip olduğunu düşündüğüm Balmsai Palet bu yazımın konuğu oluyor.
The Balm Balmsai Far Paleti
Aslında diğer balm paletlerinden de önce bunu almak istiyordum hep aklımda vardı, ancak nedense mağazaya gidince insanın öncelikleri bir anda değişiveriyor, buna yeni çıkardıkları ürünlerinde cazibesi eklenince, güzelim paletim ötelenip durdu haliyle.Ama sonu sonu serideki yerini aldı..
İlk olarak sanıyorum ki balmın en yumuşak farları bu palette, yumuşacık yapıya sahipler.Tek bir alımda bile tüm rengi verebiliyor özellikle koyu renkler ve sedefliler. Palette 12 far ve 6 kaş farı olmak üzere ki onları far olarakta kullanabiliyorsunuz, aynı zamanda ıslak kullanıma da uygun farlar bunlar tam 18 adet farklı renk mevcut. Direkt renklere geçmem gerekirse, malum havalar kapalı çok net çıkamamış olabilir, olabildiğinde yansıtmaya çalıştım..
The Balm Balmsai Far Paleti
İlk iki sırada favorim tek tek ayırmadan sedefli renkler diyebilirim,Wıpe Out renk hariç diğer renkler sedefli harika duran renkler..
The Balm Balmsai Far Paleti
The Balm Balmsai Far Paleti
The Balm Balmsai Far Paleti
Bu palete bu kadar bayılmamın nedeni bu sıra diyebilirim. Bence her yerde her zaman bulunabilen renkler değiller. Paleti özel kılanda bu özelliği diye düşünüyorum.. Özellikle Epıc hariç diğer 4 sıra efsane güzel renkler,bayılıyorum! Tek başına odluğu gibi kombin farlarla harika göz makyajlarına imza atılabilir bu renklerle..
The Balm Balmsai Far Paleti
The Balm Balmsai Far Paleti
Şu 5 sıra gerçekten harika, yumuşacık ve oldukça pigmentli.Renkler ayrı ayrı bayıldığım renkler, burada net çıkmamış ama gidip standa bakın derim, yakından canlı harika duruyorlar..
The Balm Balmsai Far Paleti
Bu sıra kaş doldurmak içinde kullan farlar, alttaki renkler smokey eyes makyajlar için rahatlıkla ve ıslak olarakta kullanılabilen renkler..
The Balm Balmsai Far Paleti
The Balm Balmsai Far Paleti
Baştaki rengin içerisinde minicik altın ışıltılar var,çok çok dikkatli bakarsanız görülüyordur resimde. Kuruda ziyade ıslak kullanımda net rengini veren bir renk..
Platette aynı zamanda bir alt bölüm bulunuyor ve orada eyeliner ve dumanlı göz makyajı yapmanızı kolauylaştıracak 2 adet şablo bulunuyor.Aynı zamanda ipuçlarıyla bu işi çok dah akolay yapmanıza olanak sağlıyor..
The Balm Balmsai Far Paleti
The Balm Balsai Palet benim en sevdiğim balm paletlerimin içerisinde.Yaz kış kullanılabilecek, çok özel renklere de sahip bir palet.. Fiyatı 85-90 tl civarı, Gratis mağazalarında satılmakta.. Zaman zaman yapılan indirimlerle 55-60 tl bulabilmek mümkün..

16 yorum :

  1. çok güzel bir tanıtım yazısı olmuş canım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Cok hoş bir palet . Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok hoş bir palet.Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Bu kadar sevdiğin bir paletin yazısını yazabilmek çok keyifli olmuştur eminim, canım benim. :) Güle güle kullan :) Bu paleti ben, kullanamayacağım renkler olduğu için almadım, günlük makyajda hep kahveler ya da gül kuruları kullanıyorum. Renkli göz makyajları senin gibi, şahane kahverengi gözleri olanlara bence daha çok yakışıyor. Mesela mavi ve açık yeşiller bende çok çiğ duruyor. Sen pek özel bulmasan da epic mesela tam benim sevdiğim tonlarda :) Ellerine sağlık canım arkadaşım, öpüyorum <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu sıralar üzerimde bir ağırlık var canım arkadaşım bilmiyorum, uzun uzadıya yazmak isterdim ama bloguma bu aralar biraz haksızlık ediyorum elimden olmadan :/ Ben çok renkli makyaj sevmem aslında, tonlarım bellidir ama bundaki o sedefli yanar döner renkler aklımı fena çeldi :)) Epic'i özel bulmamak değil aslında dediğim gibi benim tonlarım ama diğerlerine göre pigmentsiz, ayrı tutmam bu sebepten,kendini pek belli etmiyor göz kapağında, nötr renk gibi diyebiliriz biraz.Çok teşekkür ederim can arkadaşım <3 <3 :**

      Sil
  4. Çok güzel bir ürün gerçekten.Güzel günlerde kullanın<3

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullanın :) Renklerini çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Renkler cidden çok hoş.

      Sil
  6. Ben de The Balkm'ın kullandığım her ürününden memnun kaldım. Far paletleri zaten efsane.
    Bunun da kahverengilerine bayıldım.

    Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bir çok ürününden bende çok memnunum, balmsai onlardan sadece bir tanesi :) Çok teşekkür ederim..

      Sil
  7. The Balmdan mutlaka palet alınmalı. Çok başarılı bir palet, renkler sahane :)

    YanıtlaSil
  8. balm markasına bayılıyorum ve koleksiyonunu yapıyorum sanki :) indirimde mutlaka bu palete de sahip olmak istiyorum :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka bak derim canım, nokta renkler var, bulunmalı ;) çok teşekkür ederim..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel