Maybelline Age Rewind The Eraser Eye Concealer

Ülkemize gelmesini neredeyse dört gözle beklediğimiz Maybelline ürünlerinin bir kısmı sonunda geldi. Bunların içerisinde en dikkat çeken ve merakla beklenen Age Rewind The Eraser Eye Concealer oldu, bu yazıma konuk etmek istediğim ürün olarakta kendisini seçtim...
Maybelline Age Rewind The Eraser Eye Concealer,anti-age
Ürünün genel özelliklerine bir göz atmak gerekirse, ilk dikkat çeken özelliği incecik yapılı olması bana göre. Ürün bu kadar ince yapılı olup nasıl orta+bir kapatıcılığa sahip olur ilginç. Ürünü aranılan kılan da bu özelliği belli ki. Belirttiğim gibi yapısı gayet ince, kadifemsi ve neredeyse yok gibi bir his verir derecede. Üzerine tekrar uygulasanız dahi o kalınlığı, kapatıcı varmış hissini pek alamıyorsunuz. 
Ürün pudra bitişli olduğu için, ekstra bir sabitlemeye gerek duyulmuyor deniyor, evet bitişi pudra bitişli ve çizgilere dolması neredeyse yok gibi ancak ben yine de içim rahat etsin diye transparan bir pudrayla hafif geçiyorum üzeriden, diğer kapatıcılarda göz altıma uyguladığım pudra gibi bir kaç kez değil, hafif bir geçiş sadece, bu yeterli oluyor ve gün sonuna kadar beni ciddi idare ediyor..Çizgilere dolması,dağılması yok gibi belittiğim gibi.Pudra bitişli olduğu için öncesinde göz altını iyi nemlendirmek önemli,daha homojen ve satin bir bitiş için nemlendirmek şart.
Maybelline Age Rewind The Eraser Eye Concealer,anti-age
Bende ki light rengi, zaten ülkemize 2 rengi geldi nude ve light. İlk geldiği zamanlarda aldığım için tester olamadan satılıyordu maalesef bende aydınlık görünümü sevdiğim için göz altında bu rengini tercih ettim, ancak nude olanı da kesinlikle almak istiyorum, hem neredeyse fondöten olarak bile kullanılabilen bir ürün olduğu için, hemde yaz aylarında daha rahat kullanılır düşüncesiyle onuda almak istiyorum.. Nude renginin de çok koyu geleceğini düşünmüyorum cildime ayrıca..

Üstten çevirmeli bir mekanizması var kapatıcının, çevirdikçe ucundaki süngere ürün geliyor.Yalnız belirtmeliyim ki çok fazla döndürmenize gerek yok, çok fazla ürün geliyor o şekilde, bir olmadı iki çevirmede ürün geliyor süngere onu oradan almak işte hijyen konusunda beni hala sıkan bir konu :/ Bu sünger olmasa çok daha verimli ve uzun kullanabileceğimi düşünüyorum ürünü. Süngeri çıkarıp yıkayan ve tekrar takan kişiler varmış, ancak ben biraz çekiştirdim kopacak tarzda sünger, yani tekrar kılıf gibi sokabilmenin imkanı yok gibi, bunu anlayamadım açıkçası, nasıl yapıyorlar? :/ Süngeri sürekli göz altına sürmek, onunla yaymasanda ürünü cilde uygulamak için değdirmek bile içimi bir tuhaf yapıyor, komple çıkarıp o şekilde kullanmayıda düşünüyorum ancak yazıkmı olur acaba diye cesaret edemiyorum :/ Bir süre daha böyle kullanıp, çıkaran arkadaşlardan cesaret alırsam bende çıkarmayı düşünüyorum,cidden hiç hijyenik gelmiyor, içim hiç rahat değil..
Maybelline Age Rewind The Eraser Eye Concealer,anti-age
Açıkçası ben kapatıcılığını ve yok gibi hissini sevdim bu ürünün. Fit me en merak ettiğim Maybelline ürünü olsa da, zamanı gelince onunda geleceğini düşünerek,bu ürünün tadını çıkarmaya devam edicez sanırım :) Birde bu serinin fondöteni gelmiş ülkemize, sanıyorum Rossmann'larda satılıyormuş, instagramda bir arkadaşta görmüştüm, oda böyle satin ve incecik yapılıysa kesinlikle almaya değer diyorum. Gratis ve Watsons'a onuda getirmeleri için ricada bulunuyorum böylelikle :)

Maybelline Age Rewind The Eraser Eye Concealer 30 TL fiyatı ve 6,8 ml ambalajıyla Gratis,Watsons, Eve ve markanın satıldığı kozmetik-online alışveriş sitelerinde bulunmakta..

17 yorum :

  1. Fondetini gelmemis canım yanlıs yayınlamıslar :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alla alla neden öyle birşey yapmışlar ki, elinde de görmüştüm yanılmıyorsam kişinin :/ Tüh..

      Sil
  2. Canım arkadaşım ben de satın aldım bu kapatıcıyı ama light rengi bana koyu gelecek sanki... O yüzden christmastta yurt dışına çıkabilirsem daha açık tonlarına bakacağım, o zamana kadar da açmayayım dedim, bekletiyorum. Ancak gerçekten kapatıcılığı iyiymiş, ince yapılı ve örtücü olması günlük kullanım için şahane olur😊 Güle güle kullan ca arkadaşım öpüyorum❤️❤️😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Light rengi çok koyu değil aslında, tester denediysen bak epey aydınlık gibi,açık.Ama yurt dışında daha açık renkleride varmış tabi, dilersen dediğin gibi riske atma oradanda bir bak. Çok rahat kullanılan, çok hafif bir yapısı var, günlük kullanımda elim en sık buna gidiyor son zamanlarda :) Çok teşekkür ederim can arkadaşım benim <3 <3 :*

      Sil
  3. ben daha önce kullanmıştım baya da sevmiştim bu kapatıcıyı şimdi de nude rengini aldım bakalım rengi nasıl olacak ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nude renginide almak istiyorum ben, sanki çok fazla koyu gelecek gibi durmuyor, rahat kullanırım gibime geliyor..

      Sil
  4. bende yeni kullanmaya başladım ve çok sevdim cidden başarılı bi kapatıcıymış :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de hiç light rengine denk gelemedim. Ne zaman baksam, nude.. Merak da ediyorum, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Light rengi en çabuk tükenen, umarım denk gelebilirsin. Bende nude rengini merak ediyorum, sevebilirim diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  6. ben almadım bin pişmanım şimdi de bulamıyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süre daha böyle gider, sonra çok kolay bulunur merak etme :)

      Sil
  7. Göz altı morluklarını çok başarılı kapatan ve kalıcılığı uzun olan bir ürün. Aldığıma pişman olmadığım nadir kapatıcılardan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nude rengi morlukları güzel gizleyebilir aynen, onuda mutlaka almak istiyorum.Kalıcılığı ve yapısı tatmin edici güzel..

      Sil
  8. Bende merak edip aldım:)Fakat bazı vlogger arkadaşlar beyaz pütürcükler çıkardı demişti.Sizde öyle bir sorun oldumu?Umarım öyle bir sorun olmaz kapağı açılmadan bekliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o merak değilmi bizi bu hale sokan :) Bende herhangi bir reaksiyona sebep olmadı, süngerle uzun süre kullandılarda hijyenikmi olmadı acaba? ben süngeri çıkardım eğer ondansa ben yaşamadım herhangi bir sorun. Çokta duymadım aslına bakarsanız bu ürünle ilgili pek sıkıntı yaşayan, genelde olumlu düşünülüyor hakkında.

      Sil
  9. Bende benzer ürünü aldım sırf meraktan:) Almadan önce iyice araştırdım, lookinwell.com adlı siteyi buldum. Bu sitedeki işletmeler verdiği hizmetlerde kullandıkları ürünleri aynı zamanda satıyorlar. Detaylıda bilgi veriyorlar. Yani ürün kötü olsa müşterisinde kullanmazlar dimi :) Sonuçtan memnun kaldım.

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel