Sleek i-Divine Storm Far Paleti

Sleek markasının bundan aylar önce yaşadığım şehire gelmesiyle ilk satın aldığım ürünü Sleek i-Divine Storm Far Paleti oldu. Markanın far paletleri ayrı ayrı güzel ve her göz rengine, her zevke uyabilecek dağılımda renklere sahipler. Işıltılı renklerin yanı sıra, mat renklerin daha hakim olduğu paletleride mevcut. Aklımda Oh so Special paleti vardı gelince ilk alırım dediğim, ancak renkleri canlı canlı görünce Storm'a öncelik verdim dayanamayarak :) Sıralama sonra çok değişti tabi, Oh so Special elbette seriye eklenecek paletlerin içinde ama öncelikler değişti, Storm'dan aylar sonra Sunset paleti satın aldım ki, Sunset ayrı bir AŞK :)
Sleek i-Divine Storm Far Paleti
Sleek paletlerin içinde 12 adet renk bulunuyor. Storm palette 3 mat, 9 ışıltılı renk seçeneği var. Mat farların pigmentasyonu sedefli-ışıltılı olanlara göre daha az olmakla birlikte, ışıltı farların pigmentasyonları, yansımaları çok güzel. Hemen renklerin isim ve detaylarına geçmek istiyorum..
Sleek Storm Far Paleti,sedefli far
Üst sıra açık tonlardan ve bir mat renkten oluşuyor.  Sol baştan; Sand Storm, Snow Storm, Calm Before The Storm, Thunder Storm, Perfect Storm, Fırestorm. Mat rengin pigmentasyonu gördüğünüz gibi daha az, ancak diğer renkler cidden güzel pigmentasyona sahipler, uygulandığında sedefli yapısından dolayı çok hoş yansımalar oluşuyor..
Sleek i-Divine Storm Far Paleti
Alt sıra ise koyu tonlardan ve 2 adet mat renkten oluşuyor. Siyah renk yarı mat diyebilirim sadece,çok hafif simler var içinde, belli berlirsiz.. Sırasıyla sol baştan; Dust Storm, Gatherıng Storm, Storm Cloud, Electrıc Storm, Eye of The Storm, Blackout. Alt sıra da üst sıra gibi harika renklere sahip. Tek başına bile kullanılabilecek güzellikte.Oldukça pigmentli, mat farlar hariç, ancak onlarda bir bazla desteklendiğinde yeterli pigmentasyona ulaşabiliyorlar. 

Sleek Storm bana göre markadan alınması gereken paletlerin başında geliyor,ki bende öyle yapmıştım :) cidden çok güzel renkleri içinde barındırıyor. Farlar oldukça yumuşaklar, alımı kolay, tozutma problemi aşırı olmamakla birlikte neredeyse bir çok far paletinde olan bir durum,bu anlamda sıkıntı yaratan bir durum değil benim için.
Sleek i-Divine Storm Far Paleti
Sleek Storm paletle yapmış olduğum bir göz makyajını paylaşmak istiyorum. Bu paletle onlarca çeşit gündüz-gece göz makyajları yapabilirsiniz. Bu makyajda eyeliner da kullanabilirsiniz, ben renklerin net duruşunu göstermek istediğim için sadece farları uygulayıp bıraktım..
Sleek i-Divine Storm Far Paleti, eye makeup
Sleek i-Divine Storm Far Paleti 55 TL bir fiyata Gratis mağazalarında satılıyor. Dönem dönem olan indirimlerle çok daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz.Fiyata nazaran gayet başarılı ürünleri var diyebilirim..

16 yorum :

  1. renkler çok hoşmuş, ilk fırsatta bakmak isterim.... sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka öneririm, favori paletlerden..Sevgiler..

      Sil
  2. Canım benim bu makyajı instagramda gördüğümde de çok beğenmiştim. Ellerine sağlık, muhteşem görünüyor😍 Renkler gerçekten çok güzeller... Göz kapağında da ışıltılarını çok iyi vermişler. Ben sunseti aldım ama hala fotoğraflarını çekemediğim için, kenarda bekliyor. En kısa zamanda, kullanayım heveslendim😊😊 Güle güle kullan can arkadaşım benim, öpüyorum kocaman❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim can arkadaşım benim <3 Sunset benimde duruyor önce ilk aldığıma sıra vereyim dedim, bunu bile yazmaya çok geç kaldım aslında :) :/ Kullan bence de, harika durur o renkler senin güzel gözlerinde <3 <3 Teşekkür ederim canım arkadaşım benim, bende çok kocaman öpüyorum seni <3 <3

      Sil
  3. sleek paletlere bayılıyorum bende de 3 tane var güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımda bir kaç tane daha var onları da düşünüyorum bakalım, cidden güzeller.Teşekkür ederim..

      Sil
  4. sedefli olan renkler harika, göz makyajı da çok hoş olmuş....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedefli renklerin gerçekten yansımaları çok güzel🖒 Teşekkür ederim ❤

      Sil
  5. sleek farlarını sevsem mı sevmesem mı cok kararsızım ama makyajın ınanılmaz guzel olms :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben seven taraftayım🙈 Teşekkür ederim canım ❤

      Sil
  6. Renkler harikaaa,güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook güzeller aynen🙈 Teşekkür ederim canım ❤

      Sil
  7. pigmentleri çok yüksek gözüküyor :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel