Hc Care Lightening Peeling Cleanser

Çok uzun zamandır HC Care ürünlerini merak ediyordum. Gerek içerik gerekse kalite açısından oldukça merak uyandırıyordu benim açımdan. Yakın zamanda en merak ettiğim 3 ürününü deneme fırsatı yakaladım. Onlardan biri de yazıma konu olacak olan, markanın en sevilen ürünlerinden Lightening Peeling Cleanser. 
Hc Care Lightening Peeling Celanser, peeling jel, temizleme jeli
Hc Care Lightening Peeling Cleanser
Temizleme jelinin özelliklerinden kısaca bahsetmem gerekirse; Sabun içermeyen temizleyiciler ve hassas ovucu ajanlar yoluyla cildi, kuruluğun neden olduğu pul pul dökülmelere karşı korumayı ve cilt görünümünü yeniden canlandırmayı destekler. Nemlendirici formülü yüzeysel kirleri ve ölü hücreleri kolayca temizlerken cildi pürüzsüz ve yumuşak bırakmak üzere geliştirilmiştir. İçeriğindeki cilt rengini dengeleyen aktifler, ferah ve ışıltılı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

Ürünün vaat ettikleri bu şekilde. Peki benim deneyimlerime gelirsek bu jel dendiği gibi ciltte bu denli etkilimi? Evet jel gerçek anlamda vaat ettiği gibi cildi çok güzel bir şekilde temizliyor. İçindeki partiküller irili ufaklı olmasına rağmen cildi yormuyor, peeling görevini başarıyla yerine getiriyor. Ölü hücreleri arındırmakta gayet başarılı. Hassas cildi olanlar yinede çok fazla bastırmadan hassas davranırlarsa çok daha iyi olur.  Ben gerek yüz gerekse de cilt için kullandığım peeling ürünlerde taneciklerin çok küçük olmasını sevmiyorum, ele avuca gelecek, cildim onu hissedecek yapıda olması tercih sebebim. Sanki böyle çok daha işe yarıyormuş hissi veriyor bana, bu tamamen kişisel bir durum, benim hissettiğim. Bu üründe de mikro tanecikler gayet istediğim türde, ne çok büyük nede çok küçük, cildim o tanecikleri çok rahat hissediyor. Peeling etkisini net alabiliyorum. Ayrıca mikro tanecikler jele serpiştirilmemiş, gayet bol kullanılmış şekilde çıkıyor karşınıza.
Hc Care Lightening Peeling Celanser, temizleme jeli, cilt temizliğ,peeling
Hc Care Lightening Peeling Cleanser
Cildimde yıkama sonrası aydınlık bir görünümle karşılaştığımı net söyleyebilirim. Anında verdiği o temiz ve aydınlık, pürüzsüz his çok güzel. Gözlemlediğim bir diğer güzel özelliği ise diğer yıkama jellerinde yaşanılan yıkama sonrası aşırı kuruluk, nemlendirici ihtiyacı bu üründe minimum düzeyde seyrediyor. karmadan-yağlıya dönük bir cildim var ve diğer jellerde yaşadığım kuruluk hissi bu üründe çok az, zorlamıyor kesinlikle cildimi.. Ürünü sabah-akşam dairesel hareketlerle göz çevresine yaklaştırmadan uygulama önerisinde bulunuluyor. Ben sabah akşam olmasa da duşta, makyaj temizliği sonrası mutlaka kullanıyorum.Sabah akşam ağır gelicekmiş gibi düşünüyorum peeling, ancak belirli akşamlar gece yatmadan jeli uygulamayı da ihmal etmiyorum, kendimce bir düzenim var diyebiliriz.. Nemli cilde az bir miktar alıp dairesel hareketlerle ovup, çok kısa bir süre bekleyip duruluyorsunuz. Kokusu harika bu arada bunu es geçemiycem, HC Care ürünleri genel anlamda harika kokuları olan ürünlere sahip, keza serum ve saç bakım yağı da aynı güzellikte beni mest ediyor :) Ürünlerde bu güzel koku aşkım takip edenlerce malumunuz :)

HC Care markası hayvansal hiç bir ürün kullanmıyor ayrıca üzerlerinde testte yapmıyor, bu bağlamda tercih edilesi bir özelliğini daha görüyoruz, markayı tebrik ediyorum..

Hc Care Lightening Peeling Cleanser 150 ml bir tüp ambalajda 50 TL gibi bir fiyata belirli eczanelerde ve kendi sitesinde satılmakta. Sanıyorum şuan indirimde 35 TL olmalı, şans vermenizi kesinlikle önereceğim bir ürün..

14 yorum :

  1. Ben de bu peelingi baya sevdim. Her gün kullanmaya uygun bulmuyorum, haftada bir gün duşta kullanıyorum. Uzun zamandır kullandığım, içeriği en iyi peeling olduğu için de, tanecikli peeling soranlara gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Güle güle kullan can arkadaşım, öpüyorum çok <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hergün kullanımı ağır buldum canım arkadaşım, duşta ve makyaj sonrası derin temizlikte kullanıyorum. Benimde senin gibi peeling jel olarak favori ürünlerimden oldu net.Çok teşekkür ederim can arkadaşım benim, bende çok öpüyorum beni <3 <3

      Sil
  2. Benim de bu ürünü aklımda �� Her gün olmasa da 2 günde 1 bu tarz ürünler rutinim de oluyor benimde. Sevgiler,
    İlke

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka dene derim, evet hergün peeling yorar cildi bende tercih etmiyorum bahsettiğim zamanlarda da kullanmadan edemiyorum bunu :) Sevgiler..

      Sil
  3. Bu markanın ürünlerini denemek istiyorum bende son zamanlarda çok sık görüyorum güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka denemeni öneririm, seveceğini düşünüyorum. Teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Hergün için olmasada arada kullanılabilecek bir ürüne benziyor. Bi şans verilebilir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkileri güzel bir ürün, mutlaka öneririm, şans vermeye değer :)

      Sil
  5. Bu ürünün verdiği aydınlık görüntüyü seviyorum . Bana biraz taneleri iri geldi canımı yakıyor ama duş sonrası cildin yumusamisken daha rahat kullanıyorum . Güzel bir yazı olmuş. Ellerine sağlık 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet taneleri irice ama ben yazdığım gibi iri taneleri sevdiğim için sıkıntı olmuyor, duşta gözenekler açıkken çok daha etkili diğer ürünler gibi aynen. Teşekkür ederim beğenmene sevindim :) <3

      Sil
  6. aynı düşünüyoruz ürün hakkında genel olarak.. hassas ciltlere göre değil ama kesinlikle aydınlık bir görüntü sağlıyor cilde.. ben banyoda 2-3 günde bir kullanıyorum daha iyi oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen duşta kullanmak daha güzel bu tip ürünleri. Bununda aydınlık vermesi, fresh görünümü çok güzel.

      Sil
  7. Haftada 2 defa kullandım, kullanmaya devam ediyorum. Oldukça başarılı buldum ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok sevdim. Cildimle iyi anlaştılar <3

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel