Ottoman Body Cilt Maskesi

Cilt bakımının en önemli parçalarından biri bana göre maskeler. Özellikle kil maskelerinin cilde ciddi anlamda fayda sağladığını biliyoruz. Bu yazıma konu olacak cilt bakım ürünü yine bir kil maskesi Ottoman Body Cilt Maskesi, ancak içerisinde farklı doğal yağlar da barındırıyor bu ürün..
Ottoman Body Cilt Maskesi,kil maskesi
İçerisinde bulunduğu belirtilen yağlar Aynı safa yağı, Çay ağacı yağı ve Kayısı çekirdeği yağı.. Bu maskenin en albenisi olan yanı hem cilt hemde vücut için kullanılabiliyor olması.
Ottoman Body Cilt Maskesi,kil maskesi
Ben daha çok ciltte özellikle bacaklarımda kullanıyorum. Duruladıktan sonra ki o his hoşuma gidiyor benim. Yumuşak ve canlı bir görünüm veriyor cilde. Yüzümde de kullandım ürünü,ancak maskeyi düzenli olarak 1,5 - 2 ay gibi bir süreçte kullanıp net farkını anlayabilmek mümkün olduğundan, elimde hali hazırda kullandığım farklı ürünler olduğu için düzenli kullanmadığımdan asıl amacı olan sivilce-akne problemine iyi geliyormu net bir fikrim yok maalesef. Kaldı ki benim sivilce-akne problemim yoktur. Ancak kullanım sonrası yüzümde de aydınlık bir sonuç verdiğini gözlemledim. Aşırı kurtarmadı ama sonrasında nemlendirici sürme gereği hissettim. Aynı zamanda ürün, cilt rengini açmada ve siyah noktaları yok etmede yardımcı oluyor deniyor. Siyah noktaları temizlemede kil maskeleri ciddi anlamda başarılı olduğu için, bu maskeninde düzenli kullanımda işe yarayabilirliği düşünülebilir elbette.
Ottoman Body Cilt Maskesi,kil maskesi
Belirttiğim gibi ben daha çok vücutta kullanmayı seçtim ve vücutta yani bacaklarımda verdiği his ve görüntü hoşuma gitti. Duru, yumuşacık, sağlıklı bir sonuç veriyor. Renk açılması olurmu zamanla görücez, şuandaki etkileri anlık, kalıcı etkisi için düzenli ve uzun bir kullanım süresi gerekiyor, bunun için bittikçe de almak elbette.. Ürünü kedi dili fırçamla duşa girmeden önce ince bir tabaka halinde bacaklarıma uyguluyorum. Daha sonra dairesel hareketlerle masaj yapıyorum. Kurumaya başlayınca da duşa girip yine masaj yaparak duruluyorum. Maskenin ciltte 15 -20 dk kalması öneriliyor aslında ancak ben biraz tez canlıyım, 5-7 dk en fazla 10 dk sonra duşa giriyorum. Hafif kurumaya başlıyor zaten.
Ottoman Body Cilt Maskesi,kil maskesi
Ürün 100 ml ve açıldıktan sonra 12 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Kullandığı ürünlerde güzel kokunun oldukça önemli olduğunu düşünen ben için, kokusu kötü denemeyecek kadar orta düzeyde. Yani bilinen kil maskelerine çok yakın bir koku var,beni rahatsız etmiyor. Uygulamayı yukarıda yazdığım gibi kedi dili fırçamla yapıyorum. Bu fırçayı maske kullanımı için ayırdım ve uzun zamandır da bu fırçayla tüm maskelerimi uyguluyorum. Sizlere de bu tarz bir fırça yardımıyla maskelerinizi uygulamanızı öneririm, zira hem kolay uygulama yapıyorsunuz hemde ürünün az bir miktarı bile cildinize yeterli gelebiliyor, yani fazla ürün alımını engellemiş oluyorsunuz..

Ottoman Body Cilt Maskesi'ne buradan kendi sitesinden ulaşabilirsiniz..

10 yorum :

  1. Bu ürünü aslında ben de çok kez alıp kullanmayı düşündüm fakat acaba benim karmadan yağlıya dönük ve en ufak şeyde sivilce yapan cildime nasıl gelir bir türlü karar veremiyorum. Bir arkadaşımda yakalasam hemen deneyip duruma bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım o halde denemeden alma derim, aynı cilt tipindeyiz ancak ben yüzümde çok kullanmıyorum, ekseriyetle bacaklarımda kullanıyorum. Riske atma derim. Umarım denk getirirsin bir arkadaşından 🙂

      Sil
  2. henüz vücutta denemedim ama yüzüme verdiği aydınlık ve temiz hissi seviyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sonrasında verdiği o aydınlık güzel, vücutta seversin o halde🙂

      Sil
  3. Beğenmene sevindim canım mutlulukla kullan :*

    YanıtlaSil
  4. Uzun soluklu bloglara denk gelmek çok güzel, umarım başarılarınız artarak devam eder.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Umarım sayılarımız gün geçtikçe daha da artar.

      Sil
  5. Merak ettiğim bir üründü bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, umarım memnun kalırsınız kullanırsanız..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel