Wet n Wild Proline Graphıc Marker Eyeliner

Wet n Wild Proline Graphıc Marker Eyeliner kullanım kolaylığı açısından özellikle yeni yeni eyeliner sürmeye başlayanların bayılarak kullanacağı bir ürün..
Wet n Wild Proline Graphıc Marker Eyeliner
İnce ve keskin ucu sayesinde uygulamayı saniyeler içerisinde yapabiliyorsunuz. Özellikle kuyruk yapmak bu eyeliner ile oldukça basit. Göz Kenarınıza bir kez bastırıp çekmeniz size kuyruklu eyelinerinizin ana hattını verecektir. Bunun yanı sıra ince ve keskin keçe ucu çok daha farklı şekillerde eyeliner sürmenize de olanak sağlayacaktır. Deneye deneye hem eliniz eyeliner çekmeye alışacak hemde farklı şekillerde eyelinerleri kolaylıkla uygulayabileceksiniz..
Wet n Wild Proline Graphıc Marker Eyeliner
Boyutu olarak da ele tam oturan bir yapıya sahip. Boyutu tutumu kolay hale getiriyor, bu anlamda en sevdiğim özelliğinden bu diyebilirim. Saniyeler içerisinde matlaşıyor ve oldukça doğal bir sonuç veriyor. Günlük kullanım için oldukça ideal. Yapay, ben buradayım görüntüsünden çok, doğal, soft bir eyeliner sonucu veriyor..
Wet n Wild Proline Graphıc Marker Eyeliner
Keçe ucu ürünü güzel emip cilde gayet güzel transfer ediyor. Kalıcılığı orta düzeyde, ancak çokta kolay hemen akan cinsten değil. Temizlerken göz kapağınızı zorlamıyor, en sevdiğim özelliği ise bu. Kolay temizlenen ürünler her zaman ilk tercihim oluyor.. 

Wet n Wild Proline Graphıc Marker Eyeliner ve markanın diğer tüm ürünlerine Gratis mağazalarından ulaşabilirsiniz..

7 yorum :

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel