Gotham Vibes Hoodie Alışverişim

Oversize giyim rahatlığından ödün vermeyenlerin ilk tercihi. Açıkçası son dönemde bende Oversize giyim stiline oldukça alıştım diyebilirim. Bu doğrultuda eğer o tarz bir alışverişim yapacaksam tercihlerimi tamamen bu stil üzerine olan markalardan tercih etmeye çalışıyorum. Bu anlamda içerik olarak rahatlığı ön planda tutan, tamamen Oversize ürünlere sahip Gotham Vibes sitesinden aklımda olan Hoodie'yi sipariş vermek istedim.
Gotham Vibes Hoodie Alışverişim
İlk olarak online alışverişi sık yapan biri olarak, genellikle pek nadir rastladığım özenli paketleme detayına hayran kaldığımı söylemeliyim. Tek bir ürünün oldukça iyi ve geniş bir kutuda olup (ürün ezilme, buruşma vs imkan yok) ekstradan poşetin içerisinden çıkması çok hoşuma gitti. Ürünün kalitesinin yanında bu ince ve özenli detay markayı tercih edilesi kılan en büyük detaylardan biri diye düşünüyorum. 
Gotham Vibes Hoodie Alışverişim
Seçmiş olduğum GothamVibes Haki Hoodie  dokusu gayet yumuşak, özellikle kapişonunun iç detayı ile komple ürünün içinin dokumasının sık olması oldukça hoşuma gitti, bu detay önemlidir benim için. Kaliteli bir ürün olduğunu elinize alır almaz anlayabiliyorsunuz. Dikişleride gayet güzel, bu gibi ince noktalara da dikkat ederim normalde, bu üründe dikiş detaylarında herhangi bir hata görmedim, gayet intizamlı bir dikiş çekilmiş. 
Gotham Vibes Hoodie Alışverişim
Kapüşonu ve kolundaki yazı detaylarıda hoşuma giden bir diğer özellik, sitesinde tercih yaparken ilk dikkatimi çeken detaydı, diğer Hoodie'lerden farklı olsun istedim, tamda istediğim gibi abartısız, hoş bir detayı var. 
Gotham Vibes Hoodie Alışverişim
Özellikle tayt üzerine kullanımda daha çok sevdiğim bu modelin Haki haricinde bir çok rengi daha var. Aynı zamanda Crop, Sweatshirt, Hoodie, Eşofman Altı, Şort, Yağmurluk, T-Shirt, Oversize T-Shirt, Crop T-Shirt, Mont gibi oldukça zengin bir ürün yelpazesine sahip, sitesinden incelemenizi öneririm. Rahatlığından ödün veremeyenler için geniş bir ürün kategorisi var. 
Gotham Vibes Hoodie Alışverişim
Sitede hem kadın hemde erkek Oversize ürünler bulunuyor. Kapıda ödemesi ve koşulsuz iadesi ile birlikte tüm kartlara 9 taksit gibi çok esnek ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir politikaları var, bu oldukça hoşuma gitti.
Gotham Vibes Hoodie Alışverişim
Markanın felsefesi;

GothamVibes, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ''Tüketici yaşamak iyi değildir, üretici olalım.'' felsefesini yaşamaya ve yaşatmaya çalışan bir Türk markasıdır.

Gotham Vibes markasından aynı zamanda alt üst takımlarda yapabilirsiniz. Takım olarak aratırsanız bulamayabilirsiniz ama siz kendiniz çok güzel takımlar yapabilir, tarzınıza göre şekillendirebilirsiniz. Benim deneyip memnun kalırsam devamını getiririm dediğim bu alışveriş serüveni gayet memnun edici şekilde tamamlandı. Aklımda güzel bir takım yapmak aynı zamanda benden görüp kalite ve duruşuna bayılan erkek kardeşim için Hoodie alışverişi yapmak var, bakalım. Keyifli alışverişler..

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel