Yamachi Gold - Zerafetin Adı - Özel Tasarım Gümüş Kolye

Blogumun bugünkü konuğu oldukça şık ve zarif tasarımlara sahip, köklü bir marka olan Yamachigold.

İlk olarak firmadan kısaca bahsetmek istiyorum zira böylesine kaliteli ve böylesine başarılı bir markanın doğuş hikayesi ve elde ettiği başarılar öğrenmeyi ziyadesiyle hak ediyor. 

Yamachi Gold - Zerafetin Adı - Özel Tasarım  Gümüş Kolye

Firmanın temelleri medeniyetlerin beşiği, kuyumculuk tarihinde köklü bir geçmişe ve eşsiz güzelliklere sahip Diyarbakır’da atılmış. Markanın temellerini atan usta sanatkar, Tasarımlarının sınırlandırmamış, 1965 yılında Doğu-Batı sentezi ile harmanlayıp, rüya şehir İstanbul’da Kuyumcular cenneti Kapalıçarşı Çuha Han’da sektörün tamda kalbinde yerini almış.

Usta sanatkarın  çocuklarına devrettiği değerli isim Yamachigold, şimdi Avrupa ülkelerinden, Kuzey Afrika ülkelerine kadar bir çok ülkeye ihracat yaparak ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bu cidden harika bir şey, nereden nereye tabiri bu köklü ve başarılı marka için söylenecek en uygun söz diye düşünüyorum. 

Yamachi Gold - Zerafetin Adı - Özel Tasarım  Gümüş Kolye

Markanın tasarımları ve işçiliği kendine has ve farkını hemen belli eden cinsten. Sitesini incelerseniz, daha önce rastlamadığınız model ve tarzda ürünler olduğunu göreceksiniz. Yukarıda da belirttiğim gibi Doğu ve Batının dokunuşları öyle güzel harmanlanmışki, bünyesinde her kesime ve zevke hitap edecek ürünlere yer veriyor.

Yamachi Gold - Zerafetin Adı - Özel Tasarım  Gümüş Kolye

Açıkçası markadan tek bir ürün seçmekte çok fazla zorlandım. Tercihimi bu şık kolyeden yana kullandım ama diğer bir kaç üründe de aklım kalmadı değil, küpe ve yüzükler, bileklikler cidden çok şık ve farklı. Özel tasarım turkuaz mineli göz gümüş kolye zorda olsa seçimim oldu. Gerçekten sitede göründüğünden çok daha güzel ve zarif bir kolye. Kibar, abartısız tamda benim için olması gereken büyüklükte. 3 farklı rengi bulunuyor, bendeki rose rengi.

Kolye ucundaki üç minik taş kolyenin güzelliğine güzellik katmış. Tam ayarında bir büyüklükte ve olması gereken yerde kullanılmış. Taşlı ürünlerinden pek hoşlanmayan biri olarak bu detay benim çok hoşuma gitti, tam ayarında, zarifliğine zariflik katmış diyebilirim.


Zinciri ve kolye ucuyla tam bir bütün olan bu tasarım kolye, 925 ayar gümüş kullanılarak tasarlanmış.Kullanılan taş zirkon ve oldukça dayanıklı göründüğünü söylemeliyim. 

Yamachi Gold - Zerafetin Adı - Özel Tasarım  Gümüş Kolye

Firmanın kalitesine kalite katan en güzel detay hiç kuşkusuz harika sunuş şekilleri. Kutusunun kalitesinin yanında, içerisinden çıkan o mor kese inanılmaz güzel bir detay olmuş. Kolye o kesenin içerisinden çıkıyor. Gerçekten kaliteli bir ürün aldığınızı, o paraya değdiğini hissediyorsunuz. Ciddi anlamda harika bir hediye seçimi olur diye düşünüyorum. Kişiye kendini daha paketi alır almaz özel hissettireceği aşikar, açıkçası ben öyle hissettim. Böyle bir sunum ancak böyle kaliteli bir firmaya yakışırdı, canı gönülden tebrik ediyorum.

Yamachi Gold - Zerafetin Adı - Özel Tasarım  Gümüş Kolye

Firmaya Nurosmaniye Showroom, Kuyumcukent AVM Head Office, Vizyonpark Merkez Plaza Atölye ve Nişantaşı perakende mağazalarından ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bir çok şehirdeki kuyumcu mağazalarında markanı ürünleri satılmakta, rahatlıkla ürünlerine ulaşabilir,i nceleyebilirsiniz. Online olarak alışveriş yapmak için Yamachigold adresinden ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.. 


Firmadan alacağınız ürünler 12 ay firma garantisinde oluyor, satış sonrası destek alanında da gayet profesyonel çalışıyorlar. Şuan web sitelerinin açılışına özel Seçili ürünlerde %20 indirim ve aynı zamanda üye olup ilk alışverişini yapanlara %10 indirim fırsatı bulunuyor. Tüm bunların yanında tüm alışverişlerinizde Kargo Bedava. Bu güzel fırsatları değerlendirmenizi öneririm..

A’dan Z’ye kadar memnun kaldığım bir serüven oldu benim için, Yamachi gold firmasına başarısının daim olmasını ve bu kalite çizgisinden asla şaşmamalarını diliyorum..

2 yorum :

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel